Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim bir ayağımız Ankara da benim ailemden dolayı
Valla Ankara’ya gidermeyeceğiz sanırım.4 bölük yerindeymiş ne şans ki eşim 5. Bölük onunda binası yokmuş.Nereye gider nasıl olur bilmiyoruz.1 yıl İzmir’de olma durumu olabilirmiş sonrA Ankara olabilirmiş bn tayın isteyecegım evrakta Ankara geçiyor izmir olursa her yıl evmi taşıyacağız çocukla biz hep perişan.Ya adam Irak’tan geliyor biz niye hiç gün yüzü görmüyoruz Allahım öyle üzgünüm ki anlatamam.

Slm kızlar
Kızımı uyutup alışverişe çıkacağız
Çocuklara yazlık biseyler bakıcam
Eşimi ikna ettim bir çeyrek alacak bu ay çok paramız kalmayacak ama 1 temmuzda kv gidiyoruz orda çok harcamamız olmuyor odetmiyor eşime kv
Alınan alındandır her zaman
Kızlar kolaylıklar diliyorum tüm tayincilere sanki ben taşınacakmışım gibi strese girdim sizinle her zorluğun bir güzel tarafı oluyor mutlaka

Penguen arastirdiniz mı Van i
Evi taşıyacaksınız galiba
Eşim pazartesi arayacak bakalım ne yapmamız lazım evi taşıycaz zaten toparlanmıştık son makinaya atacakları var onları da bu haftasonu hallederim evi temizlerim. Eşim gidince anneme geçeriz.

Netleşince dilekçe ver canım üzülme çalışacağı yer rahat olsunda gerisi halledilir sende ona göre tayin istersin belki senide geçici görevlendirmeyle İzmire gönderirler önce eşinin durumu netleşsin hemen dilekçe verme

canım hayırlı olsun Van da bence rahat olursunuz inşallahh ailenden baya uzağa gideceksin alışıyo ama insan bi şekilde
Zor olacak eminim ama düzene koyarız sağlıklı huzurlu olalımda annem çok üzülüyor kardeşim başka şehirde abiminde gitme ihtimali var bende gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…