- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #54.641
Bende olsam bir an önce iyi olacak.ayni günlerde doğum yaptik seninle. Bende kurtuldum doğum kilolarimdan diyetsiz. Ekmek çok az yiyorum.Kızlar bende önceki kiloma geri döndüm.
Ama karnımda şişlik var.
Şuan 50 kiloyum. boy 1,57 .
Doğuma girerken 62 kiloydum.
Birde çokta yemek yiyen bir insanım, ömrüm boyunca hiç diyet yapmadım. Yanlış anlaşılmasın kendimi övmek için söylemiyorum, sadece metabolizmayla alakalı olduğunu düşünüyorum. Dün gece itibariyle regl oldum,
Bakalım bu karnındaki şişkinliği giderecek mi
Tamam canım dün dünde kaldıyeme canım yeme cuma tartılacagız
Benim kahvaltı da ekmek; olmazsa olmazıdırBende olsam bir an önce iyi olacak.ayni günlerde doğum yaptik seninle. Bende kurtuldum doğum kilolarimdan diyetsiz. Ekmek çok az yiyorum.
Emziriyorum. Bu ikisi en önemli faktör galiba benim icin
Sormayin bizde fena sallandik. Ama kisa surmedi uzun surdu ben uyumuyordum o sirada bebek emziriyordum. Once cok yavas basladi o biraz surdu sonra aniden siddetlendi. Siddetlenmesiyle dolaplarin gurultu cikarmasi bir oldu dedim daha bu sefer gidecegiz artik gecen sefer kurtulduk bu sefer kurtulamayacagiz. Kizimda kucagimdaydi siddetlenince ciglik attim oda sesten korktu cok agladiAyy gece bir sallandiikk uykudan kaldırdıçok kısa sürdü ama şiddetliydi uyandirdi herkesi komşular falan çoğu kişi uyanmış
Siz hangi sehirdeydinizSormayin bizde fena sallandik. Ama kisa surmedi uzun surdu ben uyumuyordum o sirada bebek emziriyordum. Once cok yavas basladi o biraz surdu sonra aniden siddetlendi. Siddetlenmesiyle dolaplarin gurultu cikarmasi bir oldu dedim daha bu sefer gidecegiz artik gecen sefer kurtulduk bu sefer kurtulamayacagiz. Kizimda kucagimdaydi siddetlenince ciglik attim oda sesten korktu cok agladiAllah beterinden korusun.
ElazigSiz hangi sehirdeydiniz
Amin canim Allah hepimizi bu tarz afetlerden korusun.Geçmiş olsun canim rabbim yaşatmasın birdaha
çok geçmiş olsun allah yaşatmasın tekrarınıSormayin bizde fena sallandik. Ama kisa surmedi uzun surdu ben uyumuyordum o sirada bebek emziriyordum. Once cok yavas basladi o biraz surdu sonra aniden siddetlendi. Siddetlenmesiyle dolaplarin gurultu cikarmasi bir oldu dedim daha bu sefer gidecegiz artik gecen sefer kurtulduk bu sefer kurtulamayacagiz. Kizimda kucagimdaydi siddetlenince ciglik attim oda sesten korktu cok agladiAllah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?