Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de tekrar uyurlar mı diye 1 saattir yatakta tutuyorum ama nafile bir uğraş benimki sanırım
Dün çocuklar uyuyunca eşimle az çay içtik ben mutfağı topladım sohbet ettik derken 12 gibi uyudum çok pişmanım bu arada normalde 20-30 gelen su faturam bu ay 90 gelmiş nasıl oldu anlamadım itiraz ettik bakalım bir şey çıkacak mı

Bizde de tam tersi elektrik çok geliyor su hep aynı 3 aydır su faturası kuruşuna kadar aynı okumaya gelmiyorlar desem faturayı posta kutusuna bırakıyorlar

Günaydın kizlar.

Halk otobüsleri vs tıklım tıklımmis
İnsanlar dip dibe.
Zaten 2. Dalga çok kötü gelecek deniliyor.
Bence bu serbestlikten sonra gelmese bile okullar açılınca kesin gelir
Sadece pazartesi günü biraz dikkat ediliyordu sonra hep kalabalık otobüs seferleri aratmadığı sürece zor o işler oturanlar tek ama ayaktakiler dipdibe

Turkiyenin en büyük sorunu insanlarin büyük bir çoğunluğunun bilinçsiz olması. Avrupada herkes sosyal mesafeye çok dikkat ediyor. Burda minibüs şoförü bir kaç kuruş daha fazla kazanacak diye insanları tıkıştırıyor dolmuşun içine insanlarda aman benimi bulacak virüs diye biniyor. Maske takmayanlari uyaranlar ya bicaklaniyor ya darp ediliyor. Restoranlarda garsonlarin buyuk bir cogunlugu maske takmiyor. Cafelerde herkes dipdibe. Bu zamana kadar devlet yasak koyarak kısıtlama getirerek durumu kontrol altına almayı bir şekilde basariyordu ama bu normalleşme sürecinde insanlarin bilinci ve kendi alacakları tedbirler devreye giriyor bizim insanımızda sağolsun bilinç konusunda büyük bir eksiklik yaşadığı için virüs kontrolden çıkacak gibi.

Ama otobuslere sinir koyduklarinda 3 kati arac cikarmadilarki daha saatler ile oynanarak azaltildi kamunun tamamini cektiler ozel sektor mecbur saatinde gidecek 1 kez gec gider 2 kez gec gider 3. Ye kamuda bile gec gelmek sorun olur bu insanlar nasil ise gidecek onu dusunen yok dun haberlerde kiz mecburum diyor ise gidiyorum care gosteren yok. Ozel kamu ayrimi yapmadan en azindan mesai saatlerini yarim saat sirayla gelecek sekilde duzenlemelilerki otobuslerde istenen mesafe saglansin
Kac kere polis denk gelmis insanlar yagmur altinda bekliyor minibusten indiriliyor e ben cezaya kalicaksam nasil olacak kac saat bekleyebilirim sabaha kadar evime gidemem Istanbulda ulasim ztn yeterli degildi. Ya mesaiyi 7 gune yayip sirayla cagiracaklar yada otobus servisi arttiracaklar.

ama şöyle de bişey var herkes işe gidiyorum gitmek zorundayım diyo ama gezmek zorunda olmadığı halde sürekli bi gezme halindeler. maske takmıyorlar 20 yaşından küçük çocukları sokaklara gönderiyolar parklar hep dolu . Yapmayın etmeyin diyolar dinleyen yok herkes birbirine gidiyo. Geçen bayram yasak olmadan cuma günü yatılı gittiler gidecekleri yere 4 gün kaldılar mesela . İnsanlar birazda kendine baksın suçu biraz kendimizde arayalım bence devlet elinden geleni yapiyo şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…