- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.781
Yok haklısın bencillik falan değil.Haftaiçi zaten yok haftasonu bari senin yükünü hafifletmeli.Calısıyor ama valla çalışmak daha kolay evde olmak daha zor sabahtan aksama ev işi çocuklar.İş yerinde sadece işini biliyorsun cay kahve içiyor sen sabahtan aksama ayaktaYa bilmiyorum bazen diyorum aceba benmi çok beklenti icerisindeyim. Öteki taraftanda ee zorlanıyorum sende eşimsin sahitsin görüyorsun yani ne olur kendi başına yükümu hafifletmeye calissan. Hafta ici o ise gidiyor ama ben her gün iki saat erken kalkıyorum ondan. Hafta sonu zaten uyuyor çocuklar son raddeye getirmeyene kadar karışmıyorum. Bilmiyorum bencilliği karşısında hayat enerjim sömüruluyor.
Sağol canım yerde netleşir inş izmirmi ankaramı olacak o canımı sıkıyor beklemeye sabrım kalmadı artık.En azından tayin isterim biran önce.Darısı basınıza inş Allah gönlüne göre versinokyonus bu arada dün okudum yazmaya firsatim olmadi tayin yeriniz belli olmuş hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına. Insallah herşey gönlünce olur bundan sonra.
Öyle ya o böyle yaptıkça evliliğimden soğuyorum inanki. Her gece istinasız dört kez uyanıyorum oğlan mutlaka her gece uykusunda ağlar gider sakinlestiririm suyunu veririm kızda her gece 3 kez uyaniyor sabahta 6da başlıyoruz güne. Yığılıp kalacam bir gün görecek o zaman. Hoş bana birsey olursa annesine kitler çocukları yine zora sokmaz kendini.Yok haklısın bencillik falan değil.Haftaiçi zaten yok haftasonu bari senin yükünü hafifletmeli.Calısıyor ama valla çalışmak daha kolay evde olmak daha zor sabahtan aksama ev işi çocuklar.İş yerinde sadece işini biliyorsun cay kahve içiyor sen sabahtan aksama ayakta
Herkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecekanormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.
Scss94 ankaraya düştüm diye üzüldün Manisa’ya bekliyordun beni bak izmire geleceğim Oturmaya gelmezsen bana artık ayıp olur
Ya bilmiyorum bazen diyorum aceba benmi çok beklenti icerisindeyim. Öteki taraftanda ee zorlanıyorum sende eşimsin sahitsin görüyorsun yani ne olur kendi başına yükümu hafifletmeye calissan. Hafta ici o ise gidiyor ama ben her gün iki saat erken kalkıyorum ondan. Hafta sonu zaten uyuyor çocuklar son raddeye getirmeyene kadar karışmıyorum. Bilmiyorum bencilliği karşısında hayat enerjim sömüruluyor.
Günaydın kızlar oldum olası pazar günlerini sevmemHerkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecekanormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.
Okulda 30-40bin arasıvalla canım süper olur ama orda da kiralar felan epey pahali
ooo bide okul var tabiOkulda 30-40bin arasıKredide var bakaljm zor olacak bu yıl
Ankara’da hayat daha ucuz.İzmirdede hayat daha hareketliooo bide okul var tabi
canım öyle güzel yerler var ki inanamazsın ya şirince güzel felan diyolar ya inan keşfedilmemiş kıyıda köşede kalmis yerler cennet gibi şirincede çok güzeldi ama evleri felan. yani oraları görünce hayatımı sorguluyorum neden betonların arasında yaşıyoruz...Ankara’da hayat daha ucuz.İzmirdede hayat daha hareketliBakalım neresi olacak.Yğksek ihtimal izmir diyor eşim.Bol bol denize gideriz kampa gideriz ev ödenir kalan bize kalır hayatımızı yaşayalım boşver dedim eşime
O sorgulamayı bende çok yapıyorum. Doğa harikası yerleri görünce içim cız ediyor. Sanki her günümüz omrumumuzden boşu boşuna eksilip gidiyor. Betonların arasında ömür çürütuyoruzcanım öyle güzel yerler var ki inanamazsın ya şirince güzel felan diyolar ya inan keşfedilmemiş kıyıda köşede kalmis yerler cennet gibi şirincede çok güzeldi ama evleri felan. yani oraları görünce hayatımı sorguluyorum neden betonların arasında yaşıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?