- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.041
hemen detay anlat okuyamadım kııız ne kaçırdımAy evet yarın doktordan randevu aldım
Philly steak iyi fikirHani Philly Cheese steak diye burada donerimsi bir sey yapiyorlar ya biz onun etini aliyoruz, et cok ince yaprak yaprak kesilmis halde, doner boyutunda kucultuyoruz sadece, icine istedigin baharatlari, biraz da koyun/kuzu yagi ekle tavada pisir, cakma doner oluyor, ben Iskender de yapiyorum bundan. Biz bu eti Restaurant Depot dan aliyoruz, giris icin uyelik lazim, is yeri sahiplerine uyelik veriyorlar, esimin patronu kartin birini bize verdi sagolsun. Sanirim bizim kusbasi olarak kullandigimiz et round eye, etten de cok anlamiyorum gerci.
Hahahaha bende sana yazacaktım kocam dur kesinleşsin kadını heyecanlandırma dediPenguen koşş Kara kuvvetleri uzman tayinleri açıklanmış biz beklemede Genelde 1hafta arayla belli oluyor Cuma bızımkı acılanır inş
Hemen haberim oldu tetikteyim pusuda bekliyorumHahahaha bende sana yazacaktım kocam dur kesinleşsin kadını heyecanlandırma dedi
Ahahhahaha evet valla yatmak rahatlık veriyormuş sıcağı hiç söyleme zaten akşam 8 sabah 10 a kadar klima çalışıyor 1 ay sonra 24 saat çalışırKız sen iyi alıştın yatmaya iki gündüradana sıcağından bu rehavet kesin
Ben de sabah acayip enerji ile başlamıştım ama şuan gitti ne var ne yok akşam olsa da uyusak diye saat te gözüm
Bizim Tugay komutanı da izinleri açar artık herhalde tayinler de açıklanmaya başladıHemen haberim oldu tetikteyim pusuda bekliyorumEşimede ben haber verdim
Madem izne gidemiyoruz bari oğluşu sünnet ettirelim dedikhemen detay anlat okuyamadım kııız ne kaçırdım
Neden kapalı olduğunun mantıklı bir açıklaması yok tabiki. Bu arasa ben vişne reçeli yapıyorum . Çekirdekleri çıkartıyorum sonra üzerine 1 e 1 ölçüde şeker döküyorum 1 gece bekliyor sabahta kaynatıyorum püreHerşey çok çok normale döndü
Sizin izinler mutlaka acilir
oouuy ya yaptırın tabi bizde 3 aylıkken yaptırmıştıkMadem izne gidemiyoruz bari oğluşu sünnet ettirelim dedikbirkaç günde düzelir havalar da ısınmadan dedik . Zaten ben bu işe kalmışayım izinler de açılır dedim
Buzluktan çıkartıp direk düdükleye koyuyorum üzerine istediğim miktarda şeker atıp suyu koyup ağzını kapatıyorumtuce_tuce dondurucuya attıktan sonra kompostosu nasıl yapiyorsun
Blenderda çekiyorsun galibaBuzluktan çıkartıp direk düdükleye koyuyorum üzerine istediğim miktarda şeker atıp suyu koyup ağzını kapatıyorum
Diğer tayinlerde belli olunca açılır bence.Bizim tayin müjdesini alalım aynı gün sizin izin müjdesini inş.Bizim Tugay komutanı da izinleri açar artık herhalde tayinler de açıklanmaya başladı
Süzgeç kullanıyorum . Çünkü çekirdeklerini çıkartmıyorum çıkartıp buzluğa atınca güzel olmuyorBlenderda çekiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?