Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu bizim siteye takildi ya hepimizi tanidi aksamlari kimseyi sokmuyor bende korkardim ama alistim bide sitede istemeyen ve kotuluk yapmak isteyen bir grup var onlara karsi koruyorum mecburen alistim yani
Ama cok komikti kadinda alismis isi bitince once onu cagiriyo sonra yoluna gidiyo

Hayırlı olsun, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.
Keşke bizimde yasak döneminde böyle bir harcamamız olsaydı

Bende alışsam iyi olur çünkü evin önünde en az 6 tane köpek var

kizlar 4 gün harcama olmadi hiç 2 gün daha yapmayız inşallah cuma günü yine haftalık yaparız. Diğer ay sosyal mesafeli sosyal mesafeli pikniğe sahile parka gideriz artık insallah
Eşimde dün söyledi pikniğe gitsek vs diye ama bilmiyorum valla artık herkes çok önyargılı dışarı çıkıp dolaşmaya. Bende eşime diyorum en azından kirayı çıkardık evde otura otura,hakkını verdik gerçi biz çevresi için taşınmıştık yazın bebeği alır sahile ineriz vs diye

bence herkes ailesiyle takılsa bişi olmaz eskisi gibi kamyon kasasına doluşup gidilmez pikniğe biraz zaman lazım öyle daha zevkli oluyo ama napalim

bence herkes ailesiyle takılsa bişi olmaz eskisi gibi kamyon kasasına doluşup gidilmez pikniğe biraz zaman lazım öyle daha zevkli oluyo ama napalim
Bak öyle deyince çocukluğuma götürdün beni. Her yaz Ankara'ya giderdik annanem yaşıyorken. Dayım bizi toplar kamyonun arkasına pikniğe götürürdü. Geceden su şişelerini hazırlar, kuzenler olarak o şişelerle su savaşı yapardık. Hayatımın en güzel günlerindendir o piknik günleri.

yaa güzel anılar biriktirmek çok güzel insallah çoçuklarınızla daha güzel anılarınız olur ananenin mekanı cennet olsun insallah

yaa güzel anılar biriktirmek çok güzel insallah çoçuklarınızla daha güzel anılarınız olur ananenin mekanı cennet olsun insallah
İnşallah, güzel çocukluk anıları insanın hafızasından hiç silinmiyor. Sağol canım benim.

Maaşallah canım, hayırlı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…