- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.801
İnşallah canım bizde öyle olmasını umuyoruzmasallah.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Antalya güzel,ucuz,havası iyi.
Sizin için çok iyi olacak bence
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Yeni yerinizde mutlu güzel günleriniz olsun.
Güle güle oturunMerhaba kızlar bir kaç gündür telaşeden giremedim buraya cuma günü eşyalarımız yüklendi bizde hemen yola çıktık akşamına memlekete geldik.esyalarda dün sabah geldi eve koyuldu.yorulduk bugün dinlenip yarından itibaren temizlik, tadilat, boya işlerine başlayacağız.annemgilin evi yakın onlar yazlıkta bu süreçte onların evinde kalıcaz yavaş yavaş yerleşeceğiz.
Masraflı günler bizi bekliyor.boya yaptıracağım.tuvalet banyo derz cektirecegim.yeni perdeler diktirilecek.halılar yolluklar alınacak.mutfak tezgahını değiştireceğiz eğer bütçemizi zorlamazsa dolapları da yeniletmeyi düşünüyorum bakalım.
Öyle canım ya İzmire düştüysek vardır bir hayır diyeceğiz tadını çıkartacağız inşcanım öyle güzel yerler var ki inanamazsın ya şirince güzel felan diyolar ya inan keşfedilmemiş kıyıda köşede kalmis yerler cennet gibi şirincede çok güzeldi ama evleri felan. yani oraları görünce hayatımı sorguluyorum neden betonların arasında yaşıyoruz...
Tayin değişti yaCoookk sevindimmmm Ankara güzel yerdir ya inşallah eşinle evladinla mutlu huzurlu günleriniz olsun yeni yerinizdegözünüz aydın
Bu kadar kötü şans olamazTayin değişti ya☹Eşimin tabur iZmirdeymiş.Ankara içi başka biryermi olacak yoksa izmirmi olacak 1-2 haftaya netleşecek dedi eşim.Yüzde 90 izmir olacak gibiymiş
Herkese günaydın. Kızlar size bir sorum olacak. Çocuklarınız huysuzluk yaptığında esiniz gelip kendi başına el atiyor mu? Ben eşimi uyarmayana kadar gelipte bir el atmaz kolay kolay. Ikiside kucuk bazen ikisi birden huysuzluk yapiyor bazen birinin ihtiyacini gorurken oteki durmuyor. Sürekli gidip yardım istemem gerekiyor kendisinden ve benim artık sabrım tükeniyor bu konuda. Kendisine bir kaç kez söylememe rağmen hala aynı gel soyle diyor ee sen kendin görmüyormusun diyorum sen gelip yardım istesen ne olur diyor o kargasanin içinde gidip beyfendiden rica edeceğim oda lütufta bulunup yardım edecekanormallik bendemi bu adamdami vallahi çözemedim. Etrafimda normal insan yok yeminle.
Olsun moral bozmak yok İzmir de güzel ,hem önemli olan beraber olmanız ve İzmir Ankara gibi yerler çocuğun eğitimi için de güzel imkanlar sunan yerler,canını sıkma en hayırlısı olsun inşallahTayin değişti ya☹Eşimin tabur iZmirdeymiş.Ankara içi başka biryermi olacak yoksa izmirmi olacak 1-2 haftaya netleşecek dedi eşim.Yüzde 90 izmir olacak gibiymiş
Evet haklısın birlikte olalımda.Cocugun okul düzenide bozulmaz aynı okul var oraya aktaracağız benim iş yerine yakın ayarlarız sabah ben bırakırım belki.Hakkımızda hayırlısıOlsun moral bozmak yok İzmir de güzel ,hem önemli olan beraber olmanız ve İzmir Ankara gibi yerler çocuğun eğitimi için de güzel imkanlar sunan yerler,canını sıkma en hayırlısı olsun inşallah
Canım hayırlısı sıkma canini önemli olan bundan sonra birlikte olmanız ❤Tayin değişti ya☹Eşimin tabur iZmirdeymiş.Ankara içi başka biryermi olacak yoksa izmirmi olacak 1-2 haftaya netleşecek dedi eşim.Yüzde 90 izmir olacak gibiymiş
Ömrüm beklemekle geçiyor hep bir şey çıkıyor Allah bugünümüzü aratmasınBu kadar kötü şans olamaz
Bir an önce çözülsün de İzmirse izmir-ankara ise Ankara sen de gidersin
Merhaba kızlar bir kaç gündür telaşeden giremedim buraya cuma günü eşyalarımız yüklendi bizde hemen yola çıktık akşamına memlekete geldik.esyalarda dün sabah geldi eve koyuldu.yorulduk bugün dinlenip yarından itibaren temizlik, tadilat, boya işlerine başlayacağız.annemgilin evi yakın onlar yazlıkta bu süreçte onların evinde kalıcaz yavaş yavaş yerleşeceğiz.
Masraflı günler bizi bekliyor.boya yaptıracağım.tuvalet banyo derz cektirecegim.yeni perdeler diktirilecek.halılar yolluklar alınacak.mutfak tezgahını değiştireceğiz eğer bütçemizi zorlamazsa dolapları da yeniletmeyi düşünüyorum bakalım.
Dun gergin baslamisti ama guzel bitti. Temizlige giristim, kayinvalidem de Turkiye ile konusuyordu, esim de kalkti tatli yapmaya koyuldu, cocuklar rahat durmuyor, esime kizdim, cocuklarla ilgilen tatlinin acelesi mi var dedim, ben isimi yaparken sen ilgilen, bitince de ben ilgileneyim sonra sen ne istiyorsan yap dedim, haksiz miyim? Temizligi ben yapmazsam kayinvalidem yapar, kadinin dizleri agriyor otursun dinlensin istiyorum, annen haftasonu dinlensin diyorum, Turkiyeyle konusurken cocuklari eteginden alalim rahat konussun diyorum, tamam diyor, bir gun sonra yine ayni, annesi diye rahat davraniyor galiba. Dun kizin yemegini eline verdim, ben mi yedirecegim diyor, kayinvalidem elinden almaya calisti, birak anne babasinin elinden de yesin dedim. Bu arada esim bos durmaz, ya yemek/tatli falan yapar ya da bilgisayarda isiyle ilgili calisir ama ikimiz ayni anda is yapalim istemiyorum o zaman cocuklar bosta kaliyor.
Neyse sonra mangala gittik, negatif enerjimizi attik geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?