- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.001
Neresi burasıBaya baya yağıyor
Cok tesekkurler, esimin de maas bankasi is bankasi. 1.02 de gayet iyi bir oran.bir komusalim.en kisa zamandaŞimdi aradım canım tekrar emin olmak için
İsbank
1.02
İhtiyaç kredisi.
SiirtNeresi burası
Kız ben iğrendirdim kokuyor sucuk pişmesin öbürleri çiğ yemek yasak adama bişey kalmadı mayoneze hasret kocişimBenim eşimin de sucuk salam sosis onlara karşı bir zaafı var markete gittik mi hemen o reyona gider
Bakıyım bende çok faydalı kan degerlerimi iyi tutuyor şimdi daha çok ihtiyaç duyucam galibabi arkadaş tavsiyesi ile hünnap marka keçi boynuzu özütü aldım tadı güzel geldi ben hiç sevmem bu tarz pekmezimsi şeyleri ona rağmen fena değil. Bakabilirsin canım eczaneden aldı eşim sanırım
Garanti bankasıda kampanya yapmıştı 100bin ve üzeri 0.99 biz öyle çektik yalnız 49 ay dedi minumum erken ödeyip kapatırız dedikCok tesekkurler, esimin de maas bankasi is bankasi. 1.02 de gayet iyi bir oran.bir komusalim.en kisa zamanda
Doğumda çok kan degerin düşüyor diye korkutuyorlar dikkat ediyorum aslında inş çok düşmezHünnap keçiboynuzu özü soğuk sıkım.eczanelerde vardı.
Oğlumda almıştım.
O dönem çok tavsiye ediliyordu
Benimki 13lerdeydi.Doğumda çok kan degerin düşüyor diye korkutuyorlar dikkat ediyorum aslında inş çok düşmez
Doğumda çok kan degerin düşüyor diye korkutuyorlar dikkat ediyorum aslında inş çok düşmez
Ben de sosis seviyorum ama yememeye calisiyorum, dometes/salca soslu sosis ve yaninda uzun makarnaya bayilirim. Bizim eve de sadece sucuk duzenli aliniyor ama o bile bir ay gidiyor. Saglikli beslenmek gercekten onemli, normalde ev yemegi yerim oglen ama bu hafta pizza, sandevic falan yedim, mayonez vardi icinde, resmen yuzum sivilcelendi, brokoliye geri donuyorum :)Kızlar ben salam sucuk sosis hepsine bayılırım ama sucuk dışında almayız oda bilindik markalarin ve ara sıra nefis köreltmek için
Oğluma hamileyken canım çok salam istedi bilindik iyi bir markanin koca salamini aldım kahvaltilarda yemeye başladım hergun kahvaltidan sonra karnım ağrımaya başladı anlam veremedik sonra bende jeton düştü salamdan şüphelendim yemeyi kestim ağrıda kesildi lütfen eve koymayınalınınca yeniyor
Evet çok ihtiyaç var kendine dikkat etDoğumda çok kan degerin düşüyor diye korkutuyorlar dikkat ediyorum aslında inş çok düşmez
Zeynepcim bulunduğun bölgede asgari ücret kaç dolarHaftalik market alisverisini esim yanliz yapti bu hafta, ben listeyi verdim, 72$ tutmus. Cumartesi caya misafirim var, sarma, ispanakli ve kiymali borek, katmer(buzluktan), sut tatlisi, kurabiye, belki bir de bi cesit salata ya da kisir yapariz. Tatli hafif olacak cunku arkadas seker hastasi.
Ben 9la çıktım.Benim doğumdan çıkınca 12 di . Doğumdan 2 saat sonra kalkıp yürüdüm sonra WC ye gittim . Orada bayıldım . Annem eşimi doğum koçumu filan çağırmış gözümü açtım yataktayım tansiyonum 8-4 e düşmüş . Parça kaldı mı diye yine kontrol ettiler. Sabahta doktorum baktı temizdi . Eve giderken de başım yine döndü bayılacaktım çok fenaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?