- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.161
KıyamamÇeken bilir
Bende çok sabırsız bir insanım yabende bazen öleceğim galiba bugün diyorum hiç sabrım yok
İlk kızım o kadar akıllıydı ki ne uyku saati takip ettim ne çiş saati sadece yemekte zorluyordu onun dışında hanvarlığı ha yokluğuKıyamam
Bende çok sabırsız bir insanım ya
Bende kızlara krep yapacamGünaydın bugün çok işim yok kızları banyo yaptırcam. Ortalığı toplarım kahvaltıdan sonra mutfagı süpürüp silerim krep yapayım yumurta haşlayım diyorum.
Küçüğün ne kadar küçük?İlk kızım o kadar akıllıydı ki ne uyku saati takip ettim ne çiş saati sadece yemekte zorluyordu onun dışında hanvarlığı ha yokluğu ❤❤❤
Ama bu küçğk beni benden alıyor uyku saati gelecek diye dört gözle bekliyoruz uyuyunca da çok güzel uyuyor uyandırsak mi diye düşünüyoruz öyle bizi bizden alıyor işte
Oyyy maşallah20 aylık canım
Yok kız uyuyan devi uyandırır mıyımmmmOyyy maşallahuyuduğu zaman uyandırma o zaman ya, benim bebişim 1,5 aylık doktor kendi uyanmazsa uyandırma artık dedi.
Mantıklı, bende öyle yapıyorumYok kız uyuyan devi uyandırır mıyımmmm
Olabilir ama yine anlaşmalı projeler içindir bence o evlerde normalden daha pahalı oluyor.Kızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce
Bende saatini görmedim öğleden sonra toplantı olur akşama açıklama gelirAçıklama saat kaçta
Teşekkür ederim. Ev aldım :)
Kızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?