Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok mantıklıymış Kullanmadığım mutfak malzemelerinden başlayayım diyorum ben de. Salondaki dolapların içindekileri koli yapayım önce.
Evet şöyle yap mesela mutfaktaki plastikleri bir koli bardakları bir koli filan böyle devam et ama kolilerin ağırlıklarına da dikkat et fazla ağır olmasın

Ben yatak odasından başladım
kullandığımız kıyafetler, bir kaç havlu ve çarşaf bıraktım diğerlerini hurçlara koydum.bugun de mutfakta fazla kullanmadığım kap kacagı koyacağım.
Bir kere taşınma yaşadığım için mümkün olduğunca sadeleşmeye ve düzenli olmaya çalıştım o yüzden şimdilik hızlı ilerliyor toparlanma işi.

Kızlar moralim yerlerde şuan apartmanda arkadaşım var eşi polis onun karakolda bir polis pozitif çıkmış dünde bir kadın hastaneden kaçmış karakola getirmişler 90 yaşında ve meğer pozitif vakaymış . Arkadaşımın eşine de test yapıldı bugün sonuç gelecek . Dünde ben kapıdan yoğurt mayası almıştım onlardan . Murat market siirtti rezil etti Çok kötü

İnş pozitif değildir İyi düşünelim iyi olsun

Ev alacak arkadaşlar.
Konut kredisi düşüyor.
Araç kredisi ve tatil kredisi de varmış. Düşük faiz oranları var.
Detaylı açıklama yapılır. Google dan bakın.
Sevgiyeyolculuk
Kmsl Hnd
Başka kim var bilmiyorum.
Kredi ceken arkadaslar sizin de yapılandırma imkanınız vardir diye umut ediyorum
boza
okyonus

Hesaplattım yapılandırma olursa aynı taksit tutarında 1 yıl düşüyor yıl aynı kalırsa taksit 300tl dusuyorİnş yapılandırma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…