- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.021
benim de öyle bi köpüş hayranım varkimse kandıramıyo beni birakmiyo asla yemek veriyorum diye ama ben çok fazla köpekten korkuyorum geçen gün bacağımı yalamaya çalıştı ben bi bağırmısım ay ayy diye herkes balkona çıktı bana yapıştı köpek alamadılar bende kalp krizi geçirdim o arada tabi
Hayırlı olsun, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.Günaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
Bende alışsam iyi olur çünkü evin önünde en az 6 tane köpek varBu bizim siteye takildi ya hepimizi tanidi aksamlari kimseyi sokmuyor bende korkardim ama alistim bide sitede istemeyen ve kotuluk yapmak isteyen bir grup var onlara karsi koruyorum mecburen alistim yani
Ama cok komikti kadinda alismis isi bitince once onu cagiriyo sonra yoluna gidiyo
Cokmus yahuBende alışsam iyi olur çünkü evin önünde en az 6 tane köpek var
valla sorma bi tanesi cok sırnaşık diğerleri pek muhattap olmuyo allahtan yoksa burdan da taşınabilirdikCokmus yahu
valla sorma bi tanesi cok sırnaşık diğerleri pek muhattap olmuyo allahtan yoksa burdan da taşınabilirdik
Eşimde dün söyledi pikniğe gitsek vs diye ama bilmiyorum vallakizlar 4 gün harcama olmadi hiç 2 gün daha yapmayız inşallah cuma günü yine haftalık yaparız. Diğer ay sosyal mesafeli sosyal mesafeli pikniğe sahile parka gideriz artık insallah
bence herkes ailesiyle takılsa bişi olmaz eskisi gibi kamyon kasasına doluşup gidilmez pikniğe biraz zaman lazımEşimde dün söyledi pikniğe gitsek vs diye ama bilmiyorum vallaartık herkes çok önyargılı dışarı çıkıp dolaşmaya. Bende eşime diyorum en azından kirayı çıkardık evde otura otura,hakkını verdik gerçi biz çevresi için taşınmıştık yazın bebeği alır sahile ineriz vs diye
herkes veriyo yemek o yüzden gitmiyolar asla yabancı köpekte kabul etmiyolar her aksam bi kavga cikar mutlakaYaa
Onlarinda bir huyu var iste
Ilgilenen kimse yokmu
Bak öyle deyince çocukluğuma götürdün beni. Her yaz Ankara'ya giderdik annanem yaşıyorken. Dayım bizi toplar kamyonun arkasına pikniğe götürürdü. Geceden su şişelerini hazırlar, kuzenler olarak o şişelerle su savaşı yapardık. Hayatımın en güzel günlerindendir o piknik günleri.bence herkes ailesiyle takılsa bişi olmaz eskisi gibi kamyon kasasına doluşup gidilmez pikniğe biraz zaman lazımöyle daha zevkli oluyo ama napalim
herkes veriyo yemek o yüzden gitmiyolar asla yabancı köpekte kabul etmiyolar her aksam bi kavga cikar mutlaka
yaa güzel anılar biriktirmek çok güzel insallah çoçuklarınızla daha güzel anılarınız olurBak öyle deyince çocukluğuma götürdün beni. Her yaz Ankara'ya giderdik annanem yaşıyorken. Dayım bizi toplar kamyonun arkasına pikniğe götürürdü. Geceden su şişelerini hazırlar, kuzenler olarak o şişelerle su savaşı yapardık. Hayatımın en güzel günlerindendir o piknik günleri.
kankisi varsa getirebilirAy su an korktum insallah pesine birini takip gelmez
İnşallah, güzel çocukluk anıları insanın hafızasından hiç silinmiyor.yaa güzel anılar biriktirmek çok güzel insallah çoçuklarınızla daha güzel anılarınız olurananenin mekanı cennet olsun insallah
Maaşallah canım, hayırlı olsun inşGünaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
Evet aynen valla, hediye alacam alamadım birtürlüKızlar iş bankasında makas 7 lira niye böyle saçma sapan bişey yapılmış ayyy bankadan da alınmaz artık fiziki de hem saklama hemde bozdurunca da fark fazla oluyor
Hahhahaabence herkes ailesiyle takılsa bişi olmaz eskisi gibi kamyon kasasına doluşup gidilmez pikniğe biraz zaman lazımöyle daha zevkli oluyo ama napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?