- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.221
Aynı değil tam altınla cumhuriyette aynı değildiKızlar ata altın 2560 dedi
Cumhuriyeti sordum ikisi aynı şey dedi ama değil.
Ben hep atalira aldim
Nette de ikisinin arasında fark var..
Bende 3 paket aldımCanım ben unibaby kullanıyorum ıslak mendil de çok memnunum.
Şuan 4lu paket (1pakette 56mendil var) 13 lira. A101de 10tl ve üzeri alışverişe. Kaçırma derim. Ben stokladim
Ülkemizde deneyenlerde çıkmamış ama boşuna dememişler sinek birşey değil mide bulandırır diyeBende izledim çok kötüydü öyle değildir diye teselli ediyorum bende aldığımda denicem gerçekten çıkıyor mu o böcekler
artik bebiş büyüyünceAa onu görmedim ama olsun ben uzun süre yiyemem muhtemelen.Zaten meyveyle hiç aram yoktur. Eşimde benim gibi, evlendiğimizden beri toplasan 10 kere anca mevye almışızdır eve. 4 yıllık evliyiz
bebiş büyüyünce alırsınız artik mecburAa onu görmedim ama olsun ben uzun süre yiyemem muhtemelen.Zaten meyveyle hiç aram yoktur. Eşimde benim gibi, evlendiğimizden beri toplasan 10 kere anca mevye almışızdır eve. 4 yıllık evliyiz
Aynen yaAynı değil tam altınla cumhuriyette aynı değildi
Aynen o zaman mecburartik bebiş büyüyünce
bebiş büyüyünce alırsınız artik mecbur
Benimde canım sıkıldı 8tl makas var insanI enayi yerine koyuyorlarokyonus 0.69 a kadar düştü mü krediler uzun zamandır takip etmiyorum altına gelen vergiler canımı çok sıkıyor bankalar makası iyice açtı
yok video sahteymiş, ilk çeken kız itiraf etti.Bende izledim çok kötüydü öyle değildir diye teselli ediyorum bende aldığımda denicem gerçekten çıkıyor mu o böcekler
Sen çok iyi almışsın biz pazarlık yapamıyoruz sanırım eşim zaten hiç anlamaz
Aslında haklısınız bebeğim çoklu gıda alerjisi ve atopik dermatit. Araştırmakta fayda var, sizin yaptırdığınız bir sigorta var mı? Fikir olması açısından paylaşabilir misiniz?sağlık sigortası yaptırmak bu yüzden daha iyi oluyor bebeğin ilk yılında. sık sık gidiyor iseniz düşünebilirsiniz
Aslında haklısınız bebeğim çoklu gıda alerjisi ve atopik dermatit. Araştırmakta fayda var, sizin yaptırdığınız bir sigorta var mı? Fikir olması açısından paylaşabilir misiniz?
ayy teşekkür ederiz, geçen seneden hala bir melek iken. şimdi görsen istemezsin cadı gelin olur sana buS Spizella profil resmin harikaaa
Büyüyünce kızını oğluma isticem
B Bugunneselibirgun geçmiş olsun. Aldın mı peki altın.
hedefiniz ne :)Kızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
Hahaha testleri yapamasınSeneye bizide cagırabilirler diyor eşim yurtdışı testine bütün devreleri gidip geldi bir benimki kaldıHatta birisi 2. Kez gitti Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?