- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.041
Manisa da evler pahalilasti özellikle son yıllarda iş sektörleri arttı bi de ege de izmir Muğla aydın cok kalabalıklasti manisa tercihbediliyir.evet pahalı ama eminim pirim yapar.baktın hiç olmadı bornovadan ev alırsın en azından adı izmir olurbisi yok canım basimizi sokacagimız bi evimiz olsun derler ya öyle sade siradanhic bi özelligi yok hele ki önünde cadde varsa 450 oluyo fiyatlar
Geçmiş olsun cnm üzüldüm yaDün 5 gr altın bozdum.Araca arkadan vurdular sigorta yatıracak parayı tamirciye verdım.Birde 100tl dosya masrafı için verdik aracın değeri düştüğü için ayrıca bir para alacakmışız.1300 tl hasar kaydı oluştu arabama.
Yeni mi cektiniz bu krediyi? Biz en fazla 36 ay taksitle cekmeyi dusunuyoruz. Gerci garanti bankasini pek.sevmiyorum.ama.faiz.orani iyymisGaranti bankasıda kampanya yapmıştı 100bin ve üzeri 0.99 biz öyle çektik yalnız 49 ay dedi minumum erken ödeyip kapatırız dedik
Pure saat ucreti bizim eyalette minumum 13$, haftalik 40 saatten aylik 2080$ yapiyor, vergi de kesilir 1900$ diyelim aylik.Zeynepcim bulunduğun bölgede asgari ücret kaç dolar
Canim ben okudum da yorum yapamamistim, insallah gonlunuze ve butcenize uygun bir ev bulursunuz tez zamanda.33 lira bimde harcadik evlere bakmaya gittik vallah kimsede allah korkusu kalmamis yakapali otopark gibi bi yere 350 bin diyollar
Gecmis olsun, size bisey olmasin da.Dün 5 gr altın bozdum.Araca arkadan vurdular sigorta yatıracak parayı tamirciye verdım.Birde 100tl dosya masrafı için verdik aracın değeri düştüğü için ayrıca bir para alacakmışız.1300 tl hasar kaydı oluştu arabama.
Canım çok bakamadim bu ara ev mi alıyorsunuz hayırlısı olsun hakkınızda gönlünüze göre bulursinuz inşallahbisi yok canım basimizi sokacagimız bi evimiz olsun derler ya öyle sade siradanhic bi özelligi yok hele ki önünde cadde varsa 450 oluyo fiyatlar
Doğrudan alıp mağazaya gidebilirsin içinden çıkan fatura ile birlikteKızlar lcwden internetten bir siparişim vardı geldi. Fakat ürünleri beğenmedim iade etmek istiyorum. Mağazaya götürsem olur mu.
Nasıl bir yol izliyoruz iadede
Bende çok sevmiyorum ama aralık sonunda cekmiştik faiz uygun geldi daha önce öderiz dedik o zaman hayat sigortası vs geri alırızYeni mi cektiniz bu krediyi? Biz en fazla 36 ay taksitle cekmeyi dusunuyoruz. Gerci garanti bankasini pek.sevmiyorum.ama.faiz.orani iyymis
Lcwda degişi iade oluyor e-fatura sistemi oldugundan etiket yırtılmamışsa faturadızda kabul ediyolarKızlar lcwden internetten bir siparişim vardı geldi. Fakat ürünleri beğenmedim iade etmek istiyorum. Mağazaya götürsem olur mu.
Nasıl bir yol izliyoruz iadede
Bende daha cok dikkat etmeye calışıyorum hamilelikte degerlerim iyi inş bebiş dönmüş normal doğumda olurEvet çok ihtiyaç var kendine dikkat et
Bizde araba için çekmiştik öbürünü satmıştık parası duruyodu daha alamadık hemen altın hesabına yatırdım o bile kar ettirdiYeni mi cektiniz bu krediyi? Biz en fazla 36 ay taksitle cekmeyi dusunuyoruz. Gerci garanti bankasini pek.sevmiyorum.ama.faiz.orani iyymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?