Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selams karantina çıkışı büyük bir temizlik yaptım ayrıntılı süpürüp sildim. Akşam ki menü bulgur pilavı soğan söğüş , cacık . Artık hava ısındığı için çorba yapmıyorum sadece abi bebeğe sebze , organik bebek tarhanası, yoğurt çorbası yapacağım çeşit olarak az az . Eşim gelirken alışveriş yapacak su filan. Yemekten sonra da ben sebze alt açma kaşık maması için çıkacağım

Azcık esnaf ziyareti yaptım
10tl çekirdek
5tl market
25tl başka market
50tl manav (muz 10tl, kiraz 12, soğan 2,domates 4,nektarin bilmiyorum, karpuz bilmiyorum) yuhh diyorum, pişirecek birşey yok.
90tl harcamışım

Haklısın para nasıl gidiyor anlamıyoruz. Pazara gittim bezelye 6 tl biraz ucuzlamasını bekliyorum almadım.

çilek 10 tl
kayısı 10 12 tl
domates 5 6 tl
salatalık 4 5 tl
patlıcan 7 tl
kalpa biber 12 tl
dolmalık biber 8 tl
5 tane mısır 10 tl aklımda kalanlar bunlar.. biraz meyve , mısır, yaprak, domates, badem aldım ne kadar harcadığımı hesaplamak istemiyorum.

Yazamadım dün temizlik yaptık eşimle bugün yorganları çıkardım balkona hava kapalı şansıma neyse dursun artık 2 gün. Annem geldi sabah ben işe gitmedim esnek çalışma devam edecek sanırım.Köyden 2 kova yogurt almışlar sarımsak getirmiş akşama közlenmiş patlıcan biber salatası bulgur pilavı yanına yemek bulamadım dün taze fasulye yapmıştım.Salondaki süs eşyalarımı dün koliye koyduk güzelce bezlere sardık.

Hayırlı olsun canım
İnsan çocuklu olunca ayrıntılı süpürüp silmeyi büyük temizlik sanıyor dimi

Kız sadece bulgur pilavı ile doyuyor musunuz

Ayyyyyy iş bitmeZ mi yaaaa sabah beri oturmadım ama evi görseniz yine dandiniiiiiii

Kahvaltıya sigara böreği ve patates kızarttım,,,, kırmızı biber soteledim sarımsakla ,,, ıvır zıvır yedik çok şükür

Çamaşır bitmiyor çıldıracağım ensonunda

Kızımı uyuttum şimdi nescafe içiyorum,,,,,

Yemeğe de tavuklu beşamelli lazanya,,, yoğurt çorbası,,, patetes kızartması,,, salata yapacam

Hayırlı olsun canım

İnsan çocuklu olunca ayrıntılı süpürüp silmeyi büyük temizlik sanıyor dimi

Kız sadece bulgur pilavı ile doyuyor musunuz
Normalde tek bulgur pilavı yapmam önüne çorbam filan olurdu ama artık yapmıyorum sebebi de kocam zayıfladı ve kg almak istemiyormuş bana az yemek yap diyip sinir ediyor benimde doğum göbeğim gitti ve şuan şahane bir görüntüye kavuştum bozamam

Fit aile oldunuz yaniiii

biz tek bulgur pilavı yapariz normalde yanina salata cacık iç anadoluda aksam yemeği olur böyle

Hahahaha kız güldürdün beni bu gidişle bende öyle olucam

Aaa bu şey değil mi ya? Her gün başlıcam diyip yapmadığım şey
Hah o işte yanlız benim göbek bence tamamen gitmedi bir garip duruyor fıtığım yüzünden . Biraz daha çaba lazım bebek emmeyi bırakınca da operasyon şart sanırım doktora gitmedim daha ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…