Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bitter çikolata yesem bişi olmaz ama gündüz demi hurma var bide içine fındık koyup iki tane felan yiyorum şekeri çıkarmak istiyorum ama tatlısız hayat geçer mi. ..
Geçmez valla ben en kötü bisküvi yiyiyorımGöbek bağladım karantınada eşim gelince tanıyamayacak57 kilo ile karantinaya girdim 61 le çıktım boyum 1.685kilo versek ne iyi olur

Öğle arası kızlar kısır yapacakmış.Diyette kısır yeniyormu gençler ben diyet yapmadım hiç ama sıkı diyete başlıyorum
yenir canım az yağlı olunca gayette sağlıklı olur boyumuz da aynıymış verelim kiz 5 kilooo

Selamlar Hanımlar,

Fırsat bulmuşken yazayım. Bu ara hayatımız ve bütçemiz epey karıştı.

Kızıma bakan bakıcı ablamız 7 yıldır bizimle çalışıyor. Büyük kızımın doğduğu gün başlamıştı, ikinciye bakmak için devam etti. Pandemi süresince hafta içi bizde yatılı kaldı. Daha fazla kalmak istemiyor. Toplu taşımaya da çocukları ve biz razı gelmedik. Sabah 3 akşam 3 araçla geliyordu önceden. Kendisi 60 yaşında ve kalp hastası. Normalde kızımı 3 yaşına getirince ayrılacaktı ama şartlar değişti. Yeni birini bulana kadar kalırım dedi.

Biz de görüştük ve düzgün bir kadın bulduk, anlaştık. Temmuz ortası asgari ücret+sigorta şeklinde iş başı yapacak. Eski ablamızın emekliliğine de 7 ay kalmıştı. Onu da emekli etmeye karar verdik. Bu saatten sonra iş bulamaz ve primini de kendi ödeyemez çünkü. Dolayısıyla aylık gider epey yükselmiş oldu.

Büyük kızımın okul telafi eğitimine başlayacak 17 Ağustos’ta. Normalde bu sene servise verecektik ama pandemi nedeniyle vazgeçtik. Eşim de servisle gidip geliyordu, o da arabaya geçti. Dolayısıyla kızı okuldan alıp bırakabilmem için 2. arabayı almamız gerekiyor

Selam kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
pure hazel çok geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur umarım. Keşke çocuklar hiç hasta olmadan büyüse.

Dün oğlanın öğretmeni yaz tatili için kitap istemişti kargo bedava olsun diye yanına bir iki eklemede yaptım toplam 78 TL.
Ayrıca bir dergiye abone olsunlar demiş o da 50 TL
Yoğurt yapmak için süt almıştım 18 TL.

Bim e kavanoz kapağı gelecekti 10 tanesi 2,75 TL. Günleri karıştırıp dün gittim tabi yoktu. Bugün gelecekti.

Paranın hiç değeri yok hiç bir şey almadan 100 TL gidiyor.

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinGüzel haberler veririm inşAllah sizinde işinizi rastgetirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…