Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar tam ayrıntılı olarak zerya271210 bilgi verir

Sadece daha sağlıklı beslenme bildiğim kadarıyla

kızlar istediğimiz kadar yiyebiliyoruz derken tabi ki çok aşırı yemiyoruz. Ama kalori hesabı da yapmıyoruz yediğimiz şeyler sağlıklı olduktan sonra doyana kadar yiyebilirsiniz abartmadan

yani oturup iki tabak kızartma Veya iki tabak pilav yemiyoruz Tabi ki.

Ama sebze yemeği yaptınız veya nohut yaptınız tek tabakta doymadınız ikinci tabağı ilkinden biraz daha az koyun yiyin korkmayın.

salata ve et yiyecekseniz salatayı az yağlı ama bol yapın yani koca bir kase yapın, o zaten etle Birlikte yiyince şişiriyor insanı.

Ben ekmek neredeyse hiç yemedim ama siz günde 2-3 dilim yiyebilirsiniz , tam buğday veya çavdar vs.

İlk bir hafta açlık çekeceksiniz çünkü vücut Yeni düzene adapte olmaya çalışacak. Sonra alışacaksınız gerçekten acıkmadığınızı farkedeceksiniz.

daha doğrusu bizi acıktıran zaten şeker, poğaça, beyaz ekmek vs bu tür şeyler. Yedikçe acıkırsınız unutmayın. Bunları bırakınca diğer yedikleriniz sizi tok tutacak zaten.

aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz her zaman

Benim kız scooter sürüyor bisiklet gibi hızlı gidemiyoruz bizbir gün level atlayıp bisiklet sürerse bende koşup kilo veririm inş
yaa scooter istiyo o daha yavaşsa alayım 2 yaşından beri bisiklet sürüyo o kadar hızlı ki çok korkuyorum valla kask felan almak lazım aslinda dışarı çıktığımızda alicam zaten yara izleri bi sürü oldu bide oğlumun saçları uzadı bağlıyorum tek bağlayan oymuş gibi bakıyorlar ya biz kesince yamuk yumuk oluyo bi süre böyle olacak kiz sanıyolar halbuki baya erkek yani hiç kıza benzemiyo

güle güle giyin canım

Senin ki hızlı gider her türlübizim ki kız naif biraz
Yaaa yerim ben onu kim bilir nasıl yakışıyor çocuğa toplu saç

Dün bütün işleri yaptim güya bugün kizim uyudukca dinlenecektim.

Camasir katladim. kizima 2 cesit yemek yaptım, iki gun yeter. Kendimize kısır ve yogurtlu kabak salatası bir de sütlaç yaptım.

Eşim marketten geldi 210 harcamış onlari dezenfekte ettim. Buzdolabini lego gibi yerleştirdim. Yemek planı yapmak lazım ki ziyan olmadan bir tanesi bile çöpe gitmeden hepsini değerlendirelim. beynim yandı onlari düşünürken. Cok şükür.

Kızım yine meyve banyosu yaptı onu yıkadım.
Gun bitti ben de bittim.

Günaydınlar

Dün çarşıya çıktım ama süpürge başlığını almadım.
Onun dışında toptancıdan kıza çorap çamaşır yazlık atlet, eşime de çorap aldım toplam 185₺ tuttu.

Kuyumcuya uğradım zulaya attıklarımla bir küçük altın alırım diye düşünmüştüm ama görünce dayanamayıp kulpu bileklik şeklinde olanlardan aldım. Sonuçta bu da küçük altın değil mi yalnızca kolda taşınanı yeni tarihli, kulplu ve bileklik şeklinde olan 670₺.

Gerçekten kendimi zor tuttum başka para harcamamak ya da borca girmemek için ve çok zor oldu

Ocak ayında yeniden açılan kredi kartlarımı sıfırlayarak yalnızca bir kart kullanacak hale getirdim. Benim için hiç kredi kartsız olmadığını anladım, kartım 2000₺ limitli. Mümkün olduğunca kullanmıyorum. Yaz sonu kuzenimin düğünü olacak, altını öngöremediğimden bir bilezik alayım ve taksite böleyim diye düşündüm ama 170₺ vade farkı oluyordu. Belki bu ay ya da ağustos ayında birikime koymak yerine evden 3 gram üzerine ekleme yapıp alırım dedim.

Günaydın dün lojmandaydık çok güzel geçti abi bebek beni hiç üzmedi insan görünce ağlamadı aksi güldü çok mutluyum artık oğlum sendromunu attı biz oturduk beyler mangal salata yaptılar . Pastaya 60 TL ödedik ama çok güzeldi beğendim artık hep oradan sipariş veririm doğum günü filan . Diğer alışverişe kaç TL verildi daha bilmiyorum şube müdürü Tuğçe Haziran sonunu göze al izin için dedi bende tmm dedim

Herkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecek anormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.

Benimki gelip uyarır.Gerci benimki çocuğa çok magruz kalmadı çok az görüştüler

Günaydın Yarın maaş günü ama heyecanım yok şu şehir netleşeydi.Ankara içimi verecekler izmirmi olacak.Eşim dün İzmir’deki taburu arayıp tabur komutanıyla konuşmuş adam demiş kendini izmire hazırla 2 yıl buradayız sonrA ya kalırsın ya Ankara olur.Münferit atama olacakmış ama nezaman olur belirsiz.

valla o varken ben hiç ilgilenmem canım hep o ilgilenir

Benimki gelip uyarır.Gerci benimki çocuğa çok magruz kalmadı çok az görüştüler
Ya bilmiyorum bazen diyorum aceba benmi çok beklenti icerisindeyim. Öteki taraftanda ee zorlanıyorum sende eşimsin sahitsin görüyorsun yani ne olur kendi başına yükümu hafifletmeye calissan. Hafta ici o ise gidiyor ama ben her gün iki saat erken kalkıyorum ondan. Hafta sonu zaten uyuyor çocuklar son raddeye getirmeyene kadar karışmıyorum. Bilmiyorum bencilliği karşısında hayat enerjim sömüruluyor.

Hayırlı olsun canım
Ayyy ben çok seviyorum erkek çocuklarında uzun saç

Benim kızı gören herkes erkek sanıyor
Ya o son 2 kilo cok zor gidiyor benim tam direnme noktası
54 kiloyum ama boyum cok kisa benim 1.55
Evet canım çok haklısın zır gidiyor onda da yeme şeklini değiştirip vücudunu şaşırtman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…