Bugün ne aldin kaç tl harcadin

7 kilo verdim bakalım devamı gelicek mi
Beni en çok zorlayan hamur işi bağımlılığım ve şu an yaz geldiği için dondurma
Her akşam yiyorum bu aralar

Ayyy bayıldım bende yapmak istiyorum gereksiz insanları atsam şöyle oh mis

tuce o kadar rahatlıyorsun ki anlatamam fazla eşyalarımı çıkarmaya başlayalı çok olmuştu evim ferahladı. Gereksiz insanlarla da arama mesafe koydum merhaba merhaba o kadar. Beni germelerine hiç izin vermiyorum artık. Böyle bir rahatlık yok

“inan sana değil kastım, cahille sohbeti kestim.” Hayat felsefem

7 kilo verdim bakalım devamı gelicek mi
Beni en çok zorlayan hamur işi bağımlılığım ve şu an yaz geldiği için dondurma
Her akşam yiyorum bu aralar

aynı bağımlılıklara ben de sahiptim hala da seviyorum ama yesem bile çok az yiyorum, ben bunun tadını yıllardır biliyorum gerek yok şuan diyorum kendime.

dondurma için de şöyle bir çözüm buldum kendim yapıyorum meyvelerden. Bir magnumun bir Maraş usulünün yerini tutmuyor ama bana yetiyor

valla verelim canım hatta hayatımızdaki tüm fazlalıklardan kurtulalım kilo , eşya, insan beni daraltan herşeyden kurtuluyorum valla çok mutluyum
Aslında evde hiç fazladan eşya bulundurmamaya çalışıyorum ama kiloya gelince biraz cimriyim herhalde

Ayyyy ben ne zamandır tartıya çıkmıyorum çıksam belki yüzleşecem ama korkuyorum

Benim hiç fazla eşyam yok zaten atmayı çok severim hiç fazla almam . Cahille sohbeti bende izne gidince kesmiş olacağım öyle susup bakacağım

Özendiğim hayatı yaşıyorsun
Minimalizm akimi dunyada coknkarsilik buldu yeni dünya düzeninde çok da mantıklı.
Bunun üzerine kitaplar var bende okumak istiyorum
Benim hayatım hep minimal oğlana bile fazla eşya almamak için kendimi yırtıyorum 75 TL ye salıncak aldık letgodan hemen çöpe atabilelim diye

Benim hayatım hep minimal oğlana bile fazla eşya almamak için kendimi yırtıyorum 75 TL ye salıncak aldık letgodan hemen çöpe atabilelim diye
Akillı kadınsın tatlim çocuğun yediği helal giydiği oynadığı haram.ben ilk çocukta çok abarttım ama şimdi topladım kendimi

Akillı kadınsın tatlim çocuğun yediği helal giydiği oynadığı haram.ben ilk çocukta çok abarttım ama şimdi topladım kendimi
Ben kalabalığı sevmiyorum ne kadar eşya o kadar zor temizlik düzen vs vs işte sen anla . Çocuğun eğitim vs daha önemli para harcayacağım günler o zaman asıl

canim süpersin kaç kiloydun çok iyi vermişin maşallah

Maşallah canım güncel kilon kaç ben ramazandan beri veremiyorum

Yazmışsın canım yeni gördüm kilolarımız yakın bir ay olacak 72 altına düşemedim bende kasımdan beri sağlıklı besleniyorum 65 olmadan dinlenmek istemiyorum ama ramazanda uzun süre aç kalınca iştahım açıldı düzenim değişti tekrardan eski beslenme düzenime dönemedim.taşınma isleride başlayınca spor da aksıyor tabi.hedefim 56 eylüle kadar ne kadar verirsem o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…