- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.021
Ben hergün pekmez tahin yiyorum . Birde emziren anneler için olan bayerin bir Vitaminini alıyorum. Ayrıca doktor da içinde kan Demir takviyesi olan bir ilaç vermiş onu içiyorumBen 9la çıktım.
Sonradan toparladım galiba.
Kan hapı icmiyorum
canim benim annemde öyle kendi annem oğlum icin hep söyle yap böyle yap der karsidan karsiya dikkatli gecin elini birakma der mesela gülerim bendeBugün eşim 2 paket süt çayı ve rezene aldı 40 TL . İş yerindeki PC için 30 TL ye bir parça almış . 10 TL yemek yedi . Eve gelince yemeğimizi yedik kahve yaptım filan. Şimdi çay içiyoruz dizi izliyorum bir yandan . Eşimde abi bebeğin resmini aile grubuna attı çocuk kucağımda yatıyor . Kv hemen oğlum üzerini ört üşür yazdı eşim görmüş bende içerde gördüm .Anında sildi mesajını eşime dedim ki baban sildirdi mesajı . Eşimde aradı niye sildin dedi cidden kp sildirmiş . Biz ne yapıp ne yapmayacağımızı bilmiyoruz sanki oradan karışıyor
Bende gülüyorum artıkcanim benim annemde öyle kendi annem oğlum icin hep söyle yap böyle yap der karsidan karsiya dikkatli gecin elini birakma der mesela gülerim bende
Geçmiş olsunDün 5 gr altın bozdum.Araca arkadan vurdular sigorta yatıracak parayı tamirciye verdım.Birde 100tl dosya masrafı için verdik aracın değeri düştüğü için ayrıca bir para alacakmışız.1300 tl hasar kaydı oluştu arabama.
ayy cok üzüldüm ya gecmis olsunDün 5 gr altın bozdum.Araca arkadan vurdular sigorta yatıracak parayı tamirciye verdım.Birde 100tl dosya masrafı için verdik aracın değeri düştüğü için ayrıca bir para alacakmışız.1300 tl hasar kaydı oluştu arabama.
Sağol canım Allah başka kaza bela vermesin inşGeçmiş olsun
Sağol canım.Duramadı vurdu bagaj kapağı içine göçtü boya yapıldı mecbur.Napalım insanız hepimiz bizde duramayız olur kızmadım ama oğlum çok korktu ona üzüldümayy cok üzüldüm ya gecmis olsun
Ohh ne güzel.afiyt olsunAkşam akşam canım çekti eşime çiğ köfte yoğurtuyorum
Depremden sonra hiçbirseyi takmıyorum çok boş hersey.Cok garip ruh halindeydim ağlamaklı halde geziyorum depresyondayım galiba.Cok bunaldıkça evladıma sarılıp kokluyorum öyle huzur buluyorum iyiki var
Allah kimseyi evladıyla ailesiyle sınamasın.Kimseye aratmasın inş
bisi yok canım basimizi sokacagimız bi evimiz olsun derler ya öyle sade siradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?