- 11 Mart 2013
- 33.756
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.241
2 gün evvel seni düşünüyordum acaba ne yapıyor diye.hedefiniz ne :)
ben her ay 1500 tl biriktirme hedefi koydum bu ay tuttu. çünkü daha maaşı aldığım gün ayırmaya başladım
Ben cumhuriyeti hiç sevmiyorum 1 TL gibi o ne öyle yA alınca hiç tatmin olmuyorumAynen ya
72 çeyrek demişim o zamanlar çeyrek 500 düKızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
evde ev işi çocuk falan çıldırıyorum işte napiyim :) sen nasılsın?2 gün evvel seni düşünüyordum acaba ne yapıyor diye.
ayyy sizin hedefler beni aştı biraz, altının yanına yanaşılmıyor. ama siz yaparsınız tasarruflu hatunlar
Seninle aynıyım hiç bir gram fark yokevde ev işi çocuk falan çıldırıyorum işte napiyim :) sen nasılsın?
9 aya kadar tuvalet iletişimi yaptık, tuvalete tutuyodum sonra araya diş vs karıştı bıraktımSeninle aynıyım hiç bir gram fark yokaklıma geçen gün geldi de sen kızına bezi erken mi bıraktırmıştın yoksa karıştırıyor muyum
Çok teşekkürler dediğiniz kremi inceleyeceğim, bizim kabuklanma aşamasına gelmedi çok şükür de sık sık nemlendiriyorum belki ondan olabilir. Bu arada sigorta öneriniz için de teşekkür ederim ben araştırayım bu şekildebenim bebeğim de atopik dermatit. size bir krem önereyim. 2 kıştır denemediğim şey kalmadı sonunda bununla çözdük. gıda alerjiniz olduğu için yine çıkar ama yara gibi olup kanamadan geçer en azından.
ipek hanım çiftliği var doğal ürünler yetiştirip satıyor.
istanbul izmir ya da ankarada iseniz dükkanları var.
diğer illerdeyseniz kargoluyorlar.
iletişime geçip egzama kremini danışabilirsiniz. bitkisel içerik. (kortizonlu krem kullanıp durduk biz aylarca)
kime söylediysem teşekkür etti.
hamilelikten beri Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum ben.
senelik 2000 gibi bir rakam ödedim kızım ve kendim için. 10 kere doktor muayene hakkı var kişi başı ve tahlilleri de ödüyor.
ben sadece 15 tl sgk farkı ödüyorum her muayenede.
Kız yapamazsa gidemezHahaha testleri yapamasınşubeden bir arkadaşın eşi kocasına öyle diyordu testleri geçeme sakın die
Bende 200 gr yazdırmısım çok arttı altın bide kredi başladı bizim ben rüyamda görürüm 200gr altınıayyy sizin hedefler beni aştı biraz, altının yanına yanaşılmıyor. ama siz yaparsınız tasarruflu hatunlar
benim hedefim ağustosa kadar 7500
taşınma masrafım çıksın :)
böyle yazınca üzülüyorum altın alamadıgım içinKızlar hedefler nasıl gidiyor bu arada.
Tutturabilecek miyiz
o bir tl gibi olan şey 2500 civarı sekerimBen cumhuriyeti hiç sevmiyorum 1 TL gibi o ne öyle yA alınca hiç tatmin olmuyorum
Evet yA ama çok garip dimio bir tl gibi olan şey 2500 civarı sekerim
Daha ne yurtdışısı Allah aşkına gitmesinKız yapamazsa gidemezSeneye geçsin testi sıraya girsin
Aynen öyle ayrıca 3 çocuğun var ayrıca tek maaş valla çok iyisinböyle yazınca üzülüyorum altın alamadıgım için
Sonra iç sesim diyorki 1830 tl kredi ödüyorsun kiradan kurtuldun 600 tl de kira desek her ay 2400 civarı birikim yapıyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?