Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bende önceki kiloma geri döndüm.
Ama karnımda şişlik var.
Şuan 50 kiloyum. boy 1,57 .
Doğuma girerken 62 kiloydum.
Birde çokta yemek yiyen bir insanım, ömrüm boyunca hiç diyet yapmadım. Yanlış anlaşılmasın kendimi övmek için söylemiyorum, sadece metabolizmayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Dün gece itibariyle regl oldum,
Bakalım bu karnındaki şişkinliği giderecek mi

Bende olsam bir an önce iyi olacak.ayni günlerde doğum yaptik seninle. Bende kurtuldum doğum kilolarimdan diyetsiz. Ekmek çok az yiyorum.
Emziriyorum. Bu ikisi en önemli faktör galiba benim icin

Bende bugün temizlik yapıcam inş sabahtan beri yatıyorum halim yok hiç
Hava güzel kızım dışarı çökmek istiyor ilk önce onu biraz dışarı çıkarıcam.Evin yakınında kreş var oraya ugrucaz bi konuşalım bakalım nasıl bi okulmuş görelim
Sonrada eve gelip temizlik yaparım

Ayy gece bir sallandiikk uykudan kaldırdı çok kısa sürdü ama şiddetliydi uyandirdi herkesi komşular falan çoğu kişi uyanmış
Sormayin bizde fena sallandik. Ama kisa surmedi uzun surdu ben uyumuyordum o sirada bebek emziriyordum. Once cok yavas basladi o biraz surdu sonra aniden siddetlendi. Siddetlenmesiyle dolaplarin gurultu cikarmasi bir oldu dedim daha bu sefer gidecegiz artik gecen sefer kurtulduk bu sefer kurtulamayacagiz. Kizimda kucagimdaydi siddetlenince ciglik attim oda sesten korktu cok agladi Allah beterinden korusun.

Siz hangi sehirdeydiniz

akşama tavuk çorbası ve makarna var yemekte yogurt ve salatada yaparım.Eşime söyleyimde yufka alsın evde çökelek var börek yapayım onuda yarın çayın yanına yeriz

çok geçmiş olsun allah yaşatmasın tekrarını

Selam kızlar ancak yazabiliyorum oğlumun ateş çıktı akşam ateş düşürücü verdim ama ne zmndir vardı surup hatirlayamadim iki kere verdim ıslak bez yaptim gece uyandi ateşi vardı yine düştü sonra uyuyamadim düz gün eşim diyor bende kalkarım uyanirsa gece valla horul horul uyudu bide diyi uyanması heralde gece iyiydi hee ddim sen mışıl mışıl uyudun

Sbah kahvalti edip ortalik topladim bi makine camasir attim havlu beyazlari fln disari ciktik ilaç içine sinmedi ateş düşürücü aldim ateşi oldi başka bi şikayet yok bugün devam ederse yarin doktora götürcem eczacida öyle ddi ilaca 19 verdim a101 e girdik milföy muz yumurta sucuk tam bugday ekmegi kahve kruvasan eşim istedi süt dilimi oglus a aldim ıvır zıvır biseler 51 tl verdim başka harcama olmaz insallah bugün taksit yatırdık ddim esime 80 öyle attim zulaya 3 tl bozukluğa attim cuma ç tesi bise alcam insallah altın yada doviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…