Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar bir kaç gündür telaşeden giremedim buraya cuma günü eşyalarımız yüklendi bizde hemen yola çıktık akşamına memlekete geldik.esyalarda dün sabah geldi eve koyuldu.yorulduk bugün dinlenip yarından itibaren temizlik, tadilat, boya işlerine başlayacağız.annemgilin evi yakın onlar yazlıkta bu süreçte onların evinde kalıcaz yavaş yavaş yerleşeceğiz.
Masraflı günler bizi bekliyor.boya yaptıracağım.tuvalet banyo derz cektirecegim.yeni perdeler diktirilecek.halılar yolluklar alınacak.mutfak tezgahını değiştireceğiz eğer bütçemizi zorlamazsa dolapları da yeniletmeyi düşünüyorum bakalım.

Güle güle oturunDarısı basıma inşKendi evinizmi canım tadilat yaptırıyorsunuz?

Öyle canım ya İzmire düştüysek vardır bir hayır diyeceğiz tadını çıkartacağız inş

S Salty nasılsın?Tayinimiz belli oldu tercih dışı vermişler Ankara oldu.Hakkımızda hayırlısı böyleymıs
Coookk sevindimmmm Ankara güzel yerdir ya inşallah eşinle evladinla mutlu huzurlu günleriniz olsun yeni yerinizde gözünüz aydın

Coookk sevindimmmm Ankara güzel yerdir ya inşallah eşinle evladinla mutlu huzurlu günleriniz olsun yeni yerinizde gözünüz aydın
Tayin değişti yaEşimin tabur iZmirdeymiş.Ankara içi başka biryermi olacak yoksa izmirmi olacak 1-2 haftaya netleşecek dedi eşim.Yüzde 90 izmir olacak gibiymiş

Tayin değişti ya☹Eşimin tabur iZmirdeymiş.Ankara içi başka biryermi olacak yoksa izmirmi olacak 1-2 haftaya netleşecek dedi eşim.Yüzde 90 izmir olacak gibiymiş
Bu kadar kötü şans olamaz
Bir an önce çözülsün de İzmirse izmir-ankara ise Ankara sen de gidersin

Kesinlikle kendisinin gelip el atması gerekir. Ayrıca şu yardım etme lafına da sinir oluyorum yardım değil bunun adı. Biz anneysek onlar da baba. Bizim kadar onların da görevi çocukla ilgilenmek

Tayin değişti ya☹Eşimin tabur iZmirdeymiş.Ankara içi başka biryermi olacak yoksa izmirmi olacak 1-2 haftaya netleşecek dedi eşim.Yüzde 90 izmir olacak gibiymiş
Olsun moral bozmak yok İzmir de güzel ,hem önemli olan beraber olmanız ve İzmir Ankara gibi yerler çocuğun eğitimi için de güzel imkanlar sunan yerler,canını sıkma en hayırlısı olsun inşallah

Olsun moral bozmak yok İzmir de güzel ,hem önemli olan beraber olmanız ve İzmir Ankara gibi yerler çocuğun eğitimi için de güzel imkanlar sunan yerler,canını sıkma en hayırlısı olsun inşallah
Evet haklısın birlikte olalımda.Cocugun okul düzenide bozulmaz aynı okul var oraya aktaracağız benim iş yerine yakın ayarlarız sabah ben bırakırım belki.Hakkımızda hayırlısı

Canım hayırlısı sıkma canini önemli olan bundan sonra birlikte olmanız ❤

Dun gergin baslamisti ama guzel bitti. Temizlige giristim, kayinvalidem de Turkiye ile konusuyordu, esim de kalkti tatli yapmaya koyuldu, cocuklar rahat durmuyor, esime kizdim, cocuklarla ilgilen tatlinin acelesi mi var dedim, ben isimi yaparken sen ilgilen, bitince de ben ilgileneyim sonra sen ne istiyorsan yap dedim, haksiz miyim? Temizligi ben yapmazsam kayinvalidem yapar, kadinin dizleri agriyor otursun dinlensin istiyorum, annen haftasonu dinlensin diyorum, Turkiyeyle konusurken cocuklari eteginden alalim rahat konussun diyorum, tamam diyor, bir gun sonra yine ayni, annesi diye rahat davraniyor galiba. Dun kizin yemegini eline verdim, ben mi yedirecegim diyor, kayinvalidem elinden almaya calisti, birak anne babasinin elinden de yesin dedim. Bu arada esim bos durmaz, ya yemek/tatli falan yapar ya da bilgisayarda isiyle ilgili calisir ama ikimiz ayni anda is yapalim istemiyorum o zaman cocuklar bosta kaliyor.
Neyse sonra mangala gittik, negatif enerjimizi attik geldik.

Suveybe13 güle güle, sağlıkla, huzurla oturun inşallah canım

Bana böyle masraflar daha kolay ödeniyor gibi geliyor neden bilmiyorum ama

Dun ben catacak adam ariyordum galiba, anneme de cattim, hakliyim bence ama annemle sert konusunca vicdan azabi cekiyorum. Manevi halam vardi, vefat etti, halamin ikizi olan amcamin dogum gunu ve babalar gunu icin kardesimle Tema dan fidanlar diktirdik, amcama da sertifikasi gitmis mutlu olmus, tesekkur mesaji yazmis, annemle konusurken bunu soyledim. Amcani ara bugun dedi, sonrada soyleyecegim cumlelere kadar soyledi ben de zaten gergindim, anne ben zaten amcami aradim sen soylemeden ama 35 yasinda kadinim kuracagim cumlelere kadar soylemen sinirimi bozuyor gibi bir sey dedim galiba tam hatirlamiyorum, sonra baska konudan devam ettik.

Zeynep Gulru Canım sen kibarlık yapmışsın maşallah sana, sonu da tatlıya bağlanmış :)

Ben de şimdi sen yazınca anımsadım, normalde pandemi nedeniyle misafirliğe gitmiyoruz biz de. Ama kızım ablasını çok özledi diye, kayınbiraderime gittiler eşim ve kızım. Ben de çarşı dönüşü bir kahve içimlik uğradım. Kv oradaymış, cümle arasında bana sen de benim küçüğü doğurduğum gibi 6. 5 ayda doğurursun bunu dedi

Normalde sorumluluk almaz, destek olmaz ama eğlenceli kadındır, zamanında kendi kv sinden çok çekmiş gelinlerini sevemiyor, nasıl iyi geçinilir bilmiyor gibi anlıyorum ve beklentiye girmiyorum ama bu çocuk mevzularında bazen tutuyor patavatsızlığı bir anda çıkıveriyor içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…