Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Grçmiş olsun size bişey olmamışya gelen mala olsun direk kendiniz yaptırsaydınız şimdi kasko pahalılaşcak

Bizde araba için çekmiştik öbürünü satmıştık parası duruyodu daha alamadık hemen altın hesabına yatırdım o bile kar ettirdi
Insaallah sizi de gonlunuze gore bir araba nasip olur. O kadar arttiki fiyatlar. 150 bine aradigimiz ozellerikleri bulamiyoruz resmen.ben de daha fazla bir butce ayirmak isyemiyorum. 150 yo gexsin iatemiyorum yani. Hayirlisi artik. Siz hangi model.marka bakiyorsunuz. Fikir olir belki bize de

Bende çok sevmiyorum ama aralık sonunda cekmiştik faiz uygun geldi daha önce öderiz dedik o zaman hayat sigortası vs geri alırız
Anladim ,tesekkurler. Evet faiz orani iyiymis gercekten. Hic duymadik o orani. Bu arada hamilesiniz sanirim.Allah saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi

Aynen öyle.
Aradığımız özellikleri yazıyoruz 200binden aşağı yok.
Şişirilmiş fiyat.
O arabanın Türkiye'ye gelişi 110bin mesela.
Birde 2.el piyasasını girdik mı vay halimize.

Günaydın.
Haftasonu geç kalkalım dedik.daha kahvaltı bile hazırlamadım. Eşimi markete gönderdim.
Birkaç parça birşey alacak .100lira kesin gidecek.
LCW iadesi için gider öğleden sonra. Gün biter.
Dün biraz dışarı çıkmıştık. Çocuk enerjisini atmıştı.

Aynen öyle.
Aradığımız özellikleri yazıyoruz 200binden aşağı yok.
Şişirilmiş fiyat.
O arabanın Türkiye'ye gelişi 110bin mesela.
Birde 2.el piyasasını girdik mı vay halimize.
Evet resmen sisirdiler fiyatlari. Ozellikle son zamanlarda tutulan belli bir marka model araba uctu gitti. Yani piyayasi bu olamaz.yurt disinda yasayan arkadasim arabalari size gore cok ucuza aliyoruz orda cok pahali diyor

Ben eşime diyorum 2.el alacaksan bulaşma hiç. En azından arabamızı tanıyoruz neyi var neyi yok biliyoruz.
Sıfır alacaksak da en az 200bini gözden çıkaracağız diyor.
Arabamız iyi hiçbir sıkıntı yok. Macera arıyor bazen eşim.

Bende daha cok dikkat etmeye calışıyorum hamilelikte degerlerim iyi inş bebiş dönmüş normal doğumda olur
İnşallah çevremde çok ileri zekalı bazı arkadaşlarım var kendilerini ne zannediyorlarsa yok ben vitamin almam yok kan ilacı almam omega 3 e ne gerek var yok ceviz yemem şöyle böyle artistleniyorlardı bende omega aldım kan ilaçlarımı herşeyi eksiksiz yaptım iyi beslendim . Benim abi bebek kafasını tutar şekilde doğdu dönüyorda tepkileri de çok iyi doktor da söyledi bunu . Ben hemen toparlandım hiç yatmadım . Şuan normal hayatımdayım . Dün de bu artistlerden birisi ile konuşuyorum diyor ki sürekli kemiklerim her yerim ağrıyor aaaa dedim ya neden acaba sürekli şikayetçi kaç kez doktora gitti sayamadım ben . Bebeği aylar geçmesine rağmen kafasını tutamamıştı ağlamaktan bitti kadın . Demem o ki kendine dikkat et hem kendin hem bebek için

tuce_tuce rüyamda seni gördüm.
Ben lojmanda oturuyorum. Tayinimiz çıkmış. Sen eşyalarımı toplamama yardım ediyordun.
Daha epey karışıktı da unuttum gerisini
Hahaha püre ya bazen bana da oluyor buradan birilerini görüyorum çok ilginç oluyor

Günaydın.
Gün bizde 6:30 gibi başladı. Büyük kızım tuvalete uyandı bir daha uyuyamadı. Kahvaltı ettik eşim işe gitti. O arada küçük uyandı emmesi gazı altı vs. Sonra şöyle hızlıca salon mutfak koridor sildim süpürdüm. Eşim Cumartesi yarım gün çalışır. Gelince büyük kızı dışarı çıkaracak hava güzel parka giderler. Ben de geri kalan kısmı temizlerim. 3 posta da çamaşırım var. Bugün yıkarım yarın ütülerim. Yarın bir de kızları babanneye bırakıp ev bakacağız. Hangi birini yapacaksam. Eşimin Cumartesi de çalışması kötü oluyor. Kilitliyor bizi.

Tayin belli olsun yeni evimize yerleşince kendıme ev hediyesi pikap ve birkaç nostaljik plak alacagım
Aaaa babamın vardı babaannesinden hatıra yazlık evdeydi. Eve hırsız girdi bakırlarımızı pikap ve plaklarımızı çaldı götürdühemde üzüm asmamızdan tırmanıp girdi eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…