- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.961
Evet yazin 120 130 a baktigimiz arabalar su an 160 i gecti. Acayip artti. Marka model defistirmek zorunda kaldik cunku butcemizi asiyor. Esim de boyle dusunuyor bekledikce zamlanacak diyor. Tesekkurlee cevap icin.1 sene beklemek ben akıllıca değil bence . Çünkü ikinci el piyasasında bile sürekli fiyat yükseliyor seneye 150 bin lik araba sene olur 200 bin . Geleceğimizin ne olacağı belirsiz bence
Aslinda ben de kredi cekmekten korkuyorum bu aralar ve acikcasi artik.krediye de bulasmak istemiyorum. Tesekkurler cevap icin. Umarim en kârli sekilde hallederiz.bu isicanım ikinizde calisiyorsaniz iyi kotu arabanizda varmış birikim yapın bence hemen kredi cekmeyin
piyasa ne olur bilemiyorum ama bu şekilde devam ederse 150.000 alacağınız araba gelecek yil 250.000 olabilir.Iyi geceler kizlar. Önceden beri takip ediyorum sayfayi.Ara ara da yaziyordum.Şu anda ucretsiz izinde oldugum icin birikim yapamiyorum. Ben size birsey danismak istiyorum. Ev borcumuz bu ay bitiyor cok sukur. 9 yildir dugun borcu ev borcu derken heo borc odedik. Cok sukur bu gunumuze
Allah saglik versin. Simdi arabamizi degistirmek istiyoruz. 50 bin degerinde bir arabamiz var. Almak istedigimiz araba 150.bin civarinda. 110 binliralik bir kredi kullanicaz. 3 yila boldurursek 26 27 bin faiz odemis oluyoruz. Siz olsaniz ne yaparsiniz? 1 yil daha bekleyip oara mi biriktirirsiniz yoksa krediyi ceker alir misiniz?
Ben emzirirken çok terliyorumGünaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Sizlerde geceleri çok terliyor musunuz.
Doktor normal olduğunu söyledi ödemlerimi attığımı söyledi. Fakat çok fazla terliyorum Sabah kalktım ki suyum çıkmış.
Hemen banyoya girdim.
Zaten ince kıyafetlerle yatıyorum.
Kombiyi de kıstim
Hava ne kadar kötü yaaaGünaydın kızlar ilk 4 ay gece 3 4 defa kıyafet değiştiriyordum inanılmaz bir ter.doktor bana da aynısını söylemisti terleme vücuttaki odemleri atipnormale donusturnesiymis
11 ekimde dogum yaptim. Bu dedigin ilk 15 gunde oldu. Gece ipislak oluyordu ustum. Ne havlu yetti ne kiyafet.Terledgim icin usuyordum yataktan cikamiyordum emzirmek icinGünaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Doktor normal olduğunu söyledi ödemlerimi attığımı söyledi. Fakat çok fazla terliyorum Sabah kalktım ki suyum çıkmış.
Hemen banyoya girdim.
Kombiyi de kıstim
Korkunç hem de artık bahar gelsin ve hep baharda kalsın havalar isinsin istemiyorumHava ne kadar kötü yaaa
Valla 1 saat önce öyle bir ses oldu ki ev yıkılıyor sandımKorkunç hem de artık bahar gelsin ve hep baharda kalsın havalar isinsin istemiyorum
Günaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Hemen banyoya girdim.
Kombiyi de kıstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?