- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.021
Biz maaş alacağız ya sarı kız hemen yükselsinAltın yükselişte
Hiç sorma. Tepe yapar hemdeBiz maaş alacağız ya sarı kız hemen yükselsin
Ben bu ay alım yapmayıp bekleyeceğim izin açılır açılmaz hemen yola çıkacağız çünkü . Nedense almak içinde hiç hevesim kalmadı şuan . Ama bu evin bütçesine el atmam lazım ipin ucu kaçıyorHiç sorma. Tepe yapar hemde
Tuçe hiç üzülme bence demek ki böylesi daha hayırlıMilleti özlediğimden değil yA hava değişimi istiyorum artık 1 senedir gitmedik sorun o . Annemlere gel desem arabayla gelirler kv kp filan annemler kapıdan çıkar direk onlar gelir bu sefer istemiyorum onları . Abi bebeği sünnet ettirmeye karar verdik hava daha fazla ısınmadan . Biz sünneti yaptırırız izinler açılır hemen
Zalim sarı kız neden böyle yapıyorsunAltın yükselişte
Hani Philly Cheese steak diye burada donerimsi bir sey yapiyorlar ya biz onun etini aliyoruz, et cok ince yaprak yaprak kesilmis halde, doner boyutunda kucultuyoruz sadece, icine istedigin baharatlari, biraz da koyun/kuzu yagi ekle tavada pisir, cakma doner oluyor, ben Iskender de yapiyorum bundan. Biz bu eti Restaurant Depot dan aliyoruz, giris icin uyelik lazim, is yeri sahiplerine uyelik veriyorlar, esimin patronu kartin birini bize verdi sagolsun. Sanirim bizim kusbasi olarak kullandigimiz et round eye, etten de cok anlamiyorum gerci.Zeynep döneri hangi etten yapıyorsunuz? Benim de kafamda var ama doner olur mu bilemedim. Round eye düşündüm
Ay evet yarın doktordan randevu aldımTuçe hiç üzülme bence demek ki böylesi daha hayırlı
Abi bebek gerçekten abi oluyor demek ki
Çok iyi yapmışsın.Vakifbank kredi kartımdan faizsiz masrafsız nakit avans vardı 1500 çektim 4 taksit.
Kız sen iyi alıştın yatmaya iki gündürSabah kahvaltı yapmak istemedi canımız
Simit poğaça açma çikolatalı süt şalgam aldık toplam 20 tl tuttu
Öğlen arkadaşa gittik 10 de çocuklara cips aldık
10 tl de marketten yoğurt ekmek aldık
Toplam harcama 40 tl
Dünden yeşil fasulye var yanına da etli döğme pilavı ve semizotu salatası yaptım
Ayyyyy bugünde iş yapmadım
Büyük kızım sporda küçük kız uyuyor
Bende kahve içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?