- 15 Nisan 2017
- 3.574
- 9.307
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.061
Aldım canım. 3 hafta önce sipariş etmiştim bugun yeni geldiVitamin takviyesi aldın mı ☺
Bunu bende çok yapardımBu arada bebeği mama sandalyesine oturtup duşa girdim oda kapıda beni izledi şarkı söyledim minik kurbağa diyekendime bakım yaptım anneannem ve babaannemle konuştum bebeğin elime meyve filesi ile muz ve kayısı verdim o takılırken bende masa hazırladım
Ev duzenini neden bu kadar dert ediyorsunuz caniniza ruhunuza yazık. Iki kucuk cocukla cok normal ki öyle olması. Kaldı ki su an misafir vs de gelmiyor. Anlıyorum duzen olsun gözümüz yorulmasin her sey guzel gitsin istiyoruz ama tek basiniza iki cocukla çok zor.Merhaba kızlar çok keyifsizim. Ben anne ve ev hanımı olmayı beceremiyorum galiba. Evde bir türlü bir düzen oturtamadım hep ayakta olmama rağmen sürekli dağınık ve kirli ortalık. Temizlik yapsam yarim saat sürmüyor etkisi oğlan hemen batırıyor. Ya ortalığı dağıtıyor yada gelip yapışıyor bana huysuzluk yapıyor. Kızda huy değiştirdi iyice durmadan agliyor hep kucak istiyor. Ikisininde surekli agliyor vaziyette olmasi kafa birakmadi artik bende. Hiç bir seye yetişemiyorum artık ruhsal olarak coktugumu hissediyorum. Psikolojim iyi değil. Cok caresiz hissediyorum kendimi.
Canım yaaa benim kızlarım sadece 8 ay emdiler geceleri sıkıntı olmadıCanım gece emsirmeeini kesme ile ilgili önerin var mi
Hahahqhhqq ay nasıl güldüm şuan eşine gıcık oluyorumBunu bende çok yapardımdusa girdiğimde oğlumu oturturdum mama sandalyesinde karşıma alır dusa girerdim. Eşim eve geldi az önce oğlanı az çıkaracağım dedi kızıda al dedim taktım kanguruyu sırtına kızı koydum içine yallah dedim böyle nasıl cikayim falan diye itiraz etmeye kalktı bura senin köyün değil medeniyet sahibi bir yer birşey olmaz dedim ses etmedi
Cok sağol güzel yorumun için ilaç gibi geldiEv duzenini neden bu kadar dert ediyorsunuz caniniza ruhunuza yazık. Iki kucuk cocukla cok normal ki öyle olması. Kaldı ki su an misafir vs de gelmiyor. Anlıyorum duzen olsun gözümüz yorulmasin her sey guzel gitsin istiyoruz ama tek basiniza iki cocukla çok zor.
Günler su gibi geçiyor, yarin cocuklar buyur odalarindan çıkmaz olurlar. Eviniz hep temiz duzenli kalır.
Boşverin kendinizi de çocuklarınızı da stres yapmayin. Hepiniz sağlıklı olun bugunler geçer
Olsun hemen başla çok iyi gelecekAldım canım. 3 hafta önce sipariş etmiştim bugun yeni geldi
Bunu bende çok yapardımdusa girdiğimde oğlumu oturturdum mama sandalyesinde karşıma alır dusa girerdim. Eşim eve geldi az önce oğlanı az çıkaracağım dedi kızıda al dedim taktım kanguruyu sırtına kızı koydum içine yallah dedim böyle nasıl cikayim falan diye itiraz etmeye kalktı bura senin köyün değil medeniyet sahibi bir yer birşey olmaz dedim ses etmedi
ben hala oğlanı mama sandalyesine koyup duş alıyorum2 buçuk yaşında
Canım yaaa benim kızlarım sadece 8 ay emdiler geceleri sıkıntı olmadıama bence kademeli olarak bıraktırabilirsin her uyandığında emzirmek yerine arada su verebilirsin
Vallahi canım evin durumu konusunda ne yapsan da aynı temizlikçi gelse ne olur evi güzelce adamakıllı temizlesem bile yine aynıCok sağol güzel yorumun için ilaç gibi geldi
Senin oğlanla benim oğlan ikiz sanki. Benimkide aynı taş üstünde taş bırakmıyor. Birde alışmış bugünlerde krem dış macunu şampuan kutularının hepsini boşaltıyor. Bugünde kizin mamasını boşalttı. Kasla göz arası girdi mutfağa aldı odaya götürdü birde ne göreyim koltuğun uzerine bosaltmis. Dolaplarında iki çeşit kilit var ama çözmüş hepsini ne görse saldırıyor. Full zarar yanıVallahi canım evin durumu konusunda ne yapsan da aynı temizlikçi gelse ne olur evi güzelce adamakıllı temizlesem bile yine aynı
