Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba canım.Seni çok tanımıyorum kusura bakma.Memlekette ailelermi huzurunuzu kaçırıyor?
Bir kac sebebi var aslinda. En basta gelen sebep gitmek istedigimiz ilin cok guzel bir il olmasi. Yani hem dogasi hem insanlari cok guzel. Gorgulu ve medeniler. Bana sorulacak olursa turkiyenin en medeni ili diyebilirim hatta. Su an yasadigimiz ildeki insanlara kendi memleketimiz olmasina ragmen bir turlu uyum saglayamadik. Gidecegimiz ilin egitimi yasadigimiz yere gore cok cok iyi. Burda cocuklarimiza o kalitede bir egitim vermek istesek ozel okula gondermemiz gerek bunada durumumuz yetmez. Ailelere gelince huzurumuzu kacirdiklarini soyleyemem ama bazi hosumuza gitmeyen durumlar var. Bu durumlarin ilerde cocuklarima yansimasini istemiyorum.

Günler cok hızlı geçiyor çok yoruluyorum koşturmaktan.Bezelye yemeği vardı onu yedik yoğurtla yarına yemek yok yarın mantı yaparım mantı yerim oğlanada makarna.

Sakıncası yoksa gitmek istediğiniz yer neresi acaba çok merak ettim
Nerede mutlu huzurlu olacaksanız orda yaşayın
Bir defa geliyoruz dünyaya o yüzden mutlulugun peşinden gitmek lazım
Kendi çekirdek ailen yanında olduktan sonra herşey boş

Iyi akşamlar kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
45tl Kuaförde
40tl markette
10tl terzi
20tl tatlı için harcadım
Benim de
Sıkıntı vardı içimde yasin ve inşirah sürelerini okudum

Eşim evdeydi bugun sözde oruç tutcaktim köfte yedim gece yaktı midemi tutamadım bugün sahur etcem gece yine sabah kahvalti sonrası ortalik topladim eşim bin iş almisti parasi gelcek evde para vardi giytik ikidir gidiyoriz mont alcak bugun aldik şükür indirimli 179 du bi kapsonlu sıfır kol mevsimlik yelek aldı iki uzun kollu sweat oğlana 5 li çorap 400 verdik şoka gittik mayonez kornision tursu oğlan bi kamyon takımı aldı 30du fiyatı eşim sigara aldı ekmek kefir kola patates 80 kusur verdik 10 bime yufka lor aldik avm parfumcu acilmis eşim cep boy parfüm oda parfümü 30 verdik 42 apartmana su yerlerine kapak yapıldı verdik bütünlük bu masraflar bizde

Zeynolin44 yoksun bu aralar
Scss94 evi aldınız mi
canım yoğun geçiyor bu hafta
Pazartesi arkadaslarla toplandık
Salı bende misafir vardı
Çarşamba evle uğraştım
Bugün kızımın oglumun okuluna gittim durumlarını sormaya dönüşte arkadaşla bir kahve içtik
Sen nasılsın bebiş nasıl

Abi bebek nasıl oldu
Emiyor mu tuce_tuce
Yeni emmeye başladı Zeyno hesapladım tam 18 gündür uğraşıyorum dişimi sıka sıka kendimi kasa kasa boğazıma indi İnan ki ilacın yarısına geldim hiç bir değişiklik yok aksine öksürük burun akıntısı da başladı

Nerde kendinizi iyi ve huzurlu hissediyorsanız orda olun bencede :) inşallah gönlünüze göre olur.Bu arada gitmek istediğiniz il neresi?Bu kadar övdünüz merak ettim :)

Aaa görünce kendim yazdım sandım :) aynı şeyleri düşünüyoruz

Bir arkadaşım görücü usulü evlilik yaptı kızın ailesinin maddi manevi durumu çok iyiydi evlendiği adamın işi devlette ama oooo iyiymiş denen bir pozisyonda çalışıyordu. Sonra malum olay yüzünden soruşturma geçirdi ve ihraç oldu . Adamın memleketi meğer sizin şuan bulunduğunuz şehirdenmiş . Tabi biz bilmiyormuşuz Kız biliyordu ailesi de öyle . Neyse adam demiş ki ben burada ne iş yapacağım memlekete geri dönelim kızı aldı götürdü sonuç ne yazıkki boşanma ile bitti . Kız dediğin gibi hiç alışamadı gittiği yere evre de huzursuzluk olunca geri döndü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…