- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.001
Kapıya yazı birakmiyorlar,yani bizde boyle.Hangi kargo firmasına verildiyse ya da verilecekse internet üzerinden takip ediyorum ben.Hangi ilcedeysen,kargonun ordaki subesinde kalıyor sana ulaşamazsaKızlar trendyoldan ayakkabı aldık yaaa dün mesaj gelmiş dağıtıma hazırlanıyor diye ne zaman gelir acaba evde olmasak nereye gidiyor kargo sonrasında kapıya yazı bırakıyorlar mı
Tayin haberinizi ben de ilgiyle takip ediyorum.Biz yeri geliyor birkaç günde zorlanıyoruz.Siz yıllarca...Allah gücünüze güç versin ama artık güzellikler,bir olma zamanlari sizin olsunPenguen bugun acıklanırmı tayin bir haber aldınmı?
trendyoleXpres ile geliyosa evde olmayınca sorun oluyo canim şubeleri yok çünkü normal kargo şirketiyse tekrar şubeye gider gidip alırsınız profosyonel internet alışverişçisi olarak konuşuyorum not felanda bırakmazlar ararlar galibaKızlar trendyoldan ayakkabı aldık yaaa dün mesaj gelmiş dağıtıma hazırlanıyor diye ne zaman gelir acaba evde olmasak nereye gidiyor kargo sonrasında kapıya yazı bırakıyorlar mı
Canım neden bu kadar çok kafana takıyorsun bırak ev dağınık olsun.Merhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.
Anladım canım yaa peki akşam 5 e kadar mı dağıtım oluyortrendyoleXpres ile geliyosa evde olmayınca sorun oluyo canim şubeleri yok çünkü normal kargo şirketiyse tekrar şubeye gider gidip alırsınız profosyonel internet alışverişçisi olarak konuşuyorum not felanda bırakmazlar ararlar galiba
Peki dağıtım 5 e kadar mı yoksa daha geç saatlerde de geliyorlar mıYazı bırakmıyorlar yaaa en azından bize bırakmıyorlar . Kargo eve en yakın şubeye dönüyor sanırım
Bereketli olsun canımBankadan 2.57 gram altın aldım.
trendyol expres den canımKapıya yazı birakmiyorlar,yani bizde boyle.Hangi kargo firmasına verildiyse ya da verilecekse internet üzerinden takip ediyorum ben.Hangi ilcedeysen,kargonun ordaki subesinde kalıyor sana ulaşamazsa
Ben ocak ayında hotpoint almıştım 1800 e yan tarafı çizik geldi değğştirmek içinde bi dünya zaman beklettiler ben de taktım fişi kullanıyorumFiyatlar iyice uçmadan derin dondurucu almam lazım. malum ek vergi geldi hepsine. Yazın zaten tavan yapıyor fiyatlar .
Çok da para vermek istemiyorum 1500 civarı olanlar var seg vestel vestfrost gibi.
aranızda bu markalardan kullanan var mı kızlar ?
Buzdolabım seg marka çok memnunum çok iyi soğutuyor yiyecekleri koruyor yaz kış. Diğer markalardan çok emin değilim
Ahhhhhh canım bu sıralar hepimiz böyleyiz herhalde dün sinirimden oturdum ağladım ne iş bitiyor ne kızın çenesi napalım biraz sabır diyorum kiiiii gerçekten senin daha da çok sabretmen lazım oğlunda tam bakıma ilgiye muhtaç benim büyük kızım olmasına rağmen küçüğü ömrümü yiyorMerhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.
B Enim de hiç aşağı gelmez hele birkaç güne klimalar yanmaya başlarsaElektrik faturam 86gelmis
Şoktayım.
130dan aşağı biraz zordu.
Hep üç rakamları görmeye alışmışım
Bereketli olsun canimBankadan 2.57 gram altın aldım.
Kendini üzme birçoğumuz aynı durumdayız bunu kabullenmek en güzeli kendime hayatı zehir ettim 2 yıl kimseye bişey olmadı kalitesiz vakit geçirdim çocuklarımla onlara bağırmaktan kendimi yıpratmaktan başka bir işede yaramadı imkanın varsa temizlik için haftada 1 defa yardımcı alsan iyi olur ya da haftasonu eşin çocukları alıp dışarı çıksın sen için rahat edecek şekilde yaparsınMerhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.
Pazara gittim
1 kilo salatalık 4 tl
1 kşlo domates 2 tl
Erşk 8 tl 10 liralık aldım
Kiraz10 tl bir kilo aldım
Şeftali 6 tl 9 liralık aldım
2 küçük kavun 5 tl
Semizotu 2 tl
Şekerpare 6 tl
2 kilo patates 2.5 tl
1 kilo soğan 1.5 tl
1 kilo kabak 3 tl
Markette de ıslak mendil ,,, hazır makarna,,,, kefir aldım
Toplam harcama 80 tl
Adana nın en güzel yönü herhaldeay ne kadar ucuz fiyatlar ya çok güzel
ne güzel az gelmiş 145 gelmiş bizede geçen ay 155 tiElektrik faturam 86gelmis
Şoktayım.
130dan aşağı biraz zordu.
Hep üç rakamları görmeye alışmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?