- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.141
Güzel evde oturmayı seviyorum bizim ki de çok eski değil 8 yıllık dolapları 2 yillik yenilenmiş yinede imkanım olsa satıp 0 ev alırım birde çocukların okulu site içinde o bizi tutuyorZeyno en iyisini yapmışlar bizim kv nin ihtiyacı olmasa memleketten değil buradan alırdık evi
Eşya ve yapılan temizlik bile güzel evde belli oluyorGüzel evde oturmayı seviyorum bizim ki de çok eski değil 8 yıllık dolapları 2 yillik yenilenmiş yinede imkanım olsa satıp 0 ev alırım birde çocukların okulu site içinde o bizi tutuyor
Biz 2 doz yaptırdık rotarix aşının adıEvet doktorumuz burada rota kesinlikle gerekli salgın oluyor dedi yaptıracağız aynen rota kaç kere yapılıyor
Doktor 2ve 3. Ay demişti bende acaba daha fazla var mı diye düşünmüştümBiz 2 doz yaptırdık rotarix aşının adı
Canım rota 2. ve 4. Ayda oluyor yada 3. ve 5. Ayda.Ben 3-5 ayda yaptırdım çünkü o aylarda aşı yok. 2.ayda yanlış hatırlamıyorsam 5 tane aşı var devletin vurduğu.rota 2 ay arayla 2 doz şeklinde oluyor.Doktor 2ve 3. Ay demişti bende acaba daha fazla var mı diye düşünmüştüm
2. Ayda 3 aşı varmış . Doktorum 2. Ayda yapacağız birinci dozu demişti çok teşekkür ediyorum yaptıracağımCanım rota 2. ve 4. Ayda oluyor yada 3. ve 5. Ayda.Ben 3-5 ayda yaptırdım çünkü o aylarda aşı yok. 2.ayda yanlış hatırlamıyorsam 5 tane aşı var devletin vurduğu.rota 2 ay arayla 2 doz şeklinde oluyor.
biraz fazla değişiyorsunuz günlük 7 beze denk geliyor her seferinde kaka mı yapıyor yada çok mu çiş yapıyor biz maksimum 5 tane değişiyoruz 2 kere kaka yapar kızım geneldeSelam kızlar
Bir kaç gündür giremedim, sohbetler birikmiş
Bugün oğlum 4 aylık oldu.
Sağlık ocağına götürdük, aşı için..
dönüşte markete uğrasdık 50 lira harcadık.
Medine hurması
Jacops kahve ve süt aldık
Bez konusu konuşulmuş
Biz ayda prima 70 li 3 paket bez kullanıyorz çok mu kullanıyorz acaba
Püre canım günde 5 ad yazmışsın yanlış okumadıysam 4,5 saatte bir mi değişiyor altı ?
Yok canım yaa dikkat ettim de daha fazla gidiyor kesinlikle.Selam kızlar
Bir kaç gündür giremedim, sohbetler birikmiş
Bugün oğlum 4 aylık oldu.
Sağlık ocağına götürdük, aşı için..
dönüşte markete uğrasdık 50 lira harcadık.
Medine hurması
Jacops kahve ve süt aldık
Bez konusu konuşulmuş
Biz ayda prima 70 li 3 paket bez kullanıyorz çok mu kullanıyorz acaba
Püre canım günde 5 ad yazmışsın yanlış okumadıysam 4,5 saatte bir mi değişiyor altı ?
Günde bir defa kaka yapar daha fazla olmazbiraz fazla değişiyorsunuz günlük 7 beze denk geliyor her seferinde kaka mı yapıyor yada çok mu çiş yapıyor biz maksimum 5 tane değişiyoruz 2 kere kaka yapar kızım genelde
Biraz fazla geldi sizin ki
Yaaa harikasinnnDoğalgaz faturasını görünce ben
daha küçük aşırı çiş yapmaz büyüdükçe çoğalıyor günlük 5 tane normal bizde 5 saatte bir aşağı yukarı değişilmiş oluyor gecede kontrol ediyorum şişmişse bezi değiştiriyorum daha rahat uyusun diyeGünde bir defa kaka yapar daha fazla olmaz
Değiştirdiğmde bezi tişli evet ama böyle çok dolu dolu olmaz popo kısmına kadar gitmiyor
Bende dikkat edeyim bundan sonra
Yaaa harikasinnn
Geçen gün eşimle izledik gül güloldum.adamin jest mimikler filan
Gerçekten çok iyi oynuyor, bizde çok güldükEvim çatı kat. Üste kaçak kat çıktım evi ara kat yaptım diyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?