- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.761
Kızlar tam ayrıntılı olarakzerya271210 bilgi verir
Sadece daha sağlıklı beslenme bildiğim kadarıyla
Benim kız scooter sürüyor bisiklet gibi hızlı gidemiyoruz bizbir gün level atlayıp bisiklet sürerse bende koşup kilo veririm inş
güle güle giyin canımBugun
115 market birazda sebze meyve var icinde
15 tl sut
5 tl kiraz 1 kg
255 tl kiyafet
Kızıma elbise tisört kot tayt aldım
Oğluşa 3 kapri 2 tisört şapka
Kendime piyama altı ve gömlek aldım fiyatlar cok iyiydi
390 tl gitti
Senin ki hızlı gider her türlüyaa scooter istiyo o daha yavaşsa alayım 2 yaşından beri bisiklet sürüyo o kadar hızlı ki çok korkuyorum valla kask felan almak lazım aslinda dışarı çıktığımızda alicam zaten yara izleri bi sürü oldu bide oğlumun saçları uzadı bağlıyorum tek bağlayan oymuş gibi bakıyorlar ya biz kesince yamuk yumuk oluyo bi süre böyle olacak kiz sanıyolar halbuki baya erkek yani hiç kıza benzemiyo
Senin ki hızlı gider her türlübizim ki kız naif biraz
Yaaa yerim ben onu kim bilir nasıl yakışıyor çocuğa toplu saç
Ya o son 2 kilo cok zor gidiyor benim tam direnme noktasıTamam canım
Kız kaç kilosun ki 2 kilo vermen gerekiyor
Benimki gelip uyarır.Gerci benimki çocuğa çok magruz kalmadı çok az görüştülerHerkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecekanormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.
valla o varken ben hiç ilgilenmem canım hep o ilgilenirHerkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecekanormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.
Ya bilmiyorum bazen diyorum aceba benmi çok beklenti icerisindeyim. Öteki taraftanda ee zorlanıyorum sende eşimsin sahitsin görüyorsun yani ne olur kendi başına yükümu hafifletmeye calissan. Hafta ici o ise gidiyor ama ben her gün iki saat erken kalkıyorum ondan. Hafta sonu zaten uyuyor çocuklar son raddeye getirmeyene kadar karışmıyorum. Bilmiyorum bencilliği karşısında hayat enerjim sömüruluyor.Benimki gelip uyarır.Gerci benimki çocuğa çok magruz kalmadı çok az görüştüler
Hayırlı olsun canımBugun
115 market birazda sebze meyve var icinde
15 tl sut
5 tl kiraz 1 kg
255 tl kiyafet
Kızıma elbise tisört kot tayt aldım
Oğluşa 3 kapri 2 tisört şapka
Kendime piyama altı ve gömlek aldım fiyatlar cok iyiydi
390 tl gitti
Ayyy ben çok seviyorum erkek çocuklarında uzun saçyaa scooter istiyo o daha yavaşsa alayım 2 yaşından beri bisiklet sürüyo o kadar hızlı ki çok korkuyorum valla kask felan almak lazım aslinda dışarı çıktığımızda alicam zaten yara izleri bi sürü oldu bide oğlumun saçları uzadı bağlıyorum tek bağlayan oymuş gibi bakıyorlar ya biz kesince yamuk yumuk oluyo bi süre böyle olacak kiz sanıyolar halbuki baya erkek yani hiç kıza benzemiyo
Evet canım çok haklısın zır gidiyor onda da yeme şeklini değiştirip vücudunu şaşırtman lazımYa o son 2 kilo cok zor gidiyor benim tam direnme noktası
54 kiloyum ama boyum cok kisa benim 1.55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?