Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yüzsüzlere bak ya. Birde uyaniklik yapip ozamanki tl degerinden odeyecekleri yetmiyormus gibi yine gunden gune deger kaybeden tl olarak taksit taksit odeyecekler. Hey allahım sen böyleleriyle karşılaştırma bizleri amin.

Ah ah valla kimseye borç vermeyeceksin bu devirde.Veriyorsan geri gelmeyecek gibi düşünüp öyle vereceksin.Çok yazık ya insanların güvenini böyle kullanıyorlar.Kardeşleri filanmı nasıl bunu söyleme yüzsüzlüğünü yapabiliyorlar.Bunu yapmayı kar sayıyorlar ama Allah çıkartır.kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.

hamilelikte oluşan çatlaklara felan iyi geliyomus bende sürüyorum kendime

benim cildim de aşırı kuru bende deneyeyim canım

benim cildim de aşırı kuru bende deneyeyim canım
Dene mutlaka canım ben birde aşırı kuru olan yerlere göğüs ucu çatlakları için sürülen lanolin merheminden sürüyorum oda iyi geliyor aklında bulunsun. Dudaklarima da sürüyorum bakım olsun diye kizim doğduğunda gogus uçlarımdaki çatlaklara kullanmıştım fazla geldi ziyan olmasın diye düşündüm

aaa çok iyi düşünmüşün canım valla

Kizlar bende cok gergin bir gun gecirdim
Yay basak balik el kaldirsin dayanin az kaldi
Simdi bi aglamak tutturdum hayrolsun

tüh bizim de başımıza gelmeyen kalmadi bugün başımın ağrısı geçmiyor

Aynen
Annemde hasta oldu resmen
Kardesim ayri uzuldu
Neyse bitti yarina hazirim
Ay tutulmasina bagladim yay balik basak cok etkilenecekmis ben yay esim balik

Zeynep döneri hangi etten yapıyorsunuz? Benim de kafamda var ama doner olur mu bilemedim. Round eye düşündüm

Olsun sen bunu yazdin ya gel opucem mutlu oldum
Sarılalım sıkı sıkı bu ay bizim her kötü şeyimiz bitmiş güzel bir başlangıç yapabilirmişiz.
Hiç altın döviz ne durumda bakamadım. Ama bugün harcama yapacağım bir kalem vardı yapmadım +1500 kardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…