Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın yada Çarşamba kart kesilir.Kart kesilsin çocuğa balık yağı alacağım.Kendime vitamin alacağım.Maası alınca market yaparım.Bakalım birikime ne para kalacak tazmınat eksik yatacak 12 gün.

Ya insanlar niye boyle ya, kac gun oldu daha dogum yapali ki sen anlattigin kadariyla da gayet zayif bir kadinsin. Benim 8 ay oldu hala biraz gobegim var, 4-5 kilo da dogumdan kalan var, canimiz sagolsun
İnsanlar o kadar mutsuz,hayatlarından o kadar memnuniyetsizlerki,başkalarını mutsuz ederek mutlu olacaklarını sanıyorlar.Herkes karşısındakinde bir kusur arıyor.Aslında herkes kendi hayatıyla ilgilense, böyle sorunlar olmaz.Kiloluysan kilolusun derler,zayıfsan zayıfsın falan filan.Boşverin bunları sağlıklımısınız ona bakın.Ayrıca ben lohusaların ekstra güzelleştiğine inanıyorum.Gerçekten kaç tane arkadaşım,tanıdığım varsa yeni doğum yaptığı zaman,lohusayken ekstra güzel göründü gözüme.Siz en güzel halinizdesiniz asla bunu unutmayın

bana da 50 kiloyken demedikleri kalmiyodu hasta gibisin kemiklerin sayiliyo . dogumdan sonra 62 kiloyum mesela simdi de cok kilo almissin diyo gören herkes iyi olmuşsun diyolar ama demeseler daha iyi bide yaslilar kilolu seviyo nedense babanem ben zayifim diye nasil üzülürdü simdi cok mutlu

Aman ben 41 ile hamile kaldım 46 kg mım şuan ve vermek istemiyorum göbek için de mekik çekİyorum
Tatlım sen daha yeni doğum yaptın.Bu kadar takma insanların ne dediğini.Birde mekik çekmek zarar filan varmesin sonuçta lohusasın,rahim kendini toparlamaya çalışıyor.Zamana bırak biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…