- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.121
Nasıl becerdin sırlarını paylaşırmısın bizimleAy bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum
Malum aylardır kimseyle görüşmedik. Şuan beni gören herkes şok geçiriyor
tam 22 kilo verdim Kızlar Aralık ayından beri.
Daha verme diyor herkes ama bi 10 kilo daha vereceğim kararlıyım. Çoğu gitti azı kaldı☺☺
Canım senin çocuklar kaç yaşındaGünaydın kızlar
Zaten uyumayan bebelere sıcaklar tuz biber oldu
Bugün ayrıntılı bir temizlik yapmam lazım
Offff gece gece de tost çok iyi gider1 saat önce kendime karışık tost yapıp yemeden önce görmeliydim bu yazılanlarıben de geleyim diyete..
Ahahahahhah başla kızzzzzbende bugün pizza yedim bende başlayım sizlee
Vakifbank kredi kartımdan faizsiz masrafsız nakit avans vardı 1500 çektim 4 taksit.
Benim de midemi ağrıtıyor yerim ama yeterli biraz zayıflayım 72 kg sabah tartıldım. Yumurta haşladım domates koydum çantama kahvaltıda yerim. Öğlen içinde ton balığı götürüyorumO zaman bu geç yatmadan limon pul biber yoğurt yiyin gerçekten göbek bölgesi için ise yarıyor bu gazla az önce yedim ne hos acı beni çok aciktiriyor o da ayrı bi mevzu
canım arkadaşın niye öyle bişi dedi acabaGünaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğündesabah da sizleri okudum
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
şimdilerde 60-62 arasıyım.
bol sıvı tüketimi şartben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
inşallah daha fazla bekletmez bebiş güzel haberlerini alırızGünaydın kızlar
Gece poğaça yaptım üzerini pizza gibi yaptım çok güzel oldu kendimi tuttum 1 tane yedim elimin büyüklüğündesabah da sizleri okudum
Ben uzunca bir süredir 62-65 arasındaydım. Bir arkadaşım çok zayıf olanlar gebe kalamıyor deyince kilo aldım . Normalde 54-56 kilo idim.
bol sıvı tüketimi şartben de dikkat etmeye çalışacağım bakalım gebe kalırsam diyetisyen ile ilerleyeceğim.
Allah tez vakitte sağlıklı ve tatlı bir bebek nasip etsin ❤Günaydın kızlar
Benimkiler daha tam insan olmadı teyzesiCanım senin çocuklar kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?