Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar
Güneş burcum yay yukselenim başak felegin çemberinden geçiyormuş yaylar.
Valla eşimle bizim ikizler daha doğrusu eşim ikizler ben Aslan yükselenim ikizler ve çok gerginiz. Yere oturup bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Aft çıktı geçmiyor bir türlü,
Kimseye sataşmayayım, kızın son günleri üzülmesin diye diye sabır çekiyorum valla. Bitecek sıkıntı olgunlasacagiz, güzel şeyler olacak diyorum sürekli, suyla oynuyorum sık sık
Acıktım bir şeyler atıştırdım,
Duş alayım cilt bakımı yapayım moralim yükselsin

Benimde dun sıkıntılıydı
Ise gidip geldigim gruba biri eklenmek istedi resmen yılıstı
Esnek donemde 1 kac kez ses etmedim
Dun giderken arabaya biniverdi
Kac kez hayir dendi kac kez soylendi bilmiyorum. Yeni gecis yapti gectigi gun yola soylenmeye basladi 11 sene iscilik yapmis 3 gun ozel kaleme bakmis memur olmus yeni yonetimin surmeye calistigi biri. Kosa kosa geldi ilk gunden mizmizmiz. Tasimak zorundamiyim pasa gonlum istemiyor
Kac kisiye dedikodumu yapti o duyarsa daha cok kizar hayirsa hayir demisler yok yapismisti..
Dun sofor arkadasa cemkirdim hayir diyemedim ayarlicam dedi.
Bu arada araba uno. Bir demek bir. Tek kisilik.
Aksam bindim otobuse geldim.
Onunda saatini kacirmisim yarim saat bekledim gelen kalabalikti fln.
Gece msj atmis seni alirim diye
Ama cok fena yapicam. Selam bile vermiyor bide istemiyorum diye tripli
Birde yaptigi isi beceremiyor 1.5 ay bizi ugrastirdi hatanin bizde oldugunu bile kabul etmedi.
Baskan bile budami olmadi yaa budami gol degil tuh diyor kimse sevmiyor adami yahu dedikodumu yapti agziyla kus tutsa kusu kafasina atarim.

Ay gercekten sımsıkı sarilasim geldi tamda guzel baslangiclara ihtiyacim oldugu donem
Ohh mis gibi..

Günaydın kizlar herkese mutlu günler diliyorum. Oğlanla kahvaltı yaptık kiz uyudu oğlanın yastigini ve kışlık yorganını attım makinaya yıkanıyor. En az 3 posta çamaşır var yıkanması gereken bugün çamaşır makinesi full çalışacak. Bulaşık makinasini boşaltıp kahvaltılık bulaşıkları atmam lazım içine. Banyo yıkanacak sil supur yapılacak toz alınacak. Ben böyle yapilacaklar listesi yapiyorum ama inşallah çocuklar birakir. Alış verişe gidilmesi lazım cocuklarin bezi ıslak mendili kizin maması hepsi akşamı zor çıkarır. Meyve sebze ve sütte alınması lazım. Eşime liste yapacağım akşam gelirken alsın.

Güne hızlı başladım. Oğlumu kontrole götürdüm uzun zaman sonra. 5 kilo süt gelmişti sabah. Kaynattım. Yoğurt mayalayacağım. Ben yemekleri sabahtan yapıyorum. Çocuklar acıkınca hazır oluyor. Kabak yemeği ve mercimek çorbası koydum pişiyor. Pilavım da var dolapta. Şimdi bi kahve molası verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…