- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.301
Hayırlı olsun güle güle oturunGünaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
Ya inş Allah’ımEşimle konuştuk yarın sürpriz olabilir demişler
Hangi ildeydiniz canım?fiyat iyiymiş.+2 ne demek oluyor birdeAmin sağolasın. 4+2 daire 545bine aldık. Kayınvalideme yakın. Çocuklarıma o baktığı için burayı tercih ettik. Kısmetse Temmuz’da taşınacağız. Yarısı peşin yarısı kredi gibi olacak yaklaşık.
Hangi ildeydiniz canım?fiyat iyiymiş.+2 ne demek oluyor birde
İç işlerinde çalışan arkadaşıma sordum onunda eşi askeri personel o eşinin tayin olduğu yerdeki valiliğe dilekçe vermiş.Ya inş Allah’ımHayırlısını nasip etsin hakkımızda Daha ben tayin isteyecegım
Hayırlı olsun kredi faiz oranı kaç dedilerBugün kredi başvurumuzu yaptık. Onaylandı şükür. Şimdi eksper bekliyoruz.
ekmek, kola ve kıza süt aldık. 12₺ harcadık.
Cok geçmiş olsunBenim bu hamileliğimde kasığımda varis oldu.varis oldugunuda anlamadık acıyor ve şişlik vardı ne oldu diyoruz en son kontrolde doktora sorduk uyuma sıkıla amdirekt baktı ve varis dedi.ne yapmak lazım dedik rahat siz ederse doğumdan sonra operasyon gerekir dedi.Ve doğumdan birkaç gün sonra farkettim ki geçmişDoktor zaten ağırlıktan baskıdan oluşmuş demisti.cunku bacaklarıma falan baktı sordu yoktu sadece kasığımda vardı.Gecen hafta kontrolde de 6 ay 7-8kg den fazla ağırlık kaldırmak,mekik çekmek zorlayici hiç bir spor hareketi yapmak ve hatta yürüyüş dışında spor yapmak en az 2 yılda kesinlikle hamile kalmak yok dedi.ikinci Sezryan ve bir apandisit ameliyatım var sayı çok olduğu için ciddi problem olur dedi.
Ben buradaki kurumuma verecegım.Ebys den gidecek ama evrağı eşimin bana ulaştırması zaman alacakİç işlerinde çalışan arkadaşıma sordum onunda eşi askeri personel o eşinin tayin olduğu yerdeki valiliğe dilekçe vermiş.
Bende şimdi çalıştığım bakanlığa vereceğim ama süreç ne kadar sürer çok endişeliyim eşim önden gidecek lojman için başvuru yapması lazım o arada ben Ankara kalsam çok iyi olur gel git yapmam çocuklarla burda kalırımBen buradaki kurumuma verecegım.Ebys den gidecek ama evrağı eşimin bana ulaştırması zaman alacak
O unibaby den bizde hep öyle indirime girince alıyoruz diğer oğlumun wc sinde ve okulda falan kullanıyordu bugün hatta annem yine almış bebeğe de kullanirmiki içeriğine hiç bakıp araştırmadım da sen yazmışken sana sorayim dedim.Gecende babyturko aldık 3'lü paket 8 t onuda daha hiç kullanmadık slepyy yenidoğan saf su ve organik pamuklu olani kullanıyoruz 3lü paket 15 tl ye alıyoruz yerel marketten aynısı e bebekte 20 tlCanım ben unibaby kullanıyorum ıslak mendil de çok memnunum.
Şuan 4lu paket (1pakette 56mendil var) 13 lira. A101de 10tl ve üzeri alışverişe. Kaçırma derim. Ben stokladim
Kesinlikle doğru diyorsun hergun ağır spor.cocuk doktorumuzda sakin diyet falan yapma bebek senden beslenecek demisti diyete ne hacet tuvalete gitsem kâr sayıyorum zaten yarı aç yaşıyordum 1 aydır şimdi laktoz alerjisinden tam aç sisteme döndüm saf suyla besleniyorumCok geçmiş olsunvallahi çok zor. Sezeryandan sonra organlar kendi yerini epeyce bulamıyor vs.
Nasıl zorlamayacaksın ki kendini, bebekle her gün ağır spor
Buyuk oglumda 10 yil once mavi paketli plastik acma yeri olan unibaby varya ondan kullanmıştım birde bebedor ve dalın kullanmstim tabi şimdiki gibi alkolune parabenine falan bakmıyorduk bilmiyordum ozamanlar böyle ince şeyleri.sadece yediklerine çok dikkat ediyordum yumurtasina etine sebzesine meyvesine hep organik v.s alıyorduk.Ben beğeniyorum.
Hiç sıkıntı yaşamadım.
Oğlumda da kizimda da unibaby kullandim
Geçenlerde bende çok bunaldım evde eşime ve kızlara ben wc ye gidip kafa dinlemek istiyorum lütfen başınızın çaresine bakın dedimKesinlikle doğru diyorsun hergun ağır spor.cocuk doktorumuzda sakin diyet falan yapma bebek senden beslenecek demisti diyete ne hacet tuvalete gitsem kâr sayıyorum zaten yarı aç yaşıyordum 1 aydır şimdi laktoz alerjisinden tam aç sisteme döndüm saf suyla besleniyorum
Annem geçen gün diyorki banyoya git telefonunuda al wc ihtiyacini hallederken hem tlf bak hem dinlen diyortek kacabildigim yer orası aynısını Görümcem yapardı tuhafıma giderdi ama iki çocukla gerçekten öyle oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?