- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.621
Selam kızlar güya bugün temizlik yapacaktım ama olmadı kahvaltıdan sonra pazara gittim 75 TL harcadım
5 kilo süt 15 tl
Market 20 tl
Eve geldim kızları hazırladım eşim ve kızlarla dışarı çıktık küçük kızım a LCWaikiki sen alışveriş yaptım 4 kazak,,,2 tayt,,,1 kot pantolon,,,1 ceket,,,1 spor ayakkabı,,,1 ev botu toplam 250 TL verdik
Eşime de 1 pantolon,,,2 gömlek,,,,1 kemer toplamda 410 TL de ona verdik
Dışarda yemek yedik 50 TL
Eşim çok öksürüyor aktardan bir karışım hazırlattık kestane balı filan 100 TL verdik
340 elektrik. 30 su toplam 370 tl
Günün harcaması 1300
Canım bizim sütçü de kilosunu 4 yapmıştı kimse almayınca 3 e indirdi geriBizim burda (bursanin bir ilcesi) 5 kilo süt 20 lira
Yazin 17.5tan aliyorduk. Birkac ay once zam yapti 20 oldu
Yumurtayi da ayni sütçüden aliyoruz tanesi 1 liradan
bizimkide 3 den 3.5 a cıkardıCanım bizim sütçü de kilosunu 4 yapmıştı kimse almayınca 3 e indirdi geri
yeme canım yeme cuma tartılacagızYaaaa canım bugün biraz diyet şaştı döner yedim ama akşam yemicem
Deprem oldu yine kizlar. Kizimi emziriyordum o sirada. Cok korktum ya. Gittikce agirlasiyor bu deprem psikolojisi uzerimizde.
Aynen insanin ici karariyor artik.Günaydın
Depremler,virüs, pahalılık..
güzel kilo vermişsin canımGünaydın kızlar
İki gündür harcamamız olmadı sadece ekmek aldık 3 tl
Pazartesiden beri kızım biraz hasta burnu akıyo ilaçlarını veriyorum ama grip işte hemen geçmiyor
Dün akşamdan beri de benim bogazım agrıyo bende ilaca başladım ilerlemesin
Pazartesi sabahı tartı günümdü geçen hafta 700 gr vermişim bu kadar kararlı gittigime inanamıyorum
Cuma günü annem ameliyat olucak yarın kayınvalidem gelicek kızıma bakmaya ben annemin yanında olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?