Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın altının durumu korkunç bir noktada ne yazıkki ne olacaksa böyle yarın sabahta Kv geliyormuş kahvaltıya . Bugün akşama pırasa makarna çorba yapacağım . Yarına da köfte var buzlukta patates köfte çorba yaparım . Yemek menüleri oluşturuyorum yine haftalık. Yemek konusunu Kv ye bırakırsam evde herşey alt üst olur .önümüzdeki hafta içi de perdeleri makinaya atarım . Annem gitmeden hemen önce mutfağı ve salonu yıkamıştı dün mutfağın perdesini açtım topladım eşim diyor ki niye öyle kararmış ki perde niye acaba dedim ya niye tam 1 ay oldu ve durum içler acısı

Günaydın herkese
Altın
Dolar da baskilaniyor sanki. Altın fırlıyor çünkü.
Okuldayim. Dersten 9.30da çıkacağım.
Kahvaltı yhazirlarim sonra eşim gelir.
Dünden kalma 1tane imambayıldı ve bir tabak pırasa var. Öğlen atistiririz.
Akşama ne yapsam

Bizde buraya ilk geldigimiz zaman bosanmanin esiginden donduk esimle cok sıkıntılı gunler yasadik ailesi hep baska gelinlerle kiyasladi beni gozlerinde hep musrif lukse duskun bir insandim ve bu dusuncelerini esimede fazlasiyla yansittilar. Onlar oyle yaptikca esim psikolojik baski yapmaya basladi. Cok zor bir donemdi atlattik cok sukur ama hepsi bize aci bir tecrube olarak kaldi malesef.

Gitmek istedigimiz il tunceli :)
Bende Ege taraflarında biyerdir diye düşünmüştüm biz bu yıl tayinciyiz tunceli yazma demiştim eşime yazalım o zaman umarım eş götürülen yer çıkar bu ay sonu ya da mart başı belli olacak boşalan iller bizde tercih yapcaz

pure hazel arabayı nezaman alıyorsunuz?Bende bagajı geniş bir araç istiyorum eşim gelsinde konuşacağım
Eşim hergun araştırıyor. Hergun araç resimleri atıyor.
Ben pahalı istemiyorum. Parayı oraya baglamayalim diyorum.
Bizim araç 2014 model. Model yükseltelim mesela 2019 2020 olsun ama orta sınıf olsun. Ford Mondeo
Ford focus
Renault Megane
Bunların sedan olanı oldukça geniş güzel.

we
Biz ilk evlendigimizde istanbulda yasadik bir kac yil. Tayinimiz tunceliye cikinca neye ugradigimi sasirmistim :)) tam teror zamaniydi. Odum kopuyordu tunceliden. Sonra gittik gorduk teror sorunu disinda muhtesem bir yerdi cok baglanmistik oraya esimle. Simdi teror sorunu da kalmadi zaten orda hala gorev yapan arkadaslarimiz var olay filan olmuyormus iki yildir. Ya nasil anlatsam dogasi havasi suyu tertemiz. Ortami guzel. Oraya giden memurlarin cogu uzatiyor gorev suresini :) tavsiye ederim yani gitmenizi. Tek dezavantaji buyuk bir sehir degil oyle alisveriz merkezleri filan yok biz esimle cok aramiyorduk zaten doganin tadini cikariyorduk :)

Son düzenleme:
Toyota corolla istiyorum ben.Auris var bizde ben Toyota seviyorum.

Haftanın son iş günü herkese gunaydin
Dün hastaneye gittim tokluk şekerime bakılsın dedi doktorum 12 tl tahlil ücreti
Eşim ekmek almış 5 tl
50 tl de şok marketten ıvır zıvır bir tane kasa arkasından 12 tl.ye yarim kg çay aldık stoga.
Deniz olan bir ilcede oturuyoruz vr En üst kattayız tavanda kararmalar başlamıştı tavan izalasyon ve boya için fiyat almıştık 1500 gibi tutuyordu.bu sabah ziraat sigortaya hasar bildirimi yaptım arayıp ekspertiz yollayacaklar inşallah hasardan kaynaklanan tadilat ücretini sigortadan temin edebiliriz.Evde inşaat işi çıkıcak bu halde nasıl altından kalkacağım bilmiyorum ama bir şekilde halletmemiz lazım.
Zaman yaklaştıkça alınacaklar bitmedikçe evde bir düzen kurup bu tadilat işleri bitmedikçe sıkıntıya giriyorum.
Dün akşamda iyi değildim tansiyonum biraz çıkmıştı başım falan dondu haksızdim yattım hep.

Bana bezle ilgili birşey sormuştun ama ben atladım şekerim ya bir kez daha sorar mısın ayrıca aldığın bez molfix püre&soft mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…