- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.061
Grçmiş olsun size bişey olmamışya gelen mala olsun direk kendiniz yaptırsaydınız şimdi kasko pahalılaşcakDün 5 gr altın bozdum.Araca arkadan vurdular sigorta yatıracak parayı tamirciye verdım.Birde 100tl dosya masrafı için verdik aracın değeri düştüğü için ayrıca bir para alacakmışız.1300 tl hasar kaydı oluştu arabama.
Insaallah sizi de gonlunuze gore bir araba nasip olur. O kadar arttiki fiyatlar. 150 bine aradigimiz ozellerikleri bulamiyoruz resmen.ben de daha fazla bir butce ayirmak isyemiyorum. 150 yo gexsin iatemiyorum yani. Hayirlisi artik. Siz hangi model.marka bakiyorsunuz. Fikir olir belki bize deBizde araba için çekmiştik öbürünü satmıştık parası duruyodu daha alamadık hemen altın hesabına yatırdım o bile kar ettirdi
Anladim ,tesekkurler. Evet faiz orani iyiymis gercekten. Hic duymadik o orani. Bu arada hamilesiniz sanirim.Allah saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin bebeginiziBende çok sevmiyorum ama aralık sonunda cekmiştik faiz uygun geldi daha önce öderiz dedik o zaman hayat sigortası vs geri alırız
Amin inş canım türkiye finansta 0.95 diye mesaj atmıştı bilmiyorum ana bir arastır istersenAnladim ,tesekkurler. Evet faiz orani iyiymis gercekten. Hic duymadik o orani. Bu arada hamilesiniz sanirim.Allah saglikla.kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi
Aynen öyle.Insaallah sizi de gonlunuze gore bir araba nasip olur. O kadar arttiki fiyatlar. 150 bine aradigimiz ozellerikleri bulamiyoruz resmen.ben de daha fazla bir butce ayirmak isyemiyorum. 150 yo gexsin iatemiyorum yani. Hayirlisi artik. Siz hangi model.marka bakiyorsunuz. Fikir olir belki bize de
Evet resmen sisirdiler fiyatlari. Ozellikle son zamanlarda tutulan belli bir marka model araba uctu gitti. Yani piyayasi bu olamaz.yurt disinda yasayan arkadasim arabalari size gore cok ucuza aliyoruz orda cok pahali diyorAynen öyle.
Aradığımız özellikleri yazıyoruz 200binden aşağı yok.
Şişirilmiş fiyat.
O arabanın Türkiye'ye gelişi 110bin mesela.
Birde 2.el piyasasını girdik mı vay halimize.
Canım çok bakamadim bu ara ev mi alıyorsunuz hayırlısı olsun hakkınızda gönlünüze göre bulursinuz inşallah
İnşallah çevremde çok ileri zekalı bazı arkadaşlarım varBende daha cok dikkat etmeye calışıyorum hamilelikte degerlerim iyi inş bebiş dönmüş normal doğumda olur
Hahaha püre ya bazen bana da oluyor buradan birilerini görüyorum çok ilginç oluyortuce_tuce rüyamda seni gördüm.
Ben lojmanda oturuyorum. Tayinimiz çıkmış. Sen eşyalarımı toplamama yardım ediyordun.
Daha epey karışıktı da unuttum gerisini
Aaaa babamın vardı babaannesinden hatıraTayin belli olsun yeni evimize yerleşince kendıme ev hediyesi pikap ve birkaç nostaljik plak alacagım
Hadi ya kötü olmuş.Hırsız biliyor çalacağı seyiAaaa babamın vardı babaannesinden hatırayazlık evdeydi. Eve hırsız girdi bakırlarımızı pikap ve plaklarımızı çaldı götürdü hemde üzüm asmamızdan tırmanıp girdi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?