Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sonunda gelebildim yoruldum valla 🥺 ne iş yaptım ki diyorum bir anda aklıma bebek baktığım geliyor 🤣 sabah kahvaltı hazırladım eşimde börek ve tahinli almış biraz abartarak 30 TL Ödemiş . Kahvaltı topladım bulaşık makinası çalıştırdım .Duş kendime bakım derken zaman geçti . Tabi bu arada milyon kere emzir alt değiş 😆 abi bebeği babaya satıp markete gittim fena kar yağıyordu .A101 de 65 TL harcadım . Yerel markette 45 TL . Eşim arkadaşı ile görüştü 14 TL harcamış . Migros’tan bez ve kıyma 55 TL . Köfte yapıp 2 pişirim buzluğa attım cuma kardeşim geliyor menüye köfte ekledim pratik olacak . Buzluktan döner çıkarttım ısıttım salata filan yedik aldıklarımı yerleştirdim . Sebzeliğe düzenleyici aldım 3 tane karışıklık gitti mis gibi oldu annem fikir vermişti ❤️ Kahve çay filan içtik beyler uyudu 🤩 egzersiz yapacağım

bugün sıfır harcama düşünüyorduk eşimin anneannesi kayınvalidemde kalıyor çocukları özledim gelin dedi bizde kasaptan 2 kilo kuşbaşı et yarım kilo eve ayırdık) 5 kilo tavuk 1.5 kilosunu eve ayırdım)) eve bir kilo sucuk toplam kasap harcaması 210
Kömür cola icetea 35 TL de buraya harcadık

Toplam harcama 245tl👍👍

Kayınvalidemlerre gittik eşim mangal yaptı kestane filan yedik içtik güzel oldu

Eve geldik kızları uyuttum dışarıda felaket rüzgar var şimdi biraz tv izliyoruz,,,

Yarın da küçük kızıma alışveriş,, deterjan ve bakliyat alışverişi yapacaz bakalım ne kadar tutacakkkk🤔🤔🤔🤔

Herkese iyi akşamlar mutlu haftasonları😘😘😘😘😘😘😘

Günaydın
Mutlu pazarlar
Scss94 Scss94 hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin kardeşinin iyi olmasına da çok sevindim
Kahvaltı ettik ekmek azdı krep yaptım seviyor çocuklar
Aksamada buzluktan bamya pilav salata düşünüyorum kakao keki çok sevdi minigim
Bugunde kalıpta meyveli kek yapasım var
Yapıyorum ben bakıyorum onlar yiyor kilo vermem lazim 😥😥

Günaydın kızlar kahvaltımızı yaptık ortalığı topladım nevresim değiştirdim makinaya çamaşır attım bulaşık makinası çalışıyor🤣🤣katlanacak 4 makina çamaşır var😅😅

Birazdan çarşıya gideceğiz hava çok soğukkk😥😥

Günaydın 😊 kanamam bitmişti şimdi de regl oldum . Doktora kontrole de gitmedim en son 15 günlükken filan gitmiştim dikişlerim için . Hiç gitmek istemiyorum doktorum da gitti başka şehre aman gitmeyeceğim. Eşim ekmek aldı ben kahvaltı hazırladım oda menemen yaptı yedik masayı kaldırdım spor yapacağım göbekten kurulmam lazım 😔 eşim abi bebeği sert seviyordu hep bende yavaş ol o daha bebek filan uyarıyordum . Sabah yine aynı şeyi yaptı bende bu sefer istemeden başka şekilde uyardım konuşmuyoruz konuşmakta istemiyorum zaten 😏 oğlum için herşeyi yapabileceğimi bugün hissettim. Kendime bi rezene demledim akşama da ne yenirse hiç ilgilenmiyorum 😁

Günaydın
Mutlu pazarlar
Scss94 Scss94 hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin kardeşinin iyi olmasına da çok sevindim
Kahvaltı ettik ekmek azdı krep yaptım seviyor çocuklar
Aksamada buzluktan bamya pilav salata düşünüyorum kakao keki çok sevdi minigim
Bugunde kalıpta meyveli kek yapasım var
Yapıyorum ben bakıyorum onlar yiyor kilo vermem lazim 😥😥
cok sağol canım . kac kilosun sen canım

Günaydın 😊 kanamam bitmişti şimdi de regl oldum . Doktora kontrole de gitmedim en son 15 günlükken filan gitmiştim dikişlerim için . Hiç gitmek istemiyorum doktorum da gitti başka şehre aman gitmeyeceğim. Eşim ekmek aldı ben kahvaltı hazırladım oda menemen yaptı yedik masayı kaldırdım spor yapacağım göbekten kurulmam lazım 😔 eşim abi bebeği sert seviyordu hep bende yavaş ol o daha bebek filan uyarıyordum . Sabah yine aynı şeyi yaptı bende bu sefer istemeden başka şekilde uyardım konuşmuyoruz konuşmakta istemiyorum zaten 😏 oğlum için herşeyi yapabileceğimi bugün hissettim. Kendime bi rezene demledim akşama da ne yenirse hiç ilgilenmiyorum 😁
Eşim geçen gün kızın kolunu isirmis 😁
Çok tatlı diyor birde

Eşim geçen gün kızın kolunu isirmis 😁
Çok tatlı diyor birde
Benim ki de alışsın diyor 😳 ya evet oğlum kafasını dik tutuyor fıldır fıldır olabilir görüyoruz ama o kadar da değil o daha bebek bebek yeni doğan durumunda bir bebek anlatamıyorum . Anası bacıları bile kaç kez söylediler daha aynı elin ağır bak benimle onu karıştırma diyorum yok birşey yapmıyorum ki diyor sırtına gaz çıkartır gibi vuruyordu bende onun eline vurdum aynı onun abi bebeğe vurduğu kadar anlasın sinir etti artık delirdim gözüm görmez oldu . Çok seviyormuş içine sokası geliyormuş öyle diyor . Bende çok seviyorum kokluyorum sende kokla allah allah

Back
X