- 7 Ocak 2018
- 27.624
- 80.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.081
Çok haklısın ben emzirmeyi o kadar seviyordum ki ama ne yazık kı kızlarım emmedi emseler okula gidene kadar bıraktırmazdımAnladım canım ya ben de bilmiyorum bıraktırmak istedim geceleri sadece oyuncak niyetine ağzına alıyor artık ben de rahatsız oluyorum yani yatış şeklin bile konforlu değil
Yemek yemiyor kahvaltıyı hazırlıyorum yemiyor yemiyor sofraya tam kaldıracağım geliyor memeye yapışıyor ben de bugün meme vermek istemedim iki buçuğa kadar direndim bant yapıştırdım birinin bandını söktü söktu de o kadar engellememe rağmen ağlama vs de oldu çokç
Dışarı çıkardım eve gleince yine birinin kini açtı yattı diğerine baktı bende onu açtım emzirdim dolmuştu çünkü.
Gece sıkıntı oluyo benim
Ben bugün muz ve kayısı karıştırdım verdim eline yediTuğçe bugün denedim koydum mama sandalyesine önce bir şaşırdı durakladı sonra ağladı çıkmak istediöyle öyle alıştıracağım mecburen. Oğlumda çok faydası dokunmuştu bana inşallah kızdada öyle olur. Meyve filesi almadım henüz oğlum hic sevmemişti kullanmadı kizim inşallah sever.
Şimdi baktım dolar ne kadar düşmüş öylePiyasalara bakın ne olmuş öyle
Bilmiyorum canım bizmki yer aci falan dinlemez sanıyorumBen acı biber sürerek kestim memeden. Bir kerede ise yaradı. Biraz acımasız bir yöntemdi ama hamileydim yinede iki ay emzirdim sonra baktım takattan düşüyorum ne ogluma ne kendime zorlaştırmak istemedim sureci öyle bir önlem aldım. Memeden kesince rahatlarsın gece uyanmalari kesilir en azindan. Bazı çocuklar zor oluyor ya ben küçükken çok sakınmışım eşimde öyleymiş bizim bücür kime çekti bilmiyoruz
Seninki daha ufak canimBi benimki kuramadı o bağı ya çok ilginç
Sence kaç ay sonra benim ki de öyle olurSeninki daha ufak canim
Benimki ilkte kaç ay ememedi hepmama. Vs destekledik
Sonra böyle oldu başımıza
Bende göz kalemi sürmüştümKızlar acı biber salça falan uğraşmayın bence üstümüz başımız kirleniyor hem.
Ben kırmızı oje sürdüm.
Korktu zaten emmedi
bende dün öğrendim nizde 9 ay önce çekmiştik ev kredisi 30 bine yakın toplamda farkedecek yapılandırma çıkarsa ama pek sanmıyorumKredi paketleri açıklandı inş yapılandırma olur hemen yaparım
rutin kontrolü mü canım bişeyi yok inşallah bizde dikişleri aldırdık bugün. Bi kadınla adam çocuğunun ayağına pansuman yapıp gitti kendileri yaptılar kimse gelip bakmiyo dedilerSelam.
Bugün sabahtan beri hiç oturmadım yineakşam yemeği olarak kıymalı pide yaptım efso oldu tüm makineler hala çalışıyor. Geçen ay ekmeği hep evde yaptım elektrik 200 geldi. Bu ay yapmadım artık 120 ye düşmüş.
Kp kızım a bisiklet için para göndermiş sağolsun. Yarın küçük için hastaneye gideceğiz en az 300 TL muayene ücreti var bakalım daha ne kadar eklenir üstüne.
canım sende 3 aydır kendini tuttuğun kadar varmis harcamalar yağıyorduKizlar selam. Bugün ise gittim. 14.30da çıktım gittim ev baktim. Kredi kullanabilirsem ev alacagim cunku uygun evler var paketler de uygunken kacmasin... mart nisan mayis maaslarim hesapta duruyor 7bin euro.
Kupe aldim 692 tl swarovski.
Pasta 120
Cerez içecek falan 1000 tlyi bulmustur. 30a girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?