- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.821
Kapıyı açma sakınMisafirler cikisi kacirmislar ankaraya dogru gidiyolar cok hareketli bir gece allahim
Kapıyı açma sakınkafalara gel ışıl ışıl mübarek
Canım bende geçen sene kızım 10 aylıkken 17 saat otobüs yolculuğu yapıp tatile gittim,,,, aklam 7 gibi bindik zaten 9 gibi uyudu sabah10 a kadar uyudu,,,uyandıktan sonrası biraz sıkıldı ,,,,inşallah bebeğin uyur gece çıkın sizde yolamaşallah canım. seninki büyüktür ama artık. Bizim oğlanın daha ilk yolculuğu. Bilmiyorum ne yapacak.
Ayyyy biz gece çıkacağız yola abi bebek uyuyor 00:00 gibi çıkarız malatyaya kadar eşim kullanacak gece gerisini ben kullanacağım 9 saatte filan gidiyoruz sabaha ineriz . Sizde öyle yapsanızTuce sende benim gibi daha gitmeden strese giriyorsun.Başına gelecekleri bilince.
Bizim kesin değil bu sefer belki de gitmeyiz. Ağustosta falan bakıcaz duruma Şu virüs meselesi biraz daha geçsin.Bizimde yol uzun. İlk defa 2 çocukla gidicem. Bebek hareketli döneminde. 14 aylık 8-9 saat arabada nasıl oyalanacak bilemiyorum.
Bebekle uzun yolculuk yorucu oluyor.
Kolay gelsin boza oda oda topla kolilerin üzerine birkaç açıklama yaz ona göre açarsın çünkü. Mesela benim buraya eşyalarım gelirken annem düdüklü tenceremin içine bile birşeyler doldurmuştu ki sırf koliden tasarruf için .Günaydın.
Eşim normal mesaiye döndü. Sabah erken cıktı.
Yollukları verecektim yıkamaya kızım kahvaltı ederken halıya vişne suyu döktü. Onu da vereyim.
1 ayım var taşınmaya. İki cocukla ancak toparlanırım. Var mı tavsiyeniz? İlk kez taşınacağım düşün düşün gözümde büyütüyorum.
Kolay gelsin boza oda oda topla kolilerin üzerine birkaç açıklama yaz ona göre açarsın çünkü. Mesela benim buraya eşyalarım gelirken annem düdüklü tenceremin içine bile birşeyler doldurmuştu ki sırf koliden tasarruf için .
boza oda oda topla bence de.
Yatak yorgan çarşaf kışlık kıyafetler yazlık kıyafetler bunları hurçla.
Halıları yollukları yıkamaya ver kurut sonra kılıflarına tak bir köşeye koy.
Ayakkabılarını kolile.
Mutfak malzemelerini güzelce kolile kırılma riskine karşı.
Ayrıca kolilere numara ver.
İçinde neler olduğunu bir deftere not al.
mobilyalar ve beyaz eşyalar çizilip zarar görmesin diye biz önce pıt pıt ile sariyorduk daha sonra streç film ile sarıyorduk.
Perdeleri tülleri kirli götür yeni evine gidince makineye atar direkt takarsın.
Kullanmadığın fazla eşyaların varsa hiç düşünme at veya birilerine ver.
Canım ev alabildinizmi?konuştunuz mu bilmiyorum konut faiz oranları yine düştü. Sıfır evler için 0,64 ikinci eller için 0,74
İyiymiş.Ne güzel tavsiyeler :)
Mobilyaları ve beyaz eşyaları taşıma şirketi paketleyecek. Ben sadece dolap içlerini halledeceğim. O kısım o yüzden rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?