Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kıskanıyorlardır tuce
Aman boşver ya depresyondayım sen bana abi bebeğimin sırma saçlarındaki başlayan konaklara ne yapabilirim 3 çocuk annesi olarak yardımını bekliyorum Konak olmasın diye gidip mustela aldım ama Konak başladı

banyodan yarım saat önce ılık hakiki zeytin yağı sür canım
Taranmaz ama daha çok küçük bıngıldak çok önemli tülbent gibi yumuşak bir bez ile yıka kafasını yumusayıp çıkacaktır bitene kadar banyolardan önce tekrar et bişey olmaz

Tamam çok teşekkür ediyorum

Şimdi regl oldum sanki cidden azaldı göbeğim ki bence ortada birşey yok normal ama çevrem neden böyle söylüyor anlamıyorum
Of canim bakma onlara dogum sonrası kadınları strese sokan tipler hep var banada diyorlardı 8 kilo almıştım sadece hele birini kötü terslemistim daha 40 yeni çıkmıştı oğlumun sanki doğum yapcam gibi karnın ddi en azından ben dogum yaptim gebelik kilosu demiştim ben 70 kilo yoktum bu soyleyende 90 kilodan fazla

Ayyyyy bayılacağım yorgunluktannn

Sabah kahvaltı yaptık bulaşık makinası çalıştırdım...2 makina çamaşır yıkandı tekrar toplam 6 makina var katlanacak 2 günde

Çarşıya gittik önce kuru erzak akla gelebilecek bütün bakliyat ve baharatlardan aldım toplam 450 TL buraya verdik

Kasaptan 3 kilo kıyma,,4 kilo kuşbaşı,,,12 kilo tavuk göğüs,,, but,,,, kanat aldık toplam 480 TL de buraya verdik

Toptancı bir marketten bütün deterjanlardan,,, yumuşatıcı,temizlik malzemeleri herşeyden,, un,,, şeker,,,çikolata,, yumurta,,, tereyağğ ve birsürü market alışverişi yaptık 650 TL de buraya verdik

Kızıma 2 aylık bez ve ıslak mendil aldık ona da 150 TL verdik

Toplam harcama. 1730

Ama. Neredeyse 6 ay hiç bir eksik ihtiyacım olmayacak ufak tefek eşyalar bakımından

İyi akşamlar

Günün değerlendirmesi;
Her zamanki gibi 6 kalktık
Oğlumu emzirip uyuttuktan sonra, tırnaklarını kestim.. birazcık uzasa yüzünü çok çiziyor ..

Bebeğimin odası hariç..
Bütün evi havandırdım, yemek yaptım..
Yatak odası buz gibi olmuştu, onu ıstımak için bu seferde kombiyi sonuna kadar açıp, birde elektrikli sobayı açtım

Eşim gelirken ekmek, ve halka tatlısı almış
Yemek, sohbet, mutfağı toplama, derken bu saat oldu

Oğlumun diş etleri çok kaşınıyor, çok huzursuz oluyor

Perşembe günü doktor randevumuz var,
Kucağımzdayken oturmaya çalışıyor oğlum
muayeneden sonra, bebeği destekli oturtup oturtmamamız mı gerekiyor öğreneceğiz.

Bu gece Ay ve Yıldızlar çok güzel
Odamı aydınlatıyorlar

Hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürünce geçecektir.

Çok yoğun. Ne ara pazartesi oluyor ne ara cuma bitiyor anlamıyorum bile. Hazirana kadar da böyle devam edecek. Bir de tedavi filan derken anlayamıyorum hiç. Sen erken mi adet oldun? Emziren kadınlarda adet daha geç olmuyor muydu?

Valla açıkcası bende bir süre daha olmam sanıyordum ama oldum ya şaşırdım aralık annelerinde bir kadın 43.gün Olmuş bende takvime baktım 47. Günde olmuşum . Halk arasında 40 kanaması denilen şeyi de yaşadım 40.gün lekelenmem oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…