- 11 Mart 2013
- 33.756
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.041
Bazen yapı kredi de öyle yapıyorKızlar iş bankasında makas 7 lira niye böyle saçma sapan bişey yapılmış ayyy bankadan da alınmaz artık fiziki de hem saklama hemde bozdurunca da fark fazla oluyor
Azcık esnaf ziyareti yaptım
10tl çekirdek
5tl market
25tl başka market
50tl manav (muz 10tl, kiraz 12, soğan 2,domates 4,nektarin bilmiyorum, karpuz bilmiyorum) yuhh diyorum, pişirecek birşey yok.
90tl harcamışım
Hayırlı olsun canımGünaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
İnsan çocuklu olunca ayrıntılı süpürüp silmeyi büyük temizlik sanıyor dimiSelams karantina çıkışı büyük bir temizlik yaptımayrıntılı süpürüp sildim. Akşam ki menü bulgur pilavı soğan söğüş , cacık . Artık hava ısındığı için çorba yapmıyorum sadece abi bebeğe sebze , organik bebek tarhanası, yoğurt çorbası yapacağım çeşit olarak az az . Eşim gelirken alışveriş yapacak su filan. Yemekten sonra da ben sebze alt açma kaşık maması için çıkacağım
Normalde tek bulgur pilavı yapmam önüne çorbam filan olurdu ama artık yapmıyorumHayırlı olsun canım
İnsan çocuklu olunca ayrıntılı süpürüp silmeyi büyük temizlik sanıyor dimi
Kız sadece bulgur pilavı ile doyuyor musunuz
Fit aile oldunuz yaniiiiNormalde tek bulgur pilavı yapmam önüne çorbam filan olurdu ama artık yapmıyorumsebebi de kocam zayıfladı ve kg almak istemiyormuş bana az yemek yap diyip sinir ediyor benimde doğum göbeğim gitti ve şuan şahane bir görüntüye kavuştum bozamam
Ama tatlı yiyoruz işte çaylaFit aile oldunuz yaniiii
ooo süper canım bende 38 bedenim kırk olma yolunda ilerliyorum
Nasıl gitti o göbeeeekk
biz tek bulgur pilavı yapariz normalde yanina salata cacık iç anadoluda aksam yemeği olur böyleNormalde tek bulgur pilavı yapmam önüne çorbam filan olurdu ama artık yapmıyorumsebebi de kocam zayıfladı ve kg almak istemiyormuş bana az yemek yap diyip sinir ediyor benimde doğum göbeğim gitti ve şuan şahane bir görüntüye kavuştum bozamam
benim ki 4 yıldır duruyo hala kendimi doğum göbeği diye kandırıyorumNasıl gitti o göbeeeekkbana hemen yaz
MekikleNasıl gitti o göbeeeekkbana hemen yaz
benim ki 4 yıldır duruyo hala kendimi doğum göbeği diye kandırıyorum
olmam inşallahsakın 40 olma
Hahahaha kız güldürdün benibenim ki 4 yıldır duruyo hala kendimi doğum göbeği diye kandırıyorum
Aaa bu şey değil mi ya? Her gün başlıcam diyip yapmadığım şeyMekikle
Hah o işteHahahaha kız güldürdün benibu gidişle bende öyle olucam
Aaa bu şey değil mi ya? Her gün başlıcam diyip yapmadığım şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?