Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tek tek yazamıyorum arkadaşlar.
Ancak teşekkür etmek istiyorum.
Hayatımın en önemli haberlerinden birini paylaştım sizinle ve beni bu kadar az tanımanıza rağmen ne kadar sevindiğinizi belli ettiniz.
Sağolun varolun.
Allah hepinizden razı olsun.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
2-3 ay muhtemelen kenara bir şey koyamam ama inşallah sonra tam gaz devam :)

Umarım şehirler arası açılır ailelerimize kavuşuruz

Regl olacagim istahim acik.

Pilav
Dondurucudan et cikarttim. Patates havuc biraz bezelyeyle firina koyucam
Cacik
Bir de suzme mercimek yaparim

Limonlu islak kek ve cilek serbeti var. Allah olmayanlara da versin
İyiki sokağa çıktın dün hemen bizi unuttun bakıyorum da mor hanımefendi

Kızlar biz haziranda izne gittik gittim yoksa ta ekime kadar gidemeyeceğiz bir daha Temmuz Ağustos tayin terfi dönemi malum eşim çok yoğun çalışıyor maaş tazminat kısmına tek başına baktığı için . O yüzden yolların ve izinlerin açılmasını önemsiyorum şuan. Haziran maaşı ile bir birikim planı yapmadım henüz izne gidersen duruma göre alım yapacağım gitmezsek zaten alıyorum . İzinde arabaya bakım yaptıracağız eşimin yiğenlerine harçlık vereceğiz benzin masrafımız olacak bakalım

Kızlar selam.
Pazara gittim. 110lira harcadım.
Kavun elma çilek aldım meyve olarak.
Çileği 3kg alınca 10 liradan verdi satıcı. Küçük reçellik çilek diye aldım. 2kilosu ile reçel yapacağım.

Salatalık
Domates
Patates
Soğan
Yeşil fasulye
Dolmalık biber
Kabak aldım.

Gelirken sehir magandalari sıkıştırdı kaldırıma çıktım.arabanin alt takımını yiyecen diye bı ton laf etti eşim de

Altın yükselmiş yine.
Arabayı yükseltmek istiyor eşim yaş olarak .2014bizim Opel
2018megane veya focus alayım diyor.
En azından volvodan vazgeçti.

Bende Temmuz’da arabaya bakım yaptıracağım Temmuz maaşıyla birde eşimin adak kurbanına ayıracagım.Zaten Ağustos’ta taşınma faslı başlar oğlanın okula bakarız onun taksitleri falan artık birkaç ay para su gibi akar sonra toparlarız inş.Haziran maaşından son güzel birikimimi yapmak istiyorum gramse alırım inş

Bence yükseltsin bende birimimim artınca ya krediye yapılandırma yaparım yada araba yükseltirim Elimde çok para durmuyor harcıyoruz en azından borç olunca otomatikman ödeniyor.

Merhaba altın kızlar hergün lego yapboz toplamaktan bıktım. Heryerin altından çıkıyor. Bu altın döviz vergi olayı çok sinir bozucu ne zorluklarla çocuklarımızın geleceği için biriktirdiğimiz paralar hiç oluyar. Vergiden dolayı makas artık çok yüksek olacakmış.1 gramda 6 7 lira var.yollar açılsın bizde yavaş yavaş gideriz.1 haziran da normallesme süreci başlıyor bakalım nasıl olacak

Bankadan almayacağım 8lira makas var ya yazık günah alırkenden 2tl yüksek satıyorlar.Fiziki alacağım altınıda dolarıda.Param arttıkça krediyi yapılandıracagım.Araba modeli yükseltirim 20 binden fazla para tutmam artık elimde.

Peki sence bizim çok dürüst kuyumculqrimiz bunu fırsata çevirmezlar mi umarım yapmazlar ama güvenmiyorum. Bizde araba fiyatları biraz nirmale dönsün arabayı değiştireceğiz pure hazel bende volvo.nin hactback olanlarını çok beğeniyorum hem çok sağlam hem görüntü olarak güzel.

Ay inş yA al resim at bize de

Aaaaa çok geçmiş olsun püre

Selam kızlar

Bugün geç kahvaltı yaptık. Elimde çayım size yazıyorum

Bayramdan önce aileme gitmiştik.

Dünde Kayınvalidemleri sevindirelim dedik.
gidiş geliş taksi 85 ₺
Marketten oraya götürmek için bişeyler aldık 55 ₺ tuttu.

Herşey çok güzel geçti, oğlumun keyfine diyecek yoktu

Akşam yemekten sonra evimize döndük.
Kayınvalidem bize lavaş ekmeği, ev reçeli, su böreği ve ev baklası koymuş. Oğlumu da harçlık verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…