- 11 Mart 2013
- 33.680
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.068
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #52.981
ay yerim onu ben ya zaman ne cabuk geciyoAnnemle kardeşim birlikte alışverişe gidiyorlarmış içimde bir kıskançlık bombası patladı ne yazıkkihava berbat yarın ki plan yatar çocuk üşür belki diye ayrıca etraf virüs kaynıyor bende hayatımda hiç yapmadığım birşey yaptım arkadaşımı aradım yarın akşam müsaitseniz size 40 uçurmaya gelmek istiyoruz diye . Çok sevindi hiç birşey hazırlama sakın dedim pasta ve kuruyemiş alacağım çay koy yeter dedim
Marketi benimkininde peynir hastalıgı var hollanda peyniri,parmesan vs pazar brunch tabagı yapıyor.Allahtan zeytin ihtiyacımız yok hep anneler yapıp veriyor zeytinin vatanındayız diyeSelam kızlar hayırlı cumalar
Yine yanlış yaptım eşimi markete göndermekte üzerimi değiştirmeye üşendim markete gidermisin dedim
Sözde sadece beyaz peynir ve ekmek al dedim
2 paket kavurma,, 2 halka sucuk,,, 1 kaşar peynir,,,1 beyaz peynir,,,,1 paket hindi füme,,, hindi salam,,,Nutella,,, 5 litre süt almışşş,,,2 ekmek
Toplam harcama 160 tl
Benim eşimin de sucuk salam sosis onlara karşı bir zaafı var markete gittik mi hemen o reyona giderToplamış kız
Marketi benimkininde peynir hastalıgı var hollanda peyniri,parmesan vs pazar brunch tabagı yapıyor.Allahtan zeytin ihtiyacımız yok hep anneler yapıp veriyor zeytinin vatanındayız diye
Günaydın herkese.
Yeni doğum yapan kızlar,
Sizlerde geceleri çok terliyor musunuz.
Doktor normal olduğunu söyledi ödemlerimi attığımı söyledi. Fakat çok fazla terliyorum Sabah kalktım ki suyum çıkmış.
Hemen banyoya girdim.
Zaten ince kıyafetlerle yatıyorum.
Kombiyi de kıstim
Kızlar keçiboynuzu pekmezi hangi markanın alıyosunuz eskiden bşr arkadsın ailesi yapıyordu şimdi oda tayin oldu önerileriniz var mı
Hünnap keçiboynuzu özü soğuk sıkım.eczanelerde vardı.Kızlar keçiboynuzu pekmezi hangi markanın alıyosunuz eskiden bşr arkadsın ailesi yapıyordu şimdi oda tayin oldu önerileriniz var mı
Neyse en azindan istedigin peynir ve ekmek alinmis, ya bunca sey alip onlari almasaydi. Bizim evde salam ve sosis yenmiyor, belki senede bir kere ben alir yerim o kadar, esim sagliksiz buluyor.Selam kızlar hayırlı cumalar
Yine yanlış yaptım eşimi markete göndermekte üzerimi değiştirmeye üşendim markete gidermisin dedim
Sözde sadece beyaz peynir ve ekmek al dedim
2 paket kavurma,, 2 halka sucuk,,, 1 kaşar peynir,,,1 beyaz peynir,,,,1 paket hindi füme,,, hindi salam,,,Nutella,,, 5 litre süt almışşş,,,2 ekmek
Toplam harcama 160 tl
Merhaba daha önce size görmüştüm sanki grupta.Merhaba arkadaslar. Ben de birikim yapiyorum. Onceden yaptigim altin ve nakit birikimlerim mevcut. 2020 icin hedefim nakit harici altin olarak 30 gr altin. Arada da ceyrek alirim ama belli bir sayi vermeyeyim ona. Ocak ayinda 3 gr aldim. Kaldi geriye 27 gr :)
Tesekkurler. Evet sanirim git gide daha da zamlanacak. Arkadasiniz hangi bankadan cekti krediy acaba,bir de arac kredisi mi ihtiyac kredisi mi bilginiz var mi?piyasa ne olur bilemiyorum ama bu şekilde devam ederse 150.000 alacağınız araba gelecek yil 250.000 olabilir.
Tuhaf bir piyasa var.
Krediler düşük şu anda yani geçmişe göre.
Çarşamba günü bir arkadaş Kredi çekti 1.01den, araba aldı.
Şimdi aradım canım tekrar emin olmak içinTesekkurler. Evet sanirim git gide daha da zamlanacak. Arkadasiniz hangi bankadan cekti krediy acaba,bir de arac kredisi mi ihtiyac kredisi mi bilginiz var mi?
Merhaba daha önce size görmüştüm sanki grupta.
Hedef ilk sayfaya yazıyorum öyleyse.
Kendinizden biraz bahseder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?