Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben 9la çıktım.
Sonradan toparladım galiba.
Kan hapı icmiyorum
Ben hergün pekmez tahin yiyorum . Birde emziren anneler için olan bayerin bir Vitaminini alıyorum. Ayrıca doktor da içinde kan Demir takviyesi olan bir ilaç vermiş onu içiyorum

Bu hafta geçmek bilmedi.Harcamalar aldı basını gitti.Markt eczane ona buna baya harcama oluyor.Dün market eczane 200tl harcandı bugünde 25 tl.Hepsi kredi kartına geçti.12-13 ü gibi kart kesilir.Tavuk suyu çorba nohut kabak tatlısı var 2 gün yeriz.

Nevresimleri değiştirdim yıkadım birazdan süt içip yatarız.Yarın yayıla yayıla kahvaltı etmek istiyorum sonra temizlik yapacağım renkli yıkarım bir makina işler hiç bitmiyor.Pazartesi okul açılıyor oğlanı sabah bırak işe yetiş akşam al eve gel yemek Faslı yardırmalı günler başlıyor.

Bugün eşim 2 paket süt çayı ve rezene aldı 40 TL . İş yerindeki PC için 30 TL ye bir parça almış . 10 TL yemek yedi . Eve gelince yemeğimizi yedik kahve yaptım filan. Şimdi çay içiyoruz dizi izliyorum bir yandan . Eşimde abi bebeğin resmini aile grubuna attı çocuk kucağımda yatıyor . Kv hemen oğlum üzerini ört üşür yazdı eşim görmüş bende içerde gördüm .Anında sildi mesajını eşime dedim ki baban sildirdi mesajı . Eşimde aradı niye sildin dedi cidden kp sildirmiş . Biz ne yapıp ne yapmayacağımızı bilmiyoruz sanki oradan karışıyor. Diyor ki kocama bebenin duşta kevgirle başından aşağı su dökecekmişiz 40 öyle çıkacakmış

canim benim annemde öyle kendi annem oğlum icin hep söyle yap böyle yap der karsidan karsiya dikkatli gecin elini birakma der mesela gülerim bende

Geçmiş olsun

ayy cok üzüldüm ya gecmis olsun

Selam kızlar
Yoğun bir gün oldu. Eşime geçmiş olsuna geldiler görümcem, eşimin amcası. Tam onlar geldi montlarını çıkardı benim annem de geldi haberim yoktu o da geçmiş olsun demeye gelmiş.

hepsi de gelirken eli kolu dolu gelmişler sağolsunlar. wc kağıdı çay kıyma kuşbaşı et organik yumurta mandalina sıvı sabun daha bir sürü şey almış görümcem ve amca.

Annem de pastaneden birşeyler almış,mutfak tülüm biraz kısa geliyordu yeni tül almış getirmiş.

Ben de kek ve kısır yapmıştım zaten, getirdikleri şeylerden de koydum çayla yendi

akşam et kavurma pilav ayran salata yaptım

şimdi oğlan uyudu eşimle çay içiyoruz

bugünü sıfır harcama ile kapattık çok şükür

Depremden sonra hiçbirseyi takmıyorum çok boş hersey.Cok garip ruh halindeydim ağlamaklı halde geziyorum depresyondayım galiba.Cok bunaldıkça evladıma sarılıp kokluyorum öyle huzur buluyorum iyiki var
Allah kimseyi evladıyla ailesiyle sınamasın.Kimseye aratmasın inş

@okyon geçmiş olsun.

S scs neymiş yani özelliği de bu kadar isteniyor. Pahalı.
bisi yok canım basimizi sokacagimız bi evimiz olsun derler ya öyle sade siradan hic bi özelligi yok hele ki önünde cadde varsa 450 oluyo fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…