- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.461
Çeyreği başka yere sormadımBereketli olsun canım çeyrek 608 gösteriyor yarım niye öyle pahalı ki
Burada da yasak var aslında ama herkes sokakta püre bayramda çocuklar şeker topladılar düşün durumu . Eşimin nöbetleri çok uzun oluyor o olmadığı zaman çok sıkılıyorum dünde çok rüzgar vardı bebeği alıp çıkamadım çıksam nerede gideceğim hoş oda ayrı bir dava yani neyse . Bugün biraz nefes aldık iyi oldu . Akşam eşim bazen 6 da geliyor yemek yememiz kaldırmam 7 oluyor bebeğin uyku saati geldiği için her istediğimde çıkamıyoruztuce_tuce evet benimde 86 geldi . şaşırdım az gelmiş diye.
İyi yapmışsın dışarı çıkmakla . Bize yasak var. Çarşamba cuma çıkarız artık.
Bu ne enerjioğlan hala uyumadi çıldırttı bugün ya . Erkenden kalkti bahçeye de indirdim oyunda oynadık daha oyuna doymuyo
Ayyyyykızlar yazamıyorum ama arada açıp okumaya çalışıyorum.tuce_tuce benim büyük kızım da senin abi bebek gibiydi hiçbir yemeğe ağzını açmazdı. Sadece tarhana çorbası yemek isterdi.Neler yapardım ona neler yesin diye. Sürekli ağzını kapatır kafasını çevirir her yer batardı.
İştahlı bebeklere hayretle bakardık eşimle. Nasıl da ağzını açıyor diye.
Büyük kızım şimdi nasıl dersen çok güzel yiyor. 7 yaşında. Gelişimi çok iyi. Ama çok seçiyor. Asla salata yemez mesela. Taneli sulu yemekleri yemez kuru fasulye nohut bezelye gibi.Köfte yer ama et yemez. Sadece kaşar peynir yer. Onuda markasına kadar ayırt eder tadını. 2 marka dışında yemezBöyle kadar çok kriteri varki. Ömrümü yedi ömrümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?