- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.581
Senin çok az kalmış maşallahBugün 700gram doğmuş bir bebiş hikayesi duydum şükür yaşıyomuş bizimkiler artık küveze girmez inş rahatlıkla doğsunlar büyüsünler 1aydan azıcık fazla zamanımız var inş
Bebeği odadan çıkarmasan, kayınvalide yanında kalsın.. bebeğe bulaşmasınHerkese iyi akşamlar bugün bezi değiştirdim başka marka sipariş verdim 107 TL harcadım . Misafir geldi kahveleri yaptım bebek emziriyorum ya hasta ateşli çocuğu alıp gelmişler ne diyim ki
Ahh püre yazılacak çok şey var da, burası yeri değil. Burda öten horozun başı kesiliyorKızlar
Fox haberde gördüm
SGK tasarruf tedbirleri geliyormuş.
Ama tasarrufu halk yapacak.
Çalışan ve emekli maaşlarından yüzde 5saglik kesintisi yapılacakmış
Emeklilere yılda 2kez verilen bayram ikramiyesi kalkacakmis
İlaç katkı payı artacak mis bla bla bla
Dinlerken içim kalktı
Umarım bu planlar hayata gecirilmez
Valla emzirdim uyudu uyandı yine emziriyorum inşallah uyuyacakBebeği odadan çıkarmasan, kayınvalide yanında kalsın.. bebeğe bulaşmasın
Tesekkur ederim, Tursab i bilmiyordum, yazacagim onlara, annem de donunce sigorta sirketine gidip gorusecek, bir de onlardan dinleyelim bakalim.Elbette edersiniz hatta etmelisiniz de, bu konuyu tursab a mutlaka bildirin.
Bencede şikayet etmelisin herkes fırsatçı olmuşTesekkur ederim, Tursab i bilmiyordum, yazacagim onlara, annem de donunce sigorta sirketine gidip gorusecek, bir de onlardan dinleyelim bakalim.
Mümkünse odadan çıkarmamaya çalış huzursuz gazi var falan de.Kv rica et durumu anlat senle ben dönüşümlü gelelim bebegin yanına çıkarmayalım hastalanmasın de.cok ciddi salgın var.oglumun sınıfında 13 kişi gelmemiş okula hepsi ateşli hastaymış kağıt geldi eve yine bir salgın var dikkatli olun hasta olan çocuklari yollamayın okula v.s yazıyor.Valla emzirdim uyudu uyandı yine emziriyorum inşallah uyuyacak
Ay gittiler yA uyuttum bebeği sonra emzik verdim yatağında bıraktım Oda durdu şükürMümkünse odadan çıkarmamaya çalış huzursuz gazi var falan de.Kv rica et durumu anlat senle ben dönüşümlü gelelim bebegin yanına çıkarmayalım hastalanmasın de.cok ciddi salgın var.oglumun sınıfında 13 kişi gelmemiş okula hepsi ateşli hastaymış kağıt geldi eve yine bir salgın var dikkatli olun hasta olan çocuklari yollamayın okula v.s yazıyor.
Sağolasın canım :)Afiyet olsun canım
Nasıl gidiyor diyet yapabiliyor musun
Çok sevindim canım bende dikkat ediyorumSağolasın canım :)
Evet yapıyorum birkaç gündür hiç kaçamak da yapmadım mutluyumzafer benim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?