- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.101
7 kilo verdim bakalım devamı gelicek miTeşekkür ederimbana da en iyi gelen spor yürüyüş ama aylardır hiç yapamadım hep evdeydim. Ben de bundan sonra yürüyüş yapmak istiyorum sarkmamak için.
vermen gereken kilo az çok rahat verebilirsin, protein ağırlıklı beslenip yürüyüş yaparsan hemen gitmeye başlar kilolar
Ayyy bayıldım bende yapmak istiyorum gereksiz insanları atsam şöyle oh mis
7 kilo verdim bakalım devamı gelicek mi
Beni en çok zorlayan hamur işi bağımlılığım ve şu an yaz geldiği için dondurma
Her akşam yiyorum bu aralar
Özendiğim hayatı yaşıyorsunBizim evde hayat 6 dan sonra başlıyor kek dondurma çay kahve meyve
Aslında evde hiç fazladan eşya bulundurmamaya çalışıyorum ama kiloya gelince biraz cimriyim herhaldevalla verelim canımhatta hayatımızdaki tüm fazlalıklardan kurtulalım kilo , eşya, insan beni daraltan herşeyden kurtuluyorum valla çok mutluyum
Ayyyy ben ne zamandır tartıya çıkmıyorum çıksam belki yüzleşecem ama korkuyorumBeni en çok motive eden şey kilolu resimlerim oldu
Bi akşam arkadaşlar resim attılar bi etkinliğimizden
Aman allahım görmez olaydım68 civarıydım o ara
Hemen ertesi sabah diyete başladım bir süre çok hızlı kilo verdim yine az az vermeye devam ediyorum
Benim hiç fazla eşyam yok zatentuce o kadar rahatlıyorsun ki anlatamamfazla eşyalarımı çıkarmaya başlayalı çok olmuştu evim ferahladı. Gereksiz insanlarla da arama mesafe koydum merhaba merhaba o kadar. Beni germelerine hiç izin vermiyorum artık. Böyle bir rahatlık yok
“inan sana değil kastım, cahille sohbeti kestim.” Hayat felsefem
Benim hayatım hep minimalÖzendiğim hayatı yaşıyorsun
Minimalizm akimi dunyada coknkarsilik buldu yeni dünya düzeninde çok da mantıklı.
Bunun üzerine kitaplar var bende okumak istiyorum
Akillı kadınsın tatlim çocuğun yediği helal giydiği oynadığı haram.ben ilk çocukta çok abarttım ama şimdi topladım kendimiBenim hayatım hep minimaloğlana bile fazla eşya almamak için kendimi yırtıyorum 75 TL ye salıncak aldık letgodan hemen çöpe atabilelim diye
Ben kalabalığı sevmiyorum ne kadar eşya o kadar zor temizlik düzen vs vs işte sen anla . Çocuğun eğitim vs daha önemli para harcayacağım günler o zaman asılAkillı kadınsın tatlim çocuğun yediği helal giydiği oynadığı haram.ben ilk çocukta çok abarttım ama şimdi topladım kendimi
canim süpersinAy bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor
tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.
Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı☺☺
Sağolasın canımcanim süpersinkaç kiloydun çok iyi vermişin maşallah
bende bugün pizza yedim bende başlayım sizleeTamam canım başlayalım
süpersin valla helal olsun ben 63 kiloyum bende 5 6 kilo vermek istiyorumSağolasın canım95 kiloyla başladım şimdi 73 kiloyum. Hedef 63 ☺
Bi an önce gerçeklerle yüzleşAyyyy ben ne zamandır tartıya çıkmıyorum çıksam belki yüzleşecem ama korkuyorum
Maşallah canım güncel kilon kaç ben ramazandan beri veremiyorumAy bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor
tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.
Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı
Yazmışsın canım yeni gördüm kilolarımız yakın bir ay olacak 72 altına düşemedim bende kasımdan beri sağlıklı besleniyorum 65 olmadan dinlenmek istemiyorum ama ramazanda uzun süre aç kalınca iştahım açıldı düzenim değişti tekrardan eski beslenme düzenime dönemedim.taşınma isleride başlayınca spor da aksıyor tabi.hedefim 56 eylüle kadar ne kadar verirsem o kadar iyicanım ben şuan 73 kiloyum. 95 gibi bir kilo ile başladım hamilelik sonra birden iş hayatından evde çocuk bakma hayatına geçince çok fazla kilo aldım.
hedefim kilomu 63-68 arasında opsiyonlamak. O yüzden 63 olana kadar durmayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?