- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.201
Geçmiş olsunKızlar selam.
Pazara gittim. 110lira harcadım.
Kavun elma çilek aldım meyve olarak.
Çileği 3kg alınca 10 liradan verdi satıcı. Küçük reçellik çilek diye aldım. 2kilosu ile reçel yapacağım.
Salatalık
Domates
Patates
Soğan
Yeşil fasulye
Dolmalık biber
Kabak aldım.
Gelirken sehir magandalari sıkıştırdıkaldırıma çıktım.arabanin alt takımını yiyecen diye bı ton laf etti eşim de
Altın yükselmiş yine.
Arabayı yükseltmek istiyor eşim yaş olarak .2014bizim Opel
2018megane veya focus alayım diyor.
En azından volvodan vazgeçti.
Kalitesini bilmiyorum herhangi birşey almadım ama soobe markası baya uygun. Görüyorum hep internette. İstersen oraya bakabilirsin.Kız çocuk için triko hırka arıyorum ama maşallah fiyatlar iyice uçmuş. Online aldığınız bir yerler var mı?
Off çilek diyince aklıma son zamanlarda internette dönen çilek videoları geliyor.Kızlar selam.
Pazara gittim. 110lira harcadım.
Kavun elma çilek aldım meyve olarak.
Çileği 3kg alınca 10 liradan verdi satıcı. Küçük reçellik çilek diye aldım. 2kilosu ile reçel yapacağım.
Salatalık
Domates
Patates
Soğan
Yeşil fasulye
Dolmalık biber
Kabak aldım.
Gelirken sehir magandalari sıkıştırdıkaldırıma çıktım.arabanin alt takımını yiyecen diye bı ton laf etti eşim de
Altın yükselmiş yine.
Arabayı yükseltmek istiyor eşim yaş olarak .2014bizim Opel
2018megane veya focus alayım diyor.
En azından volvodan vazgeçti.
kadın açıklama yaptı can sıkıntısından yaptim diyeKalitesini bilmiyorum herhangi birşey almadım ama soobe markası baya uygun. Görüyorum hep internette. İstersen oraya bakabilirsin.
Off çilek diyince aklıma son zamanlarda internette dönen çilek videoları geliyor.
Aa onu görmedim ama olsun ben uzun süre yiyemem muhtemelen.kadın açıklama yaptı can sıkıntısından yaptim diye
Seneye bizide cagırabilirler diyor eşim yurtdışı testine bütün devreleri gidip geldi bir benimki kaldı@Kahveci bi hatun evet hatchback kasası güzel volvonun
Eşim sedan istiyor.
okyonus kredi faiz oranları düşükken olabilir aslında.
Az bir miktar ihtiyaç kredisi kullanabilirim.
Eşimin yurtdışı birikimine dokunmak istemiyoruz.
Kendi biriktirdiğim altınları bozdurabilirim.
Canım ben unibaby kullanıyorum ıslak mendil de çok memnunum.Eksik hiç bitmiyor kızlar ya. Kızımın ıslak mendilleri bitmek üzere. Ay başında kredi kartı ekstresi kesilince ıslak mendil ve alt açma örtüsü almam lazım. En uygun trendyolda uni baby ıslak mendil ve baby turco alt açma örtüsü. Onları alıcam.
Akşama yemek yok, dünden kalan tarhana çorbası var. Patates oturtma yapayım diyorum yanına ne yapsam bilemedim ama.
Allahım 3 yıl önce bunlar sadece 45 lira tutmuş. Şimdi alınsa ne kadar tutar Allah bilir.
Nedenkarantina bana yaramadı
evin işini bitirip bi oh diyemiyorum
ben gene taşıncam biliyo musunuz
ağlamak istiyorum
Sen çok iyi almışsın biz pazarlık yapamıyoruz sanırım eşim zaten hiç anlamazArkadasim bir yer bakmis, 0.59dan veriliyormuş suan o projeye.
Piyasada para donsun diye bir seyler yapacaklar yavas yavas ama tam ne yaparlar bilmem.
Bankalardan altin doviz alimina faiz bile koydular ya gicik oldum. Hem faizden kazanacaklar hem insanlari yatirimdan uzaklastirip piyasaya para pompalayacaklar. Fakirlesecegiz ama para dondugu icin ulkede refah varmis gibi duracak. Icim sisti
Kredi orani dusunce de evlere talep ve fiyat artiyor. Ben kredi oranlari asiri yuksekken 4 tane ev aldim. Cunku gercek anlamda satmak isteyenler cok rahat fiyat kiriyordu baska musteri zor bulacagi icin. 140 yazan evi 95e aldim. Maas bankamdan ihtiyac kredisiyle aldim bunu470 yazani 380e aldim.
Suan cok sıkısanlar basladi kirmaya fiyatlari. Ama kredi bir daha inerse kirmazlar.
Nedenkarantina bana yaramadı
evin işini bitirip bi oh diyemiyorum
ben gene taşıncam biliyo musunuz
ağlamak istiyorum
Aaa iyiymiş bende trendyolda 24lü 1344 yapraklı paketini 110 tlye buldum. Birim fiyatı 0.08'e geliyor.Canım ben unibaby kullanıyorum ıslak mendil de çok memnunum.
Şuan 4lu paket (1pakette 56mendil var) 13 lira. A101de 10tl ve üzeri alışverişe. Kaçırma derim. Ben stokladim
Merhaba arkadaşlar, bugün kızımın 3 aylık kontrolü vardı güneş kremi verdi doktor serum fizyolojik ve pişik kremi 310 tl tuttu, hem kendim hem de kızım muayene olduk 280 lira 200 lira da benim ve onun tahlilleri tuttu 800 lira gitti bir gün de Rabbim yardım etsin valla herkese, bu arada yazamadım ama 8000 hedefimin 2800 lirasını tutturmuş bulunmaktayım
Bilmiyorum işte canım araştırmak lazımOlabilir ama yine anlaşmalı projeler içindir bence o evlerde normalden daha pahalı oluyor.
Belli de olmaz belki tüm ev alımları için derler 2013 te 0.76 dan çekmiştik
Ayyyy çok iyiymişşşşşArkadasim bir yer bakmis, 0.59dan veriliyormuş suan o projeye.
Piyasada para donsun diye bir seyler yapacaklar yavas yavas ama tam ne yaparlar bilmem.
Bankalardan altin doviz alimina faiz bile koydular ya gicik oldum. Hem faizden kazanacaklar hem insanlari yatirimdan uzaklastirip piyasaya para pompalayacaklar. Fakirlesecegiz ama para dondugu icin ulkede refah varmis gibi duracak. Icim sisti
Kredi orani dusunce de evlere talep ve fiyat artiyor. Ben kredi oranlari asiri yuksekken 4 tane ev aldim. Cunku gercek anlamda satmak isteyenler cok rahat fiyat kiriyordu baska musteri zor bulacagi icin. 140 yazan evi 95e aldim. Maas bankamdan ihtiyac kredisiyle aldim bunu470 yazani 380e aldim.
Suan cok sıkısanlar basladi kirmaya fiyatlari. Ama kredi bir daha inerse kirmazlar.
Yaaaa hangi banka canım ne kadar çekmiştin faiz ne kadar olduBende 0.69 dam cektim 2 ay önce
Bende izledim çok kötüydü öyle değildir diye teselli ediyorum bende aldığımda denicem gerçekten çıkıyor mu o böceklerKalitesini bilmiyorum herhangi birşey almadım ama soobe markası baya uygun. Görüyorum hep internette. İstersen oraya bakabilirsin.
Off çilek diyince aklıma son zamanlarda internette dönen çilek videoları geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?