Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim faturamız 420 geldi sanırım ama 85 i aidat geri kalanı doğalgaz, salonu yakmıyoruz misafir gelince açıyoruz, mutfak düşük ayarda Ocak-fırın ısıtıyor epey, kızımın odası, oturma odası ve bizim yatak odası baya yüksek yanıyor. Bebek bizim odada genelde 24 25 derece oluyor güneş vurunca hatta 26 yok geçiyoruz. Bir sonraki fatura daha yüksek gelecek bu videodaki gibi

Burada yazmistim isyerim araciligi ile dogum icin ek sigorta yaptirdigimi, kendim icin 2400$ almistim, sigortayi bebegi de kapsayacak sekilde yaptirmistim ne olur ne olmaz diye, bu yuzden bebek icin de ayri odeme yaptilar, 400 unu harcamayi dusunuyorum, 2000 birikime, hedef kaldi 17.
Dun oglumun veli toplantisina gittim, 4.5 yasinda, ogretmeni memnun, evde yaptiklarinin hic birini okulda yapmiyormus, ogretmeni sasirdi, bize istedigi olmadiginda kiziyor, bazen de vuruyor.
Iki arkadasinin kendisine vurdugunu soylemisti birkac kez, daha once de soylemistim ogretmene yine bahsettim, merak etmeyin dikkat ediyoruz, bu iki cocuk hakkinda diger velilerden de cok sikayet aliyoruz dedi. Seneye devlet okuluna baslayacak, ogretmenine sizce hazir mi diye sordum, olumlu konustu. Burada eylul 1 e kadar 5 yasini dolduranlar anaokuluna basliyor, bizimki temmuz 2020 de dolduracak, yani sinifinin en kucuklerinden olacak, biraz endiseliyim.

Kizlar ben oglumda saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullanmistim hemde cok uzun bir sure. Icinde paraben oldugunu bilmiyordum saglik ocagi veriyorsa guvenlidir diye dusunuyordum. Halbuki normalde cok pimpirikliyimdir herseyi enine boyuna arastiririm. Bunda nasil koru korune guvendim bilmiyorum. Kucucuk bebeklerin sagligiyla nasil boyle oynayabiliyorlar aklim hayalim almiyor. Ogrendigimden beri vicdan azabi cekiyorum. Kizima asla kullanmayacagim. Yurtdisindan getirttim vitaminini onu kullanacagim.

canım bizim doktorumuz adefer diye kan ılacı onerdi katkı maddesi yok içinde,dogal meyve aroması var sadece oglus bayılıyor içerken. netten bir arastır. d vıtamını de saglık ocagının verdıgı cok gaz yapıyormus onu da hıc kullanmadık decatabs kullanıyoruz.ek gıdaya gecınce de canım hemen takvıye alamıyor tadımlık yıyor yemeyi ogrenmek adına ana besın yıne anne sütü, o yuzden kan ilacı takvıyesınde sakınca görmüyorum ben.9.ayda da kan tahlili olacakmısız

Calpolu cok duyuyorum, etken maddesi nedir acaba, acetaminophen mi? Burada infant`s tylenol verdiriyor doktor, icinde acetaminophen var. Acikcasi ben de hemen ilac vermiyorum, biraz vucudun da savasmayi ogrenmesi lazim.
detayını inan bılmıyorum ben de menenjıt asısında kullandım 45 dk aralıksız agladı agrı ck yaparmıs o yuzden kullanmıstım
doktorumuz savasmayı ogrenmesı adına mumkun oldugunca ılac hıc kullanmayın dıyor, bazı saglık ocagındaki ebeler asıyı vururken calpolu verın dıyor daha ates bıle ckmadan

Çin in Wuhan şehrinde ortaya çıkan Corona virüsü hızla yayiliyormus.
Haberleri izleyince dehşete düştüm
Yarasa çorbası iciyormus bu Çinliler ve bu corbadan insana yaklaşık 60 virüs geçiyormuş.
Köpek eti yediklerini biliyorum da yarasa nedir cenin nedir yahuuu.
Biraz araştırdım ki eşek penisi yediklerini gördüm.
Böyle kizartmislar uzunlamasına
Ayrıca Türkiye'ye de seferler var wuhandan ve ne gibi önlemler alındı bilinmiyor.
Çoğu ülke önlemini almış.gelen yolcuları kontrolden geçirip alıyorlar ulkeye

zıkkımın kökünü yesinler

Kızımın alerjisi olduğu için sağlık ocagının verdiği hiçbirseyi kullanmadım kan degerlerine baktırdık ilaç kullanmadığımız halde gayet iyiydi kan ilacı hiç kullanmadık anjiyodan dolayı her gittiğimizde tahlil yapıldı hep normaldi bebeğin değerleri normalse ilaca gerek yok bence

Bugun butun gundur gaz sancisiyla kivraniyor kizim tukenmek uzereyim. Bir taraftan o agliyor bir taraftan oglum huysuzluk yapiyor herseyi bahane edip agliyor. Sabah saat 6 dan beri ayaktayim bir ona kostur bir ona. Esim uc/dort saat once kendini disari atti bunaliyormus dayanmiyormus. Sozde babalik izninde bana yardimci olacak. Neyse. Bugun asidan sonra eczaneye 21 tl gitti.ordan ebebege gittim 75 tl emzik ve ates olcer aldim. Hersey ates pahasi olmus dun aldigimizi bugun alamiyoruz.

eşine yardımcı olmayan erkeklere çok kızıyorum zor dönemler erkeklerin canı canda kadınlarınki nee umarım düzelir eşin canım sana destek olur
Ben yüzüstü yatırırdım cocuklarımı pıt pıt gaz cıkarır uyurlardı ...
İlk kızımı kırlent karın kısmına gelecek şekilde yüzüstü yatırırdık tabii yanında dururduk mışıl mışıl uyurdu rahatlardı bir dene istersen Allah yardımcın olsun bu günlerde geçiyor canım

offffff allah yardımcın olsun yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…