- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.141
Bana çok bilimsel alt yapisi olan birşey gelmedi. Çok kişi var 50 kilolaryla hamile kalan.hiç stres sıkıntı yapmadan çalışmaya devemGünaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğündesabah da sizleri okudum
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
şimdilerde 60-62 arasıyım.
bol sıvı tüketimi şartben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
Hadi bu yaz verelim kiloları sezon sonu dolabı yenikeyelimBenim de midemi ağrıtıyor yerim ama yeterli biraz zayıflayım 72 kg sabah tartıldım. Yumurta haşladım domates koydum çantama kahvaltıda yerim. Öğlen içinde ton balığı götürüyorum
çok iyi olur birbirimize destek olursak yaparım ben bu işi tek başıma diyet yapmayı sevmiyorumHadi bu yaz verelim kiloları sezon sonu dolabı yenikeyelim
Acaba arkadaşın kilonu kıskanmış olabilir miGünaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğündesabah da sizleri okudum
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
bol sıvı tüketimi şartben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
Püre 9. Ay aşısını yaptırdınız mı?Günaydın.
Sıcaktan hicbirsey yapasim gelmiyor
Haziran sonu aşı var dedi ASM de hemşire.Püre 9. Ay aşısını yaptırdınız mı?
Bu ay için doktor sizden bişey istedi mi?
Bebeklerimizn tarihleri yakın o yüzden sana soruyorum
Kan tahlili istediler miHaziran sonu aşı var dedi ASM de hemşire.
Götüreceğim.
Bahsetmediler.Kan tahlili istediler mi
Teşekkür ederim.Bahsetmediler.
Oğluma tuttuğum deftere baktım 9.ayda kan sayımı yapmışlar ona. 13.1 çıkmış hatta.
Telefen edeceğim. Kıza da yapsinlar
Bu mesajın burda değil de bdv de olsa baya bir tepki alırdın muhtemelen.Kızlar beni galiba zor günler bekliyorbekar bir kardeşim var 28 yaşında diğerleri evli. Annem uzun zamandır evlenmesini istiyor ama kardeşim bir türlü kafasına yatan biriyle karşılaşmadı. Az önce konuştuk kiz arkadaşı olduğundan soz etti herşey güzel başladı ama sonrasinda kizin evlenmiş ve boşanmış olduğundan bahsetti. Kardeşimin niyeti ciddi tam konuşamadık oğlum bağırıp çağırıyordu arkadan o uyuduktan sonra arayacağım. Annem bunu öğrense hem yüreğine iner hemde kıyameti koparır ortalığı yıkar huyunu bilmiyorum. Bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çok şaşkınım. Kafam karman çorman. Annem bu kardeşime çok düşkün böyle birşey asla kabul etmez adim gibi biliyorum. Banada çatar büyük ihtimalle hep sen yüz veriyorsun diye. Düşündükçe daralıyorum.
28 yaşında çocuğu yok bildiğim kadarıyla. Kardeşim mutlu görünüyor kızın tarafından anlattı biraz olup bitenleri ama tek taraflı dinlemiş tek isteğim o konuda naif davranmaması cunku her hikayenin cift tarafi vardir geri kalan onun tercihi bana kalırsa. Ama annemin tepkisini düşündüğümde içim kararıyor.Çocuğu var mı kızın.
Kaç kasında kız.
Elimden geldiği kadar olmaya çalışıyorum zaten tercihini elestirmedim sadece şaşkınlığımi dile getirdim. Zor günler bekliyorum derken annemin vereceği tepkiyi biliyorum buda hepimizi huzursuz edecek bunu kastettim. Kardeşimin kararına saygı duyuyorum benim için önemli olan onun mutlulugu. Ve evet hepimizin başına gelebilir telefonu kapattıktan sonra kızın yerine ilk kendimi koydum zaten kotu giden bir evlilikten sonra iyi biriyle tanışmak herkese umut olur o kizada olmuştur belki.Bu mesajın burda değil de bdv de olsa baya bir tepki alırdın muhtemelen.
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.
bende evliyim, çok şükür iyi giden bir evliliğimiz var. Ama yarının ne olacağı belli olmaz.
Bence annen gibi düşünme, kardeşine destek ol.
Kardeşinde evlenmiş boşanmış olabilirdi kız bekar olabilirdi.Dünya hali kimin basına ne gelecegı belli olmaz hersey kader.Böyle düşünmenize üzüldüm açıkcası çokta yorum yapmak istemiyorum hassas konular bunlar.Benim teyzemin oğlu evlendi boşandı 10 yasında oğlu vardı 9yas küçük biriyle evlendi kızında ilk evliliği üstelik.Kızlar beni galiba zor günler bekliyorbekar bir kardeşim var 28 yaşında diğerleri evli. Annem uzun zamandır evlenmesini istiyor ama kardeşim bir türlü kafasına yatan biriyle karşılaşmadı. Az önce konuştuk kiz arkadaşı olduğundan soz etti herşey güzel başladı ama sonrasinda kizin evlenmiş ve boşanmış olduğundan bahsetti. Kardeşimin niyeti ciddi tam konuşamadık oğlum bağırıp çağırıyordu arkadan o uyuduktan sonra arayacağım. Annem bunu öğrense hem yüreğine iner hemde kıyameti koparır ortalığı yıkar huyunu bilmiyorum. Bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çok şaşkınım. Kafam karman çorman. Annem bu kardeşime çok düşkün böyle birşey asla kabul etmez adim gibi biliyorum. Banada çatar büyük ihtimalle hep sen yüz veriyorsun diye. Düşündükçe daralıyorum.
Yok artık resmen kıskanmışGünaydın kızlar
O söylediğin Türk toplumuna ters adam isterse 20 kez evlensin önemli değil kadın 1 kez evlendin o iş bitiyorKardeşinde evlenmiş boşanmış olabilirdi kız bekar olabilirdi.Dünya hali kimin basına ne gelecegı belli olmaz hersey kader.Böyle düşünmenize üzüldüm açıkcası çokta yorum yapmak istemiyorum hassas konular bunlar.Benim teyzemin oğlu evlendi boşandı 10 yasında oğlu vardı 9yas küçük biriyle evlendi kızında ilk evliliği üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?