- 11 Mart 2013
- 33.757
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.001
Tucecim çok aşırı merak donemi bu dönemde emmez, karanlık sessiz ortamda ve uyku arası tikacaksin ancak.. Yıpratma kendini yine atak dönemidir. Ya çok tavsiyeli konuşuyorum gibi olabilir ama biz çok yakın geçmişte ayni şeyleri yaşadık o yüzden deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Valla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazım. Meyve için ürün aldık kullandık bebek sevdi kayısı koymuştum içine . Eşim video çekmiş ailesine yolladı. Aaaa nasıl emiyor kayısıyı yedi valla filan dediler şuan hiç birşey yemiyor. Emeceği zaman da kucağımda emmez yatağa yatıyoruz ben üzerine eğilip göğsümü ağzına verİyorum . Eşim odaya girse emmiyor mesela . Kapı zil telefon hiç bir ses olmayacak
Günaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
Hayırlı olsun çok güzel güzel günlerde oturun❣Günaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
benim de öyle bi köpüş hayranım varPazara gittim yer gok bezelye
Biraz daha aldim insallah curutmeden ayiklarim
Aksam cay gec vakit icmistik hic uyuyamadik.
Sabah bahceden cikarken kopegi aradim yoktu oh uyuyo herhalde dedim pazara bir gittim karsi komsunun pesinden cikmis pazar geziyor arada kafasi karisiyor baska kadinlara gidiyor sonra yabanci oldugunu anliyor dogru insani koklayarak ariyor cok komikti saklandim cunku benim pesime takilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?