Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende izledim çok kötüydü öyle değildir diye teselli ediyorum bende aldığımda denicem gerçekten çıkıyor mu o böcekler
Ülkemizde deneyenlerde çıkmamış ama boşuna dememişler sinek birşey değil mide bulandırır diye

Aa onu görmedim ama olsun ben uzun süre yiyemem muhtemelen. Zaten meyveyle hiç aram yoktur. Eşimde benim gibi, evlendiğimizden beri toplasan 10 kere anca mevye almışızdır eve. 4 yıllık evliyiz
artik bebiş büyüyünce
Aa onu görmedim ama olsun ben uzun süre yiyemem muhtemelen. Zaten meyveyle hiç aram yoktur. Eşimde benim gibi, evlendiğimizden beri toplasan 10 kere anca mevye almışızdır eve. 4 yıllık evliyiz
bebiş büyüyünce alırsınız artik mecbur

okyonus 0.69 a kadar düştü mü krediler uzun zamandır takip etmiyorum altına gelen vergiler canımı çok sıkıyor bankalar makası iyice açtı
Benimde canım sıkıldı 8tl makas var insanI enayi yerine koyuyorlar Bir tane gramse alacağım hevesim var sonra çok para kalmaz zaten bir süre ancak yeter maaşlar.

Bende geceden beri rahatsızım gece yatamadım oğlan da çok huysuzluk yaptı
Eşimle de tartıştıkoglwn istediğini yaptırmak için gereksiz yere ağlıyor

Ben orda kivraniyorum eşimde çocukla ilgilendi sonra hala devam edince bağırdı ne istiyorsun diye bende kızdım sen bagiriyorsun diye böyle oldu çocuk dedim normalde sakin sesi çok yüksek çıkmaz ama bu sefer öyle diyince hep beni sucluyorsun falan bu çocuğa gündüz olmuştur ne olduysa diyince bende senin ailenr gidip gelince bu çocuğun huyu değişiyor dedm sinirlendi .

Napalim ilaç falan içtim anca kendime geldim

Sen çok iyi almışsın biz pazarlık yapamıyoruz sanırım eşim zaten hiç anlamaz

Aslinda cok beceremem ben de. Ama o donem kimse ev almiyordu kredi faizleri asiri yuksekken. Ben de 60 bin pesin var cekiym bi miktar ihtiyac, ver dedim. Baska musteri bulamayinca kimse krediye yaklasmayinca adamin da eli darsa tabii kiriyor fiyati.
Simdi yapamam bu donemde kimse indirmez :)

sağlık sigortası yaptırmak bu yüzden daha iyi oluyor bebeğin ilk yılında. sık sık gidiyor iseniz düşünebilirsiniz
Aslında haklısınız bebeğim çoklu gıda alerjisi ve atopik dermatit. Araştırmakta fayda var, sizin yaptırdığınız bir sigorta var mı? Fikir olması açısından paylaşabilir misiniz?

Aslında haklısınız bebeğim çoklu gıda alerjisi ve atopik dermatit. Araştırmakta fayda var, sizin yaptırdığınız bir sigorta var mı? Fikir olması açısından paylaşabilir misiniz?

benim bebeğim de atopik dermatit. size bir krem önereyim. 2 kıştır denemediğim şey kalmadı sonunda bununla çözdük. gıda alerjiniz olduğu için yine çıkar ama yara gibi olup kanamadan geçer en azından.

ipek hanım çiftliği var doğal ürünler yetiştirip satıyor.
istanbul izmir ya da ankarada iseniz dükkanları var.
diğer illerdeyseniz kargoluyorlar.
iletişime geçip egzama kremini danışabilirsiniz. bitkisel içerik. (kortizonlu krem kullanıp durduk biz aylarca)
kime söylediysem teşekkür etti.

hamilelikten beri Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum ben.
senelik 2000 gibi bir rakam ödedim kızım ve kendim için. 10 kere doktor muayene hakkı var kişi başı ve tahlilleri de ödüyor.
ben sadece 15 tl sgk farkı ödüyorum her muayenede.

Seneye bizide cagırabilirler diyor eşim yurtdışı testine bütün devreleri gidip geldi bir benimki kaldıHatta birisi 2. Kez gittiHakkımızda hayırlısı
Hahaha testleri yapamasın şubeden bir arkadaşın eşi kocasına öyle diyordu testleri geçeme sakın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…