- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.721
Hayirli olsun, cok sevindim, Allah odeme kolayligi versin, darisi da tum ev sahibi olmak istiyenlere olsunkizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah
Ya insanlar niye boyle ya, kac gun oldu daha dogum yapali ki sen anlattigin kadariyla da gayet zayif bir kadinsin. Benim 8 ay oldu hala biraz gobegim var, 4-5 kilo da dogumdan kalan var, canimiz sagolsunÇevredekilerde göbeğin kaldı diyip duruyorlar bana valla sinir olmaya başladım
Bereketli olsun, agiz tadiyla yiyin, toplu alisverisi ben de seviyorumAyyyyy bayılacağım yorgunluktannn
Sabah kahvaltı yaptık bulaşık makinası çalıştırdım...2 makina çamaşır yıkandı tekrar toplam 6 makina var katlanacak 2 günde
Çarşıya gittik önce kuru erzak akla gelebilecek bütün bakliyat ve baharatlardan aldım toplam 450 TL buraya verdik
Kasaptan 3 kilo kıyma,,4 kilo kuşbaşı,,,12 kilo tavuk göğüs,,, but,,,, kanat aldık toplam 480 TL de buraya verdik
Toptancı bir marketten bütün deterjanlardan,,, yumuşatıcı,temizlik malzemeleri herşeyden,, un,,, şeker,,,çikolata,, yumurta,,, tereyağğ ve birsürü market alışverişi yaptık 650 TL de buraya verdik
Kızıma 2 aylık bez ve ıslak mendil aldık ona da 150 TL verdik
Toplam harcama. 1730
Ama. Neredeyse 6 ay hiç bir eksik ihtiyacım olmayacak ufak tefek eşyalar bakımından
neden canım bu hafta çok önemli
Günaydın kizlar.
Güzel bir hafta gecirmemiz dileğiyle.
Bu hafta benim için çok önemli
Aman ben 41 ile hamile kaldım 46 kg mım şuan ve vermek istemiyorumYa insanlar niye boyle ya, kac gun oldu daha dogum yapali ki sen anlattigin kadariyla da gayet zayif bir kadinsin. Benim 8 ay oldu hala biraz gobegim var, 4-5 kilo da dogumdan kalan var, canimiz sagolsun
allah gönlünüze göre versin canımBir haber bekliyoruz Zeyno. Eşim ile ilgili
Değişiyor canim benim ablam kırkından sonraki ay olmuştu emziriyodu bende emzirdim çocuk 10 ayliktı oldum ilk regliÇok yoğun. Ne ara pazartesi oluyor ne ara cuma bitiyor anlamıyorum bile. Hazirana kadar da böyle devam edecek. Bir de tedavi filan derken anlayamıyorum hiç. Sen erken mi adet oldun? Emziren kadınlarda adet daha geç olmuyor muydu?
Teşekkür ederim canımBereketli olsun, agiz tadiyla yiyin, toplu alisverisi ben de seviyorum
Ben daha hiç adet olmadımÇok yoğun. Ne ara pazartesi oluyor ne ara cuma bitiyor anlamıyorum bile. Hazirana kadar da böyle devam edecek. Bir de tedavi filan derken anlayamıyorum hiç. Sen erken mi adet oldun? Emziren kadınlarda adet daha geç olmuyor muydu?
kizlaar ev aliyoruz 205 bin 60 bin arabamizi satiyoruz . pazartesi kredi cekicez bakalim nasil olacak heycanliyim cok. Bugun odedik kaporasini bin lira. kac gündur baya gezdik. icimize sindi ufak ama olsun bize yeter insallah
Aaa olabiliyor demek ki..Bende regl olamadım kızlar.
Bebiş 4bucuk aylık olacak neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?