Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evin işi bitmiyordu

Kahvaltıdan sonra Bir makine çamaşır yıkandı astım, banyo wc temizledim. Buzdolabı düzenledim sildim.

Oğlana banyo yaptırdım uyuttum uyanmak üzere şimdi

öğleden sonra da yemek düşünür yaparım, yoğurt mayalarım. oğlanı dışarı çıkartırım akşama doğru tenhalarda dolaşırız.

dün eşim izinliydi o çocukla ilgilenirken ben markete gittim haftalık alışveriş yaptım 160 tl gibi birşey harcadım. ayrıca çocuğa yazlık sandalet sipariş ettim inşallah ayağına olur yorumları iyiydi baya. Fiyat 65 tl.

bugün sıfır harcama olur eksik birşey yok şükür

Hiç sorma. Tepe yapar hemde
Ben bu ay alım yapmayıp bekleyeceğim izin açılır açılmaz hemen yola çıkacağız çünkü . Nedense almak içinde hiç hevesim kalmadı şuan . Ama bu evin bütçesine el atmam lazım ipin ucu kaçıyor

Tuçe hiç üzülme bence demek ki böylesi daha hayırlı

Abi bebek gerçekten abi oluyor demek ki

Zeynep döneri hangi etten yapıyorsunuz? Benim de kafamda var ama doner olur mu bilemedim. Round eye düşündüm
Hani Philly Cheese steak diye burada donerimsi bir sey yapiyorlar ya biz onun etini aliyoruz, et cok ince yaprak yaprak kesilmis halde, doner boyutunda kucultuyoruz sadece, icine istedigin baharatlari, biraz da koyun/kuzu yagi ekle tavada pisir, cakma doner oluyor, ben Iskender de yapiyorum bundan. Biz bu eti Restaurant Depot dan aliyoruz, giris icin uyelik lazim, is yeri sahiplerine uyelik veriyorlar, esimin patronu kartin birini bize verdi sagolsun. Sanirim bizim kusbasi olarak kullandigimiz et round eye, etten de cok anlamiyorum gerci.

Dondurma bitmek üzereydi markete gittim
2 kutu dondurma
5 paket petibör bisküvi
2 kutu külah
2 adet biscolata
Sanırım 46 tl ödedim ama eşimin hediye kartından ödedim
Mozaik pasta yaptım
Taze fasulye pişirdim
Salata ve karpuzla yeriz tek yemek yeter bu yaz günlerinde

Sabah kahvaltı yapmak istemedi canımız
Simit poğaça açma çikolatalı süt şalgam aldık toplam 20 tl tuttu
Öğlen arkadaşa gittik 10 de çocuklara cips aldık
10 tl de marketten yoğurt ekmek aldık
Toplam harcama 40 tl

Dünden yeşil fasulye var yanına da etli döğme pilavı ve semizotu salatası yaptım

Ayyyyy bugünde iş yapmadım
Büyük kızım sporda küçük kız uyuyor
Bende kahve içiyorum

Kız sen iyi alıştın yatmaya iki gündür adana sıcağından bu rehavet kesin
Ben de sabah acayip enerji ile başlamıştım ama şuan gitti ne var ne yok akşam olsa da uyusak diye saat te gözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…