- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.841
Evet şöyle yap mesela mutfaktaki plastikleri bir koli bardakları bir koli filan böyle devam et ama kolilerin ağırlıklarına da dikkat et fazla ağır olmasınÇok mantıklıymışKullanmadığım mutfak malzemelerinden başlayayım diyorum ben de. Salondaki dolapların içindekileri koli yapayım önce.
Günaydın şekerim güzel haberler alalım inşGünaydın dememiştim o zaman günaydın
Ay çok amin vallaGünaydın şekerim güzel haberler alalım inş
Ben yatak odasından başladımGünaydın.
Eşim normal mesaiye döndü. Sabah erken cıktı.
Yollukları verecektim yıkamaya kızım kahvaltı ederken halıya vişne suyu döktü. Onu da vereyim.
1 ayım var taşınmaya. İki cocukla ancak toparlanırım. Var mı tavsiyeniz? İlk kez taşınacağım düşün düşün gözümde büyütüyorum.
Amin inş canımokyonus hayırlı olsun. Güle güle otursunlar gayet güzel olmuş.
İnş pozitif değildirKızlar moralim yerlerde şuanapartmanda arkadaşım var eşi polis onun karakolda bir polis pozitif çıkmış dünde bir kadın hastaneden kaçmış karakola getirmişler 90 yaşında ve meğer pozitif vakaymış . Arkadaşımın eşine de test yapıldı bugün sonuç gelecek . Dünde ben kapıdan yoğurt mayası almıştım onlardan . Murat market siirtti rezil etti Çok kötü
Hesaplattım yapılandırma olursa aynı taksit tutarında 1 yıl düşüyor yıl aynı kalırsa taksit 300tl dusuyorEv alacak arkadaşlar.
Konut kredisi düşüyor.
Araç kredisi ve tatil kredisi de varmış. Düşük faiz oranları var.
Detaylı açıklama yapılır. Google dan bakın.
Sevgiyeyolculuk
Kmsl Hnd
Başka kim var bilmiyorum.
Kredi ceken arkadaslar sizin de yapılandırma imkanınız vardir diye umut ediyorum
boza
okyonus
İnşallah olur bizde bekliyoruzKredi paketleri açıklandı inş yapılandırma olur hemen yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?