- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.161
Bende yaptırdım insalah ateş yapmaz. Biraz huzursuz. Gece nobetciyizSelam kızlar
Bir kaç gündür giremedim, sohbetler birikmiş
Bugün oğlum 4 aylık oldu.
Sağlık ocağına götürdük, aşı için..
dönüşte markete uğrasdık 50 lira harcadık.
Medine hurması
Jacops kahve ve süt aldık
Bez konusu konuşulmuş
Biz ayda prima 70 li 3 paket bez kullanıyorz çok mu kullanıyorz acaba
Püre canım günde 5 ad yazmışsın yanlış okumadıysam 4,5 saatte bir mi değişiyor altı ?
İnşallah canımBende yaptırdım insalah ateş yapmaz. Biraz huzursuz. Gece nobetciyiz
evet canım özel veya devlet tüm asıları yaptırıyorum ben.özel asıları ck pahalı ama saglık için degerKronikcim rota yaptırdın mı
Çok güzellerEki Görüntüle 2580183
Bu da dün aldıklarım.
Kronikcim bugün sağlık ocağında hemşire bize demir ilacı verdi, ama almadım.. içinde paraben var. Biraz araştırırz, ona göre kullanırız dedim eşime.. kan değerlerine bakılmadı, ek gıdaya da geçmeden kullanmak ne kadar doğru? Bu konudaki fikrini merak ediyorumkızlar bizim dr agrı kesıcı vs falan cok karsı, elzem bi durum olmadıkca verdırmıyor.
aklınızda bulunsun calpolun bebek için olanı agzı acıldıktan sonra buzdolabında 3haftada etkısını yitiriyormus, normal zamanda 15dk da etkı edıyor etkı etmezse aklınızda bulunsun.
ben de sadece menenjit asısında verdim cok asırı aglamıstı agrıdan.
Bereketli olsunEki Görüntüle 2580183
Bu da dün aldıklarım.
Püre şimdiden mi başlıyacaksın?Ben almadım kan ilacını.
Ocean vereceğim. D vitamini olarak da ocean veriyorum rahatsız etmiyor bebeği.
Bizde Decatabx kullanıyorz D vitaminiPüre şimdiden mi başlıyacaksın?
Yoksa 6 ayında mı
Ben hic kullanmadim 1 yasinda kan testi yaptik nutrigen kullanmistim cok az simdi eksiligi yok sükür . Saglik ocagindan verileni bence asla kullanmaKronikcim bugün sağlık ocağında hemşire bize demir ilacı verdi, ama almadım.. içinde paraben var. Biraz araştırırz, ona göre kullanırız dedim eşime.. kan değerlerine bakılmadı, ek gıdaya da geçmeden kullanmak ne kadar doğru? Bu konudaki fikrini merak ediyorum
Oldum gulmekten, kizlar sanirim aranizda dogalgaz faturasi acisindan en rahati benim, bizde isinma kiraya dahil, merkezi isitma. Kisimiz cok soguk gecer ama evimiz hamam gibi oluyor. Gecen annemle kizi doktora gotururken ruzgar vardi annem omru hayatimda boyle ayaz gormedim dedi ki gercekten de yuzu pancar gibi kizardi, ben alistim galiba bana bir sey olmadi. Sizlerin de faturalari insallah beklediginizden az gelir.Doğalgaz faturasını görünce ben
Calpolu cok duyuyorum, etken maddesi nedir acaba, acetaminophen mi? Burada infant`s tylenol verdiriyor doktor, icinde acetaminophen var. Acikcasi ben de hemen ilac vermiyorum, biraz vucudun da savasmayi ogrenmesi lazim.kızlar bizim dr agrı kesıcı vs falan cok karsı, elzem bi durum olmadıkca verdırmıyor.
aklınızda bulunsun calpolun bebek için olanı agzı acıldıktan sonra buzdolabında 3haftada etkısını yitiriyormus, normal zamanda 15dk da etkı edıyor etkı etmezse aklınızda bulunsun.
ben de sadece menenjit asısında verdim cok asırı aglamıstı agrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?