Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kapıyı açma sakın kafalara gel ışıl ışıl mübarek

Biz paril paril parliyoruz bende kafa kirildi gecen hafta acilde kirdim acil doktorlarini gorunce
Yarin kan testi dr kontrolu var
Sali mr lar var
Allahim subhaneke dinimiz amin diye dua edicem

maşallah canım. seninki büyüktür ama artık. Bizim oğlanın daha ilk yolculuğu. Bilmiyorum ne yapacak.
Canım bende geçen sene kızım 10 aylıkken 17 saat otobüs yolculuğu yapıp tatile gittim,,,, aklam 7 gibi bindik zaten 9 gibi uyudu sabah10 a kadar uyudu,,,uyandıktan sonrası biraz sıkıldı ,,,,inşallah bebeğin uyur gece çıkın sizde yola

Günaydın.
Eşim normal mesaiye döndü. Sabah erken cıktı.
Yollukları verecektim yıkamaya kızım kahvaltı ederken halıya vişne suyu döktü. Onu da vereyim.
1 ayım var taşınmaya. İki cocukla ancak toparlanırım. Var mı tavsiyeniz? İlk kez taşınacağım düşün düşün gözümde büyütüyorum.

Ayyyy biz gece çıkacağız yola abi bebek uyuyor 00:00 gibi çıkarız malatyaya kadar eşim kullanacak gece gerisini ben kullanacağım 9 saatte filan gidiyoruz sabaha ineriz . Sizde öyle yapsanız

Kolay gelsin boza oda oda topla kolilerin üzerine birkaç açıklama yaz ona göre açarsın çünkü. Mesela benim buraya eşyalarım gelirken annem düdüklü tenceremin içine bile birşeyler doldurmuştu ki sırf koliden tasarruf için .

Çok mantıklıymış Kullanmadığım mutfak malzemelerinden başlayayım diyorum ben de. Salondaki dolapların içindekileri koli yapayım önce.

boza oda oda topla bence de.
Yatak yorgan çarşaf kışlık kıyafetler yazlık kıyafetler bunları hurçla.
Halıları yollukları yıkamaya ver kurut sonra kılıflarına tak bir köşeye koy.
Ayakkabılarını kolile.

Mutfak malzemelerini güzelce kolile kırılma riskine karşı.
Ayrıca kolilere numara ver.
İçinde neler olduğunu bir deftere not al.

mobilyalar ve beyaz eşyalar çizilip zarar görmesin diye biz önce pıt pıt ile sariyorduk daha sonra streç film ile sarıyorduk.

Perdeleri tülleri kirli götür yeni evine gidince makineye atar direkt takarsın.

Kullanmadığın fazla eşyaların varsa hiç düşünme at veya birilerine ver.

Ne güzel tavsiyeler :)
Mobilyaları ve beyaz eşyaları taşıma şirketi paketleyecek. Ben sadece dolap içlerini halledeceğim. O kısım o yüzden rahat.

Günaydın Ah kızlar herkes gece çıkıyormuş yola ne güzel. Daha çabuk da gidilebilir aslında gündüz çok oyalanıyoruz bi yerlerde durup ama eşim tek başına kullanacak arabayı. Uykusu gelir diye korkarım ya. Geç olsun güç olmasın. Otobüsle gitsek kesinlikle gece çıkardım bende.

Erkenden kalktık.Klima takmaya gelecekler ne zaman gelirler bilmiyorum. Eşim ders yapıyor ebada. Hızlı bi kahvaltı yaptık. Günün tembelliğini bile yaptım bu saatteBugün kabak yemeği makarna bide çoban salata yaparım.

boza canım oda oda git toparlanırken. Yastık, yorgan gibi çok yer kaplayacak şeyleri vakum poşetine koyup vakumlayabilirsin. Hem kirlenmez, hem az yer kaplar.
Kolilere mutlaka isim ver; salon, mutfak vs
İlk açılacak kolisi yap; yani mesela çay, çaydanlık, bardak, havlu peçete, şeker vs. Sonuçta karnınız acıkacak ya da en kötü ertesi gün kahvaltı etmek isteyeceksiniz.
Son olarak fazlalık ne varsa ver gitsin. Kolay gelsin sana toparlanırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…