Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Sabah dışarda isim vardi onları hallettim.sıcağa kalmayayım diye 9nda gittim ama korkunçtu. tuce_tuce sağlık olsun cnm üzme kendini aileden uzakta olmak özlem çok zor ama boşver hem belki gramse alırsın bu ay Kmsl Hnd adana ya rakibiz sıcaklık konusunda güneşe ateş etsek hakkımızdır

Ahahahahhhahhhh aynen valla

Şuan varya bana trilyon versen yine de kesmez

Haklısın tatlım
Milleti özlediğimden değil yA hava değişimi istiyorum artık 1 senedir gitmedik sorun o . Annemlere gel desem arabayla gelirler kv kp filan annemler kapıdan çıkar direk onlar gelir bu sefer istemiyorum onları . Abi bebeği sünnet ettirmeye karar verdik hava daha fazla ısınmadan . Biz sünneti yaptırırız izinler açılır hemen

Su kesintisinden nefret ediyorum. Su olmayınca hayat duruyor sanki. Insallah gelir bir an önce işlerini halledersin.

Darısı damatlıga artık havalar da nasıl ısındı bir anda bende cok bunaldım hep ev aynı şeyler insan yüzü göremiyoruz dbakira gidesim var ama.korkuyorum da

Mutfaga acilen kalıcı bir çeki düzen vermem lazım karmakarışık benim aldıklarım hediye gelenler. Daha acilmamis hediyelik paketler var bir suru. Gardrobum desen oda ayni giymedigim kiyafetlerle dolup taşıyor üniversite döneminden kalan bir suru giysi var hala. Kızın kuculenleri oğlanın kuculenleri hepsini ayırmam lazım. Gozumu yoruyor artık bu kadar şey. Cocuklarin giysilerini kv versem mi diye dusunuyorum onun cevresi genis ihtiyaci olana verir ama öteki taraftan versem bir ton laf edecek. Alisik degil iki adetten fazla kiyafet gormeye adimi musrife çıkaracak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…