- 11 Mart 2013
- 33.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #53.761
Aklım sendeydiGunaydin kizlar depremden sonra hayatimiz biraz normale dondu. Allah bir daha yasatmasin evsiz olanlarada yardim etsin cok zor disarda hava buz millet cadirda kaliyor. Son zamanlarda cok yogunum bu yuzden yazamadim ara ara okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Gectigimiz ay hem buzdolabimiz bozuldugundan hemde hirsizliktan dolayi baya masrafimiz oldu. Onumuzdeki ayda yeni bulasik makinesi alacagiz 2000 kusurda ona harcariz. Bizim oglan gitti geldi dugmelerine basti ayarlariyla oynadi ana karti yanmis motorundada sodun varmis yaptirirsaniz 600/700 kusur tutar dediler. En mantiklisi yeni makine almak. Tuce_tuce mesajlarini okudum oglanda konaklama sorunu varmis ben kizima sebamedin yenidogan sampuanini kullaniyorum oyle bir sorunu olmadi kullanmani tavsiye ederim. Birde sana bir sorum olacak sen su veriyormusun oglana saglik ocagindakiler bana verme dedi ama cevremdeki herkes sabah aksam birer kasik ver diyor aklim karisti.
Doktor 40 bitince mekik Çek dedi korse kullanıyordum onu bıraktımTatlım sen daha yeni doğum yaptın.Bu kadar takma insanların ne dediğini.Birde mekik çekmek zarar filan varmesin sonuçta lohusasın,rahim kendini toparlamaya çalışıyor.Zamana bırak biraz
Bende eşime dedim ki şuan olayı sana bırakıyorum ama bak en küçük bir gevşeklik yaparsan önlemimi alırım gerekirse hiç beraber olmam aklını başına topla dedimZeyno gece uykulu bir şekilde eşime yarın hamilelikleri testi al dedim.. eğer hamileysem, seni öldüreceğim ama dedim
İnsanların en kolay yorum yaptıkları konu galiba kilomu aldın sen,kilomu verdin sen :) aman boboşveriya.Kilo sağlığı etkileyecke kadar az yada çoksa sorun.Sağlık derken tabiki hem fiziksel hem psikolojik sağlıktan bahsediyorum.İnsan kendi mutluysa kilosundan geri kalanın ne dediğini takmayın.Bu cidden konu olmayınca açılacak ilk konu olmuş gibi bişeybana da 50 kiloyken demedikleri kalmiyodu hasta gibisin kemiklerin sayiliyo . dogumdan sonra 62 kiloyum mesela simdi de cok kilo almissin diyo gören herkes iyi olmuşsun diyolar ama demeseler daha iyibide yaslilar kilolu seviyo nedense babanem ben zayifim diye nasil üzülürdü simdi cok mutlu
Hangi markaBebisi banyo yaptırdım.
Uyku vakti.
Migrosta bez indirimi varmış.
Kartım yarın kesiliyor. Yarın aliriz
evet görür görmez nasilsin demeden aaa sen kilo mu aldin aaa ne kadar zayiflamisinn çökmüssünİnsanların en kolay yorum yaptıkları konu galiba kilomu aldın sen,kilomu verdin sen :) aman boboşveriya.Kilo sağlığı etkileyecke kadar az yada çoksa sorun.Sağlık derken tabiki hem fiziksel hem psikolojik sağlıktan bahsediyorum.İnsan kendi mutluysa kilosundan geri kalanın ne dediğini takmayın.Bu cidden konu olmayınca açılacak ilk konu olmuş gibi bişey
Tamam doktor dediyse sıkıntı yok.Ama çok takılma bu konuya diye dedim ben.Aslında şu an o kısımda ödemde vardır, kolay değil bebek çıktı ordan,vücut kendini toplamaya çalışıyor.Düşünsene ufacık bir yerimizi çarpıyoruzda şişiyor kaç günde iyileşiyor,9 ay boyunca bir canlı büyüdü orda.Zamanla toparlar baya zaten.Bebeğinle anın tadını çıkar,kimsenin ne dediğini önemseme, emin ol şu an çok güzelsindir :)Doktor 40 bitince mekik Çek dedi korse kullanıyordum onu bıraktım
Biz çok severiz siyah olanı özellikle3 kg çekirdek çekti sadece dikkati mi
Biz hic almayız da
sagol canım ne kadar iyi kilo vermissin ya süperSelam kızlar
Haftasonu yine yoğun geçti cumartesi akşamı misafirlerim vardı Pazar günü Uludağ’a çıktık çok güzel bir gündü
Geçen pazartesi diyete başlamıştım haftada bir tartılıcam diye kendime söz vermiştim sabah tartıldım tam 2 kilo vermişim 1 haftada çok mutlu oldum böyle tam gaz devam inş
Scss94 hayırlı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz
Valla ben millet ay göbeğim kaldı diyince yok ya birşey yok normal görünüyor derdimTamam doktor dediyse sıkıntı yok.Ama çok takılma bu konuya diye dedim ben.Aslında şu an o kısımda ödemde vardır, kolay değil bebek çıktı ordan,vücut kendini toplamaya çalışıyor.Düşünsene ufacık bir yerimizi çarpıyoruzda şişiyor kaç günde iyileşiyor,9 ay boyunca bir canlı büyüdü orda.Zamanla toparlar baya zaten.Bebeğinle anın tadını çıkar,kimsenin ne dediğini önemseme, emin ol şu an çok güzelsindir :)
Bak ben kendimi bu kg da çok sevdim gayet iyi vermeyeceğimBana da kilo verme sakın diye başımın etini yiyorlar başta annem olmak üzere, 52 kiloyla hamile kalmıştım... 59-60 kg şu ara ama eski halime dönmeyi planlıyorum, olmazsa sporla sıkı ve fit 55 kg da kabulüm
Benim ayağım 35numarasi az kücük olsa uygun fiyatli oluyo ama 29 numara mubarek
Bende Migros’u aldım bi deneyeceğimtuce_tuce canbebe
Fiyatı uyguna geliyor ve zararlı madde icermeyen bezler listesinde.
E bebek indiriminden de goon alacağım uyguna gelirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?