Sanki hiç temizlik yapılmamış gibi dağınık oluyor
yapacak bir şey yok vallahi ben de aynı durumdayım yani kendimi ne kadar paralarsam par alayım olmuyor
Mesela bazı insanlar çocukları diğer odaları da batirmasın diye sadece balkonda oturuyolar
vallahi biz de öyle yok ev küçücük zaten her yere çıkıp giriyorum mecburen ben nereye gitsem oraya geliyor
Hadi televizyon izledi 5 dakika oturdu diyelim sonra kalkıp yanıma geliyor ne yapıyorum diye
Kayınvalidem var mesela titizlik hastası kadın onun bile düzeni değişiyor temizliği değişiyor oğlum oraya gidince
Bir de her zaman anlatır 3 tane çocuk büyüttüm terliklerin yeri bile değişmedi diye bizim oğlan canavar koltukları çekyatlari bile kaldırıyor
Yapma de mesela inadına gidiyor kapıyı duvarlara vuruyor halı örtüsünü kaldırıyor fişi çekiyor modemin
Yaa ellerine sağlık çok güzel yazmışsınstrawberry_cake instagram da ki o düzen temizlik sayfalarını engelle keşfet kısmına hiç düsmesin bide çevrende doğurdum tarlaya gittim evimi şöyle temizledim böyle sildim çok titizim iyi anneyim modunda herkesle iletişimini kes.inan çoğu abartı.hep derim bi insan hangi yönünü hep övüyorsa o kısmı eksiktir benim de çocuklarımin arası az çok zor ama bi 5 6 ay sonra daha rahat edeceksin.benimkiler 42 ve 18 aylık.burdan okuduklarimdan yola çıkarak cok akıllı bir kadinsin herşeyi kendin yapmaya kalkma hiçbirimiz süper güç değiliz olduğu kadar.ev darmadağın eşim çocukları bahçeye indirdi temizlik yapabilirim ama yapmicam kahvemi icecegim
Ayy çok uzun yazdım kusura bakmayın kizlar
Ayy birde alışmış bugünlerde birşeyler karistiracagi zaman girdiği odanın kapısının şak diye yüzüme kapatır buraya gelme diyede talimat veriyor
Dün rujları koltukalra sürmüştü bizimki koltuk örtülerini yıkamak için kaldirmistimSenin oğlanla benim oğlan ikiz sanki. Benimkide aynı taş üstünde taş bırakmıyor. Birde alışmış bugünlerde krem dış macunu şampuan kutularının hepsini boşaltıyor. Bugünde kizin mamasını boşalttı. Kasla göz arası girdi mutfağa aldı odaya götürdü birde ne göreyim koltuğun uzerine bosaltmis. Dolaplarında iki çeşit kilit var ama çözmüş hepsini ne görse saldırıyor. Full zarar yanı
Şekerim kız artık yatmak istemiyordur park beşikte ne yapıyor meselaYaa ellerine sağlık çok güzel yazmışsın
Ben acı biber sürerek kestim memeden. Bir kerede ise yaradı. Biraz acımasız bir yöntemdi ama hamileydim yinede iki ay emzirdim sonra baktım takattan düşüyorum ne ogluma ne kendime zorlaştırmak istemedim sureci öyle bir önlem aldım. Memeden kesince rahatlarsın gece uyanmalari kesilir en azindan. Bazı çocuklar zor oluyor ya ben küçükken çok sakınmışım eşimde öyleymiş bizim bücür kime çekti bilmiyoruzDün rujları koltukalra sürmüştü bizimki koltuk örtülerini yıkamak için kaldirmistim
Hiç boş durmuyoreli kolu
Yemesi yok hiç memeden kesmek istiyorum o yüzden.
Ama çocuk çok fena ağlıyor hiç durmuyor uykudan kendi kendine kalktı ağladı falann dayanamadım kademeli azaltmaya çalışcam olmdi
Tuğçe bugün denedim koydum mama sandalyesine önce bir şaşırdı durakladı sonra ağladı çıkmak istediŞekerim kız artık yatmak istemiyordur park beşikte ne yapıyor meselamama sandalyesine oturt onu eline meyve filesi ile meyve ver kemirsin otursun biraz çevreye baksın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?