Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bak canım benim eve bir yardımcı bul kafayı birşeye takma kirlensin. Çocuklardan ve senden kıymetli değil . Mama sandalyesinde de birşey yok abi bebek oturuyor gayet güzel

Bizim sitede ben görüyorum bazen.
Kadınlar ellerinde eldiven yüzlerinde maske cam siliyorlardı.
Her şeyin bir çaresi bulunmuş.
Gelecek hafta çarşamba veya cuma günü çocukların dışarı izin günlerinde çağıracağım.

Canım gece emsirmeeini kesme ile ilgili önerin var mi

Bak canım benim eve bir yardımcı bul kafayı birşeye takma kirlensin. Çocuklardan ve senden kıymetli değil . Mama sandalyesinde de birşey yok abi bebek oturuyor gayet güzel
Senin oglan kafasini sabit tutabiliyormu tuğçe? Benim kiz daha tam tutamıyor ya bazen kucaktayken bir bakiyorum güm kafa atıyor.

Selams şekerler annemle konuştuk diyor ki astrolojide ikizler burcunda dalgalanmalar varmış trump ta ikizler burcuymuş boş boş konuşacakmış ve piyasayı kötü etkileyecekmiş 2 odanın perdelerini yıkadım koltuk sildim 1 makina da bebeğin nevresimi ve çamaşırları yıkandı.

Benim kocam da ikizler burcu
Bu arada ben Donald trump'a bayılıyorum ya.
Yüzünun şekli duruşu tarzı yürüyüşü tavırları

Senin oglan kafasini sabit tutabiliyormu tuğçe? Benim kiz daha tam tutamıyor ya bazen kucaktayken bir bakiyorum güm kafa atıyor.
Tutuyor evet mama sandalyesinde ilk hafta tam alışamadı öne doğru eğiliyordu oyuncakları tutmak için . Şimdi güzel duruyor ama içine minder koydum kaymaması için . Senin kız kg olarak daha iyi rahat oturur bence .

Benim kocam da ikizler burcu
Bu arada ben Donald trump'a bayılıyorum ya.
Yüzünun şekli duruşu tarzı yürüyüşü tavırları ♥♥
Karısı adamdan nefret ediyor eliyle adamı nasıl itiyor püre yA bi korona olmadı olsa da kadın da kurtulsa bizde . Bu arada ben aslanım yükselenim ikizler eşim direk ikizler . Anneme diyorum ki anne yA evde alınıyorum bazen birşeyler bu ara diyorum annem de ikizler burcu hareket halinde ondan diyor

Burclarımız tıpatıp aynı ben aslan eşim ikizler

canım merak etme yollar kapanmaz artık. Geçen sene temmuzda açıklandı seçimlerden dolayı bu hafta açıklanır bence bizim tayin aksam 9 gibi felan açıklanmıştı belli saatide yok bugün insallah açıklanır

Bu arada bebeği mama sandalyesine oturtup duşa girdim oda kapıda beni izledi şarkı söyledim minik kurbağa diye kendime bakım yaptım anneannem ve babaannemle konuştum bebeğin elime meyve filesi ile muz ve kayısı verdim o takılırken bende masa hazırladım

Akşama da eşimin halasına randevu verdim kadına aşığım resmen çok tatlış İngiltere’de yaşıyorlar görüntülü konuşacağız doğalgaz faturası 50 TLgeldi tam düşündüğüm gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…