- 7 Ocak 2018
- 27.617
- 80.133
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.741
Ohhhhh yaqaaaaa muhtrşemsinnnnn1.5 kilo 4 günde15 kilo verdik yazacağımız günleri heyecanla bekliyorum.
Hemen gelsin pazartesi ayın 15 ı hem diyet hem maaş motivasyonu.bu aralıklı orucu sevdim ben
bu aralıklı oructa istediğimiz kadar yiyebiliyomuyuzOhhhhh yaqaaaaa muhtrşemsinnnnn
Dimi yapan herkes aç kalmadan zayıfladık diyorlar
bu aralıklı oructa istediğimiz kadar yiyebiliyomuyuz
Kızlar tam ayrıntılı olarak
Sıkı diyete söz veremem ama yogurt kürü ve pilates sözüm olsun benim de. 2 kg vermek ve en önemlisi sezeryan göbeğini küçültmek istiyorumKızlarrrrr ben diyete girersem herkes girecek ona göreeeee
@Alya_sura88
Scss94
@ppenguennpenguen
pure hazel
@Kahveci bi hatun
Daha aklıma gelmeyen herkes anlaştık mıııı
Kızlar vaka sayıları artıyor ya. Çok rahat davranıyor insanlar bu işin sonu ne olacak böyle
Tamam canımSıkı diyete söz veremem ama yogurt kürü ve pilates sözüm olsun benim de. 2 kg vermek ve en önemlisi sezeryan göbeğini küçültmek istiyorum
canım teşekkür ederim diğer ay yaptıralım bizde doğum gününden sonraKızlar Sağlık Bakanlığı aşı takviminde yenileme yapmış ve açıklamış 3 haziranda ilk okulda olacak aşı öne alınmış
Biz aşımızı yaptırdık bugün
1 ay sonra kontrol olarak çagırdı 2 tane ücretli aşı var dedi biri devletin karşılamadığı su çiçeği diğerinin adını unuttum şu an
Biri 100 tl gibi diğeride 200 tl gibi birşey dedi sanırım fiyatı için
Scss94 yaptırmak istersen sende yaptırabilirsin canım aşılarını
Oğlumun aşı tablosu, buna göre biz de yaptıracağız.Kızlar Sağlık Bakanlığı aşı takviminde yenileme yapmış ve açıklamış 3 haziranda ilk okulda olacak aşı öne alınmış
Biz aşımızı yaptırdık bugün
1 ay sonra kontrol olarak çagırdı 2 tane ücretli aşı var dedi biri devletin karşılamadığı su çiçeği diğerinin adını unuttum şu an
Biri 100 tl gibi diğeride 200 tl gibi birşey dedi sanırım fiyatı için
Scss94 yaptırmak istersen sende yaptırabilirsin canım aşılarını
Oğlun küçük bildiğim kadarıyla doktoruna danış canım aşılar çok önemli diyor doktorumuz bende aynı şekilde düşünüyorumOğlumun aşı tablosu, buna göre biz de yaptıracağız.Eki Görüntüle 2648536
Benim kız scooter sürüyor bisiklet gibi hızlı gidemiyoruz bizoğlum bisiklet sürdü arkasında koş koş yemin ediyom 1 kilo vermişimdir sıcak bi yandan yordu beni baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?