Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok haklısın bencillik falan değil.Haftaiçi zaten yok haftasonu bari senin yükünü hafifletmeli.Calısıyor ama valla çalışmak daha kolay evde olmak daha zor sabahtan aksama ev işi çocuklar.İş yerinde sadece işini biliyorsun cay kahve içiyor sen sabahtan aksama ayakta

okyonus bu arada dün okudum yazmaya firsatim olmadi tayin yeriniz belli olmuş hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına. Insallah herşey gönlünce olur bundan sonra.
Sağol canım yerde netleşir inş izmirmi ankaramı olacak o canımı sıkıyor beklemeye sabrım kalmadı artık.En azından tayin isterim biran önce.Darısı basınıza inş Allah gönlüne göre versin

Öyle ya o böyle yaptıkça evliliğimden soğuyorum inanki. Her gece istinasız dört kez uyanıyorum oğlan mutlaka her gece uykusunda ağlar gider sakinlestiririm suyunu veririm kızda her gece 3 kez uyaniyor sabahta 6da başlıyoruz güne. Yığılıp kalacam bir gün görecek o zaman. Hoş bana birsey olursa annesine kitler çocukları yine zora sokmaz kendini.

Ben ücretsiz izindeyken eşim bana bırakırdı hep ben ücretsiz iznin sonuna doğru anladım evdeysen sen bakacaksın mantığında olduğunu. Öyşe sinirlenmiştim ki.

Sonra bu konuda tartışmadan konuştum, özellikle seninle daha kolay sakinleşiyor vurgusu yaparak ve gerçekten de öyleydi. Sonra da sütten keserken uykuya geçişi eşime verdim hala kızımı o uyutur görevde olmadıkça.

Erkekler bu işler kadın işidir diyebiliyor ya da biz çok sorumluluk alıp onları devreden çıkarabiliyoruz farketmeden. Ben çocuklarla ilgili meseleleri sakin sakin çözmek taraftarıyım. Bizim normalimiz onun normaliyle eşleşmeyebiliyor ve tam tersi de tabi ki.

Ben kendi eşimde aslansın kaplansın, krizi harika çözdün gibi cümlelerin çok işe yaradığını görüyorum hep

Canım senin eşin olmasından önce çocukların babası, çocuklarla ilgilenmesi gerekiyor o zaman sen zaten hafifleyeceksin, odağı buraya çevirmelisin bence.

Günaydın kızlar oldum olası pazar günlerini sevmem her defasında söyle erkekler 2 3 söylemede anlayacak kadar pratik zekalı değiller

Bu sabah bim e gittim ufak tefek birşeyler aldım 65 tl tuttu dünde tunceliye gittik çok güzel geçti çok özlemişim oralari. Nehir kenarında oturduk evden kahvaltı götürdük. Eşim yüzdü oğlan oynadı kızında keyfi iyidi. Dönüşte yemeği oranın meşhur bir lokantasında yedik dün yol masrafı yemek masrafı toplamda 150 kusur tuttu. Eşim her hafta gidelim diyor ben her hafta zorlar bizi dedim ama o ısrarcı. Orda çok mutlu olduğunu söylüyor. Bende öyle. Bugünde evdeyim bir suru is beni bekler.

canım öyle güzel yerler var ki inanamazsın ya şirince güzel felan diyolar ya inan keşfedilmemiş kıyıda köşede kalmis yerler cennet gibi şirincede çok güzeldi ama evleri felan. yani oraları görünce hayatımı sorguluyorum neden betonların arasında yaşıyoruz...

O sorgulamayı bende çok yapıyorum. Doğa harikası yerleri görünce içim cız ediyor. Sanki her günümüz omrumumuzden boşu boşuna eksilip gidiyor. Betonların arasında ömür çürütuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